super

De wijs waz even niet op voorraad en er werd gelijk compensatie geboden, verder uitstekend verpakt en relatief snel geleverd alsnog!

Snelle levering en goede communicatie

De wijn wordt heel snel geleverd en de flessen zijn heel goed ingepakt. Bij het openen van de doos merkte ik dat ik de Integro Primitivo, oogstjaar 2024 ontvangen had en niet het oogstjaar 2023 (zoals besteld). Na contactopname met de klantendienst werd er heel snel een goed voorstel gedaan waarop ik ben ingegaan. In elk geval heb ik geen enkele spijt van mijn bestelling. Het ontvangen oogstjaar is ook lekker.

Goed verpakt en snelle levering.

Goed verpakt en snelle levering. Extra korting is altijd mooi meegenomen.

Probleempje was snel en netjes opgelost!

Alles prima

Geen snelle levering

Op de website staat vermeld dat binnen 1-2 werkdagen de bestelling verstuurd wordt. Ik had mijn bestelling op woensdag gedaan en kreeg dinsdag de bevestiging dat het verstuurd was. Bij de betaling was er iets niet goed gegaan. Hier werd door profijtwijn snel en adequaat op gereageerd.

Excellente, snelle service

Goede selektie van wijnen

Redelijke verzendkosten

Lekkere rode wijn gekozen, top prijs, top snelle levering

Voldoet aan mijn verwachting

Aanrader, snelle afhandeling

Top, me wijn besteld en op tijd binnen gekregen.

Fijn en snel, niks op aan te merken.

Snelle levering tegen een redelijke prijs!

In de horeca deze wijn gedronken en bij Profijtwijn was deze te bestellen!

Jammer dat de verzending niet zo vlot verliep.

Het duurde enige dagen voordat wij bericht kregen dat de bestelling was binnen gekomen bij Profijtwijn. Vervolgens moesten we zelf de bestelling ophalen bij een PostNL punt, terwijl we hadden aangegeven deze graag thuis afgeleverd te zien.

Perfecte prijs / kwaliteit van het aangekochte product .

Verzenden duurden erg lang ook dpd schuld aan denk ik.

Wat informatie gevraagd over de bestelling maar geen antwoord op gekregen.

Sociétés au top

Rapide efficace et d'un professionnalisme exemplaire je vais continuer à passer par vous pour acheter mon vin vous êtes rapide sérieux j adore merci à vous

Slecht

Drie weken wachten is zeer lang of dit aan u licht of aan de transporteur weet ik niet maar u blijft verandwordelijk.

Snel besteld, snelle levering

Makkelijk en snel bestellen

Ondanks de drukke tijd (na kerst en nieuwjaar) werd onze bestelling snel verwerkt en dito geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd

Prima prijs, netjes verpakt en snel geleverd

goede prijzen en supersnelle levering

besteld op 2de kerstdag en zelfs dan binnen 2 werkdagen ontvangen.

Snel geleverd mooie prijs

prima wijn

perfect snel afgeleverd

Prima winkel

Goed geholpen alleen was postnl te laat met leveren maar geen probleem ik kreeg een retourlabel toegestuurd.

6 heerlijke wijnen besteld.Er was een klein probleem,dit hebben ze heel erg snel en netjes opgelost.Mijn grote dank daarvoor.Toppers!Van mij krijgen ze meer als een dikke tien

Grenenhout 6

2742 NV Waddinxveen

info@profijtwijn.nl

Over Profijtwijn.nl

Bij Profijtwijn.nl zijn we gepassioneerd over het aanbieden van kwaliteitswijnen tegen betaalbare prijzen Ons team, bestaande uit doorgewinterde wijnkenners, werkt onophoudelijk om de beste wijnen van over de hele wereld te ontdekken en deze direct aan u te leveren. Onze missie is om wijnliefhebbers te verbinden met wijnen die niet alleen hun smaakpapillen prikkelen, maar ook een verhaal vertellen over hun herkomst en makers. Bij Profijtwijn.nl geloven we dat goede wijn toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan wijnen aan te bieden, van bekroonde vintage wijnen tot verborgen juweeltjes van kleinere wijngaarden, allemaal van de beste kwaliteit en in elke prijsklasse. Verder streven wij naar een hoge klanttevredenheid. We bieden daarom niet alleen een gemakkelijke en veilige online winkelervaring, maar ook deskundig advies en persoonlijke aanbevelingen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte wijn voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets nieuws wilt proberen, ons team staat klaar om u te helpen.