Voor het eerst en zeker niet voor het laatst.

Snelle verzending, maar bovenal hele mooie kleding!

Wauw, wat zijn ze gaaf!

Schoenen zijn super! En dan ook nog een eens binnen met een hele snelle service, persoonlijk geschreven kaartje, heel uniek want dat maak je in deze tijd niet meer mee.

Fijne winkel, prima service

Makkelijk even advies vragen via de chat voor online aankopen. Leuke collectie!

Super leuke (online) winkel met toffe kledij

Heel leuke winkel met de juiste vibe en originele kledij.

Superleuke winkel!

Leuke items en hele fijne service :)

Snelle levering, attent kaartje

Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat een attent persoonlijk kaartje bij.

Mooie kleding; goede prins

UNCWardrobe is een fijne winkel met leuk personeel dat goed adviseert Een aanrader!

Goede snelle levering

Goed retourbeleid

Aankoop geannuleerd i.v.m. product niet op voorraad

De webshop vind ik slecht onderhouden. Hoe is het mogelijk dat ik een aankoop kan plaatsen waarbij het product niet eens meer beschikbaar is, in geen enkele maat. Gewoon slecht bijgehouden. De enige schrale ''troost'' was een kortingscode die ik heb ontvangen als goedmaker. Maar om eerlijk te zijn was ik er al klaar mee. Een wereld van verschil met mijn ervaringen in de winkel zelf.

Mooie kwaliteit en goede service

Er zijn altijd mooie basics en items voor speciale gelegenheden. Alles wordt met zorg verpakt en fijn en snel contact bij vragen.

Ruime kledingkeuze

Veel merken, veel kleuren, gevarieerd aanbod. Ruime zaak waar je lang kan snuffelen. Ook de filmpjes op Instagram geven inspiratie. Sommige verkoopsters (niet allemaal!) vergeten soms dat er nog klanten zijn; ze kijken dwars door je heen, helaas. Een begroeting zou wel aardig zijn.

Mooie items

Snelle levering, goed gepresenteerd op de site, mooi verpakt en persoonlijke kaart bij levering

Geweldige kleding, fantastisch personeel!

Altijd een mooie collectie nieuwe kleding. Zelfs een tijdje moeten onvolgen op insta omdat mijn bankrekening het niet aan kon;) Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel!

Op tijd

Goede, persoonlijke service in een winkel vol mooie producten.

Ik heb een prettige ervaring gehad bij UNC Wardrobe. We werden goed in de gaten gehouden, zonder dat het opdringerig was. Kleding werd alvast voor ons opgehangen, we kregen een kopje koffie, en de medewerker hielp ons waar nodig. Al met al een zeer goede ervaring!

Leuk personeel in een leuke winkel!

Een heerlijke winkel om te neuzen tussen kleding en (woon)accessoires. Verschillende stijlen kleding. Ik ben heel blij met de broek die ik onlangs gekocht heb. Goed om te weten dat het een broek is van jullie huismerk!

My place to go

UNC is not only about the cool items they have but about the personalized and kind shopping experience.

Uitstekend!

Favoriete winkel

Al jaren kom ik graag bij UNC. Wardrobe. Ze hebben (bijna) altijd leuke items die passen bij mijn stijl. Go-to winkel in Rotterdam en online!

Al meerdere keren besteld bij UNC en ik ben oprecht zo’n fan! Super leuke items en altijd snel verzonden en met persoonlijk kaartje erbij. Top!

Top outfits voor als je er nét even wat anders uit wilt zien. Kleurrijk en goede kwaliteit. Ook nog eens top service. Al jaren fan!

Fantastische winkel!

Vriendelijke mensen en leuke collectie - wat wil je nog meer?

Altijd leuke collectie en goede hulp in de winkel

Veel mooie merken en regelmatige nieuwe items in de collectie. Ook de filmpjes op de site zijn fijn met wat uitleg over pasvorm.

Beste boetiek van Rotterdam!

Ik kom al enige tijd bij UNC en loop altijd met een volle tas naar buiten. De kleding is uniek en ontzettend leuk. Het personeel is erg vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen!

Heerlijke winkel

Super winkel om te komen, prachtig ingericht, altijd mooie kledingstukken en goeie hulp. Top!

Oude Binnenweg 42

3012 JE Rotterdam

Over UNC Wardrobe

We help to make you your best dressed self. With our selection of clothes and styling recommendations we hope to motivate you to create your personal style.