Negativ

Geen uitleg gekregen

Priklocatie en prikken zelf voldoende

De locatie is goed bereikbaar en om 700 uur al geopend, fijn als je nuchter moet prikken. Prikken zelf verliep ook prima Storend prive gesprekken van medewerksters in ruimte naast de wachtkamer terwijl er meerdere mensen in de wachtkamer zitten te wachten.

Prima geprikt snel geholpen

Prima en snel geholpen Goed geprikt Weinig spraakzaam of uitleggen wat ze wilde en ging doen

Snelle verwerking

Goed voor bejaarden om elk jaar te laten controleren.

Quick and efficient

I was able to make an appointment within a week. The location was easy to reach. Results were back within 5 working days.

Duurt lang voor het resultaten

Ik wacht zeer lank voor resultaten van me DHEA. Ik heb een email ontvang wat zeggen ik zal het ontvang in 2 weke. Het is nu bijna 4 weke later.

Prima begeleiding bij vragen via WhatsApp

Snelle uitslag van test en goede uitleg van een arts t.o.v die resultaten.

snel en correct

Beste menselijke service

Zeer handig, snel, attent! Ik ben een vaste klant!

Mijn regio zat niet in de opties

Regio Arnhem, Nijmegen, Ede zijn niet beschikbaar. Dus super onhandig als je daar woont.

niet zo best

mijn ervaring, arts in oosterend wist van geen prikken en wou geen bloed afnemen , we zijn toen maar naar sneek gegaan in het ziekenhuis dus even kort door de bocht de huisarts in oosterend is geen priklocatie wij moesten het op dat moment zelf maar uitzoeken . alles is toch wel goed gekomen , maar ik heb geen goed indruk van deze actie even bloedprikken .

Summier

Keurig contact, afspraak snel gemaakt alleen is de uitslag erg minimaal, geen uitleg wat de waardes inhouden en waar je eventueel wat aan kan doen. Mijn uitslag zit in het groene gedeelte maar niet zoals ik het had willen zien. 1 enkele zin erbij en verder geen context Liever bij je huisarts nagaan dan krijg je wat meer informatie

Deskundigheid gecombineerd met mede menselijkheid, humor combi met efficientie, jaah het kan dus wel

Zie zin boven.

Gewoon goed

Netjes en snel

Aardig, vriendelijk en goed bloedprikken.

Heel erg goed!

Je wordt overzichtelijk begeleid, van formulier tot waar jezelf je priklocatie kan uitzoeken! De uitslag is ook snel!

Resultaten super snel binnen

Professioneel, vriendelijk, snel

Fijne, overzichtelijke site om een afspraak te maken. Professioneel, vriendelijk, snel.

Top snel.

Hele professionele arts ben bang voor naalden maar voor ik het wist was het klaar top!

Bloedtesten op eigen initiatief fijn maar slechte conclusie arts.

Het is fijn dat je zonder tussenkomst van huisarts je bloed kan laten testen op allerlei gebieden. En resultaat was snel binnen. Maar advies van de arts slaat nergens op. Deze gaf aan geen long - covid (is niet via bloed te testen) en geen bloedarmoede. Nu in traject bij huisarts/ziekenhuis voor bloedarmoede en long covid.

Prima ervaring

Duidelijke uitleg, uitslag zeer snel.

My first efficient medical experience in NL

What a breeze! The website explains everything so clearly, everything is quick and easy. I had my bloods drawn and results on the same day. Results are easy to understand. So thankful this service exists.

Labplusarts stelt mij nooit teleur. Laagdrempelig, overwegend vlot en een heldere uitslag. De prijs is aan de hoge kant en dat is begrijpelijk gezien de logistiek en allerlei extra administratieve handelingen die gepleegd moeten worden. Het werken met een kortingssysteem voor vaste klanten is misschien een tip.

Snel de uitslag

Goed geprikt en de volgende dag al de uitslag! Echt top!

Redelijk

3 dagen last gehad van de prikarm, pijnlijk. Normaal gesproken ben ik heel makkelijk te prikken en totaal geen last. Dame die prikte vond ik niet heel geïnteresseerd.

Vuurvlinderlaan 98

2496 XL Den Haag

Over Labplusarts

Labplusarts maakt preventieve gezondheidsinformatie steeds toegankelijker voor iedereen door het zo eenvoudig mogelijk uitvoeren van kwalitatieve medische diagnoses. Zo verbeteren wij de Nederlandse gezondheid. Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van periodieke en preventieve medische diagnostiek om inzicht te verschaffen in jouw gezondheid, zodat je controle hebt over je preventieve gezondheidsinformatie. Wij hechten grote waarde aan volledig betrouwbare resultaten, voorzien van deskundig medisch advies, als essentieel voor goede preventieve gezondheidsinformatie. Dit begint met kwalitatieve testen, zoals bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd door medische professionals op een van onze 350 priklocaties in Nederland, waarbij hoogwaardig bloed wordt afgenomen. Zo beschouwen wij zelftesten voor bloedafname als een risico voor afwijkende resultaten. Ons toegewijde team van gecertificeerde medisch specialisten beoordeelt elk onderzoeksresultaat en biedt advies op maat. We streven ernaar om het proces van ons onderzoek continu te optimaliseren, waardoor het steeds toegankelijker wordt en het stellen van preventieve diagnoses betaalbaarder. Daarnaast proberen we de medische uitslag begrijpelijker en toegankelijker te maken. Je hebt ook toegang tot je eigen lab+arts portaal voor de testresultaten, waar je vragen aan de medisch specialist kunt stellen. Zo werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid met hoogwaardige diagnostiek en persoonlijke zorg.