Mooie zaak met unieke items

Mooie fijne zaak met unieke items! Ben dol op de jasjes en giletjes van Dash of Daring!

Fijne winkel, lief en behulpzaam personeel!

In de winkel super goed geholpen, kleding gepast die ik zelf soms niet zo snel zou pakken maar die wel super leuk staan! Bij een blouse bleek er een beschadiging te zitten maar zonder al te veel problemen kon dit zo geruild worden! Leuke kleding fijn personeel en een goede webshop!

Mooie kleding

Laatst een mooi jasje van dash of daring gekocht en een trui. Heel blij mee. Mooie kwaliteit.

Lief en vriendelijk personeel! Goed gevoel voor style!

Heel veel leuke merken en mooie setjes!

Mijn favoriete shop

Sinds ik een stylebox heb besteld een paar jaar geleden ben ik fan! De fysieke shop is mooi ingericht, de verkoopsters zijn heel behulpzaam en op insta staat dagelijks inspirerende content. Aanrader!

Fantastische winkel met fijne service!

Al een tijdje wil ik bijna elke week weer iets bestellen bij deze leuke winkel! Twee weken geleden ook in de winkel in Rotterdam geweest en ook daar was het een feestje. De levering is snel en ook retourneren is erg eenvoudig. Ik blijf lekker bij jullie bestellen!

Top contact en fijne service!

Recent een dash of daring blouse gekocht in de winkel en ook een jurk gepast die al wat haaltjes in de stof had. Hierdoor heb ik de jurk toen niet gekocht. Hij bleef in mijn hoofd zitten dus een dag later toch contact opgenomen via Instagram en de jurk via de webshop besteld (is een aparte voorraad). Super snel verzonden en de volgende dag heel netjes verpakt in huis! Heel blij met beide items!

Twee leuke outfits gescoord en heel erg fijn geholpen door de dame die aan het werk was!

Geweldig geholpen in de winkel in Rotterdam

Ik was op zoek naar een goed passende broek, meestal een uitdaging met lange benen. Maar de verkoopster in de winkel nam alle tijd en heeft me super fijn geholpen! Blij met mijn aankoop!

Fijne winkel in hartje rotterdam

Kom al jaren bij UNC! Nette, schone winkel die een beetje verstopt in hartje Rotterdam zit. Binnen is het altijd een oase van rust met persoonlijke aandacht voor de klant. Persoon is vriendelijk en geeft eerlijk en oprecht advies. Online een goed werkende website met opties om te bestellen, zelfs via Instagram word vlot op je bericht gereageerd

Bij elke bestelling zit een handgeschreven bedank briefje met een styling tip.

Fijne website en hele leuke kleding en sieraden

Fijne website en hele leuke kleding en sieraden

Super leuk verpakt, snelle levering en toffe items

Voor het eerst besteld en ik werd meteen verrast toen ik het pakketje de volgende dag al in huis had! Het is met zorg ingepakt, een leuk handgeschreven kaartje erbij en een style tip erbij. Echt een cadeautje voor mezelf.

Fijne winkel met superleuke en originele outfits!

Ook goede service, met een handgeschreven kaartje erbij.

Oude Binnenweg 42

3012 JE Rotterdam

Over UNC Wardrobe

We help to make you your best dressed self. With our selection of clothes and styling recommendations we hope to motivate you to create your personal style.