Reactie van het bedrijf
Hi Nikita,
Heel begrijpelijk dat je het vervelend vind dat nadat je zelf moeite hebt gedaan om iets uit te zoeken, iets vervolgens niet op voorraad blijkt te zijn. Wij vinden dit zelf ook ontzettend vervelend en hier is ook een hele simpele reden voor: diefstal.
Wij hebben gedurende het seizoen een aparte voorraad voor online en de winkel maar richting het einde van het seizoen, zijn bepaalde items online uitverkocht en in zo'n geval wordt de winkel voorraad gebruikt om online orders te fulfillen. Precies om deze reden doen wij voor de uitverkoop nog een hele voorraadtelling om verschillen te voorkomen, maar wij zien helaas juist tijdens de uitverkoop (het is dan ook druk in de winkel, dat dan ook diefstal toeneemt). We hebben alarmpoortjes, we beveiligen elk item in de winkel, en we hebben een heel team rondlopen, maar zelfs ondanks deze maatregelen kunnen wij niet elke vorm van diefstal voorkomen. Dit vinden wij uiteraard ook super vervelend, want op zo'n moment staat nog iets op voorraad wat dus inmiddels "verdwenen" is.
We blijven hier op trainen met het team en ook de webshop voorraad wordt steeds groter naarmate we groeien, dus hopelijk kunnen we veel van dit soort problemen voorkomen in de toekomst.