Makkelijk en snel geregeld

Overzichtelijke site en makkelijk een afspraak te realiseren.

Goed.

Snel uitslag ontvangen.

Excellent service!

It was very easy to schedule the appointment, all information I need to know was given to me and I received my blood test results very quickly. I recommend Labplusarts for anyone.

Uitstekende service, snelle flexibele aanpak

Ik ben erg blij dat er zo'n geweldige service is waarmee je snel en zonder onnodige bureaucratie alle noodzakelijke bloedonderzoeken kunt doen. Het team beantwoordt al mijn vragen zeer snel en maakt individuele testkits. In mijn situatie weet ik niet wat ik zonder hen zou doen!

Alles is goed

Mooi ervaring

Snel professioneel medisch advies

Ontzettend goede ervaring: snel en professioneel medisch advies.

Goed en snel

Vanwege een meningsverschil met mijn internist wilde ik meerdere keren mijn bloedwaardes controleren. Ik kom dit snel doen bij labplusarts

Alles prima

Ik ben echt tevreden!!

Prikken prima - Voortraject rommelig

Online kun je direct shoppen in je winkelmandje. Maar daarna blijkt pas dat je een inlog moet aanmaken voor een account. Die workflow was onlogisch en onprettig waardoor ik veel vragen had, niet de info kon en Lap+arts regelmatig moest belasten. Graag een duidelijke(re) klantroute!

Snel en to the point

Bloedprikken. Afspraak gemaakt - heerlijk online - op Zondag (!). Het bleek mogelijk om meteen de volgende dag, dus Maandag, bij een kliniek in de buurt de bloedafname te ondergaan. Op Woensdag ontving ik al het resultaat van het laboratorium onderzoek. Alles liep als van een leien dakje. Prima service.

Updated Review: Received Blood Test Results Quickly

I would like to correct my previous review. I apologize for the misunderstanding – I mistakenly believed that I had not received the results of my blood tests. In fact, I received them very quickly. I am very satisfied with your services and appreciate your prompt and professional care.

Vriendelijk en erg behulpzaam

Labtest besteld voor bloed in ontlasting, zou de testkit op kunnen halen bij priklocatie in de buurt, maar deze werkte niet mee. Door labplusarts keurig opgelost en voortdurend op de hoogte gehouden door hun. Uitstekende ervaring

vriendelijke en duidelijke uitleg

Duidelijkheid is prima

Klant en servicegericht. Maar niet helemaal

Heb een online afspraak gemaakt. Duurde heel lang voordat ik een bevestiging kreeg. Werd gebeld na 18.00, werd gezegd dat er een storing was en mijn afspraak was opnieuw ingeboekt. Alleen niet voor de locatie dat ik eerst had gekozen. Net niet. Maar wel erg top voor de rest.

Tevreden

Prettig en deskundig

Goed,

Indien nodig ga ik zeker opnieuw naar Labplusarts

Even wat problemen met het tijdstip van afname, maar daarna uitstekend opgelost. Gebeld door de arts zelf en bijzonder goed advies gekregen.

Vlot geregeld maar niet goedkoop

Ik wilde een bepaling van de vitamine D spiegel in mijn bloed zonder verdere adviezen, en hiervoor kon ik snel terecht bij Saltro, met ook een snelle uitslag. Wel een prijzig onderzoekje, dat kan best de helft goedkoper.

Het gaat bij deze organisatie allemaal even efficiënt en vlot.

Per toeval via het internet deze organisatie gevonden. Na mijn bloedonderzoek aangevraagd te hebben, kreeg ik binnen enkele uren de benodigde “zorgdomein barcode” via de e-mail toegezonden. De ochtend hierop naar een inloop priklocatie gegaan en de uitslagen waren al binnen 24 uur binnen. Het tijdrovende aspect, om eerst een afspraak bij een huisarts te kunnen maken, dan de door jou graag verlangde contr. bloedonderzoeken te moeten uit~onderhandelen met de desbetreffende, sla je nu volledig over. Je blijft binnen je eigen risico daar de prijzen van Lab+Plus Arts inorde zijn. Ik vind dit allemaal zeer efficiënt, kosten- en tijdbesparend. Een preventief jaarlijkse check up strekt mijn inziens tot aanbeveling voor een ieder.

Efficient en snel geregeld

Zie bovenstaande.

Bloedonderzoek zonder verwijsbriefje prima verricht

Snel en betrouwbare onderzoek

Niet erg gebruiks vriendelijk.

Het leek heel makkelijk maar voordat ik uiteindelijk de juiste papieren had uitgeprint en wist waar ik nou heen moest was ik een week verder. De behandeling was heel gemakkelijk en zo klaar.. Waar jullie echt iets aan moeten doen is de bereikbaarheid. Dat vond ik schandalig! Je betaald veel geld maar contact kreeg ik niet! Ik heb zeker 3x 15 min in de wacht gezeten en toen werd de verbinding gewoon verbroken!! Daar word je wel geïrriteerd van!

Not professional

The way they took my blood samples was archaic, the place wasn't prepared for blood collection. The chair was not suitable for that. And I didn't get the results in 24 hours. So, I will never use this service again.

• Would you recommend us? No

Gewoon goed.

Het ging om bloedproeven: psa en Homa-ir. de huisarts laat dit niet graag doen. Bij LabPlusArts geen probleem. Ik weet nu dat psa goed was, hoeft heel mijn leven niet meer getest te worden. En Homa-ir leerde me dat ik nog maar een beetje verder terug hoef met koolhydraat om diabetes 2 om te keren.

Efficient bloed prikken en snel resultaat

Na enkele minuten wachten, werd bekwaam bloed afgenomen en stond binnen 10 minuten weer buiten. Uitslag lag snel in de mail, iets van een of twee dagen later. Prima.

Vuurvlinderlaan 98

2496 XL Den Haag

Over Labplusarts

Labplusarts maakt preventieve gezondheidsinformatie steeds toegankelijker voor iedereen door het zo eenvoudig mogelijk uitvoeren van kwalitatieve medische diagnoses. Zo verbeteren wij de Nederlandse gezondheid. Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van periodieke en preventieve medische diagnostiek om inzicht te verschaffen in jouw gezondheid, zodat je controle hebt over je preventieve gezondheidsinformatie. Wij hechten grote waarde aan volledig betrouwbare resultaten, voorzien van deskundig medisch advies, als essentieel voor goede preventieve gezondheidsinformatie. Dit begint met kwalitatieve testen, zoals bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd door medische professionals op een van onze 350 priklocaties in Nederland, waarbij hoogwaardig bloed wordt afgenomen. Zo beschouwen wij zelftesten voor bloedafname als een risico voor afwijkende resultaten. Ons toegewijde team van gecertificeerde medisch specialisten beoordeelt elk onderzoeksresultaat en biedt advies op maat. We streven ernaar om het proces van ons onderzoek continu te optimaliseren, waardoor het steeds toegankelijker wordt en het stellen van preventieve diagnoses betaalbaarder. Daarnaast proberen we de medische uitslag begrijpelijker en toegankelijker te maken. Je hebt ook toegang tot je eigen lab+arts portaal voor de testresultaten, waar je vragen aan de medisch specialist kunt stellen. Zo werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid met hoogwaardige diagnostiek en persoonlijke zorg.