Prettig gesprek
Beste Tom, Bedankt voor je review. Goed om van je te vernemen dat je een prettig gesprek hebt gehad met onze klantenservice. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met jouw vraagstuk. Mochten we je later nog eens kunnen helpen, neem dan vooral weer contact met ons op! Team ConsumentenClaim
Correct en vriendelijk
Beste Marinus, Bedankt voor je beoordeling. Onze klantenservicemedewerkers vinden het leuk om te lezen dat je de service zo positief hebt ervaren. Als we je in de toekomst nog eens ergens mee kunnen helpen, neem dan vooral weer contact met ons op! Team ConsumentenClaim
Beste Bart, Bedankt voor je review. Leuk om te vernemen dat onze klantenservice een passende oplossing heeft gevonden voor jouw vraag/probleem. Mochten we je later nog eens ergens mee kunnen helpen, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen! Team ConsumentenClaim
Ook als de gegevens niet meer in je bezit of kwijt zijn.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling. Erg fijn om te lezen dat de inzet van onze medewerkers zo gewaardeerd wordt. We denken graag met je mee en hebben hetzelfde doel: samen een vuist maken tegen onrecht! Team ConsumentenClaim
Zij weten hoe ze grote bedrijven moeten aanpakken. Top. Hebben me altijd goed op de hoogte gehouden van de procedures. Zijn nu in afwachting op een voorstel schadevergoeding.
Beste Lindy, Bedankt voor je positieve woorden. We werken er dagelijks hard aan om een schadevergoeding uit het vuur te slepen voor onze deelnemers. Wat fijn dat je nu uitzicht hebt op een persoonlijk voorstel. Bedankt voor je geduld en vertrouwen! Team ConsumentenClaim
Heel duidelijk en goed
Beste Tjanderbhaan, Bedankt voor je review. Fijn om van je te horen dat het gesprek met onze klantenservice goed is verlopen en alles nu duidelijk voor je is. Mocht je later toch nog een vraag voor ons hebben, dan zit onze klantenservice (gedurende kantooruren) klaar om je te helpen! Team ConsumentenClaim
Ik ben telefonisch geholpen door iemand met heel veel geduld.
Beste Philip, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het telefonische contact met onze klantenservice goed is bevallen. Als je nog eens een vraag voor ons hebt, aarzel dan niet om ons te benaderen. Onze klantenservice zit klaar om je te helpen! Team ConsumentenClaim
Goed en duidelijk geholpen
Beste W.H.J., Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat ons klantcontactcentrum je goed heeft kunnen helpen. Mocht je nog eens een vraag voor ons hebben, dan zitten wij (gedurende kantooruren) klaar om je verder te helpen! Team ConsumentenClaim
Beleefd, empathisch, medewerkend
Beste Dick, Bedankt voor je review. Wat een mooie termen die goed beschrijven waar onze klantenservice voor staat. We proberen onze deelnemers zo goed als mogelijk te ontzorgen en assisteren. Fijn om te lezen dat dit in jouw geval gelukt is! Team ConsumentenClaim
ik heb tel. contact opgenomen met uw organisatie n.a.v. een aanvullende vraag uwerzijds. Mijn vraag werd direct tot tevredenheid beantwoord.
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat onze klantenservice jouw vraag telefonisch heeft kunnen beantwoorden. Mocht je in de toekomst nog eens een vraag voor ons hebben, aarzel dan niet om contact met onze klantservice op te nemen! Team ConsumentenClaim
we werden heel vriendelijk en goed geholpen dat was heel erg fijn.
Beste C.M., Bedankt voor je beoordeling. We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de geboden hulp. Mochten we je op een later moment nog ergens mee kunnen assisteren, neem dan vooral weer contact met ons op! Team ConsumentenClaim
Al sinds 2016 ingeschreven voor de woekerpolisclaim. We zijn altijd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. En nu is het bijna zover met ASR. En dat heeft Consumentenclaim voor elkaar gekregen. Petje af.
Beste Paul, Bedankt voor je bemoedigende woorden. Erg fijn om te lezen dat je al zo lang deelneemt aan onze Woekerpolisclaim. Nu we in de afrondende fase zitten is het mooi dat jij, en vele anderen, eindelijk een compensatie tegemoet kunnen zien. Bedankt voor je geduld en vertrouwen! Team ConsumentenClaim
Prettig te woord gestaan en goed geholpen met invullen van een formulier.
Beste Thea, Bedankt voor je review. Fijn dat je het contact met onze klantenservice als prettig hebt ervaren en je daarnaast goed geassisteerd bent bij het invullen van jouw formulier. Mochten we je later nog ergens mee kunnen helpen, neem dan vooral weer contact met ons op. We helpen je graag verder! Team ConsumentenClaim
CC is strijdlustig tegen de 'grote machtige jongens'. Ze hebben oeverloos geduld en (hopelijk) met een goed resultaat. Bedankt...
Beste Marc, Bedankt voor je review. We doen ons best om voor al onze deelnemers een goed resultaat te behalen. Dit proces kan helaas, om verschillende redenen, soms een lange periode in beslag nemen. Bedankt voor je geduld en positiviteit. We blijven doorgaan! Team ConsumentenClaim
Zie titel
Beste Patrick, Bedankt voor je review. We vinden het leuk om te lezen dat je goed te woord bent gestaan door onze klantenservice. Top dat alles duidelijk is geweest. Mochten we je later nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen! Team ConsumentenClaim
mijn ingevulde polissen waren de eerste keer niet opgeslagen . Daar werd ik wel netjes over gebeld, Ik had daarna nog een vraag . toen ik belde moest ik 10 minuten in de wacht staan .zonder dat er gezegd werd er staan nog zoveel wachtende voor u . dan weet je waar je aan toe bent. Maar ik denk dat ze verder veel goed werk voor ons doen . dus dit zijn kleine dingetjes
Beste Marcelle, Bedankt voor je beoordeling. Allereerst onze excuses voor de relatief lange wachttijd. We kunnen ons goed voorstellen dat je graag wil weten hoeveel wachtenden er nog voor je zijn. We nemen jouw feedback zeker mee om de klantervaring te kunnen verbeteren. Bedankt voor je vertrouwen in ons, we doen ons best om een positief resultaat te behalen voor al onze deelnemers! Team ConsumentenClaim
je moet even geduld hebben (10-15 min wachttijd), maar dan word je efficient geholpen
Beste Jan, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor de iets langere wachttijd dan je van ons gewend bent. Onze klantenservice streeft ernaar om inkomende telefoontjes zo snel mogelijk op te nemen. We zijn in ieder geval blij dat onze medewerk(st)er je goed heeft kunnen helpen! Team ConsumentenClaim
Prettig contact en klantgericht. dmv het stellen van vragen kom je snel to the point. Het was fijn dat er de mogelijkheid is om samen te checken of alle gegevens aanwezig zijn. Ook was het prettig dat de ontbrekende gegevens direct ingevuld werden. Daarnaast kreeg ik duidelijke informatie over het verdere verloop.
Beste Margaret, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het gelukt is om samen met onze medewerker de ontbrekende gegevens te controleren en aan te vullen. Wij streven ernaar om onze deelnemers zo goed mogelijk te ondersteunen, ontzorgen en van informatie te voorzien. Mocht je later toch nog een vraag te binnen schieten, dan staat onze klantenservice weer paraat om je verder te helpen! Team ConsumentenClaim
redelijke wachttijd ( ca. 5 minuten)
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice. In periodes van drukte kan de wachttijd iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Wij streven er uiteraard naar om onze deelnemers zo snel mogelijk te woord te staan! Team ConsumentenClaim
Ik ben zeer goed geholpen
Beste Desiree, Hartelijk dank voor je review. Leuk om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Mocht je in de toekomst nog eens een vraag hebben, neem dan vooral contact op met onze klantenservice! Team ConsumentenClaim
Zie bovenstaande opmerking
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat onze klantenservice je duidelijkheid heeft kunnen verschaffen wat betreft jouw claim! Team ConsumentenClaim
Lange wachttijd voordat je iemand aan de telefoon krijgt, maar daarna prima geholpen. Duidelijk antwoord en uitleg gekregen op mijn vragen.
Beste Debby, Dankjewel voor je review. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk gehoor te geven aan inkomende telefoontjes. Onze excuses dat dit in jouw geval niet is gelukt. We hopen dat je de volgende keer sneller één van onze medewerkers aan de lijn krijgt. Toch fijn om te lezen dat je in het telefoongesprek goed bent geholpen door onze klantenservice en antwoord hebt gekregen op je vragen! Team ConsumentenClaim
Netjes en goed
Beste Angela, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles duidelijk voor je was en het contact met onze klantenservice soepel is verlopen. Mocht je later nog eens een vraag hebben, neem dan vooral contact met ons op! Team ConsumentenClaim
vandaag 2x telefonisch contact eerste x bijna geen wachttijd met goede tune. tweede x zeer lange wachttijd met steeds slechtere tunes. Toen mijn geduld afnam, besloot ik een mail te schrijven. Vlak na het opstarten van de mail kreeg ik verbinding: "bedankt voor het heel lange wachten" "nou maak daar maar van het heeeeel lange wachten, ik was al begonnen aan een klachten-mail en die maak ik ook af." "Mag ik uw naam daarin gebruiken." "Natuurlijk, mijn naam is: Mevr. Voll" De genoemde mail is inmiddels verstuurd>
Beste Hans, Onze excuses voor de iets langere wachttijd dan je van ons gewend bent. Jammer dat de muziek niet naar jouw smaak was. We hopen dat je de volgende keer dat je telefonisch contact met ons opneemt (net zoals de eerste keer) wel de goede tune te horen krijgt en snel een medewerker aan de lijn krijgt. Team ConsumentenClaim
Duidelijk in informatievoorziening. Overzichtelijk.
Beste D.R.P., Bedankt voor je beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat we een betrouwbare indruk op je hebben gemaakt. Ook fijn dat je de informatie hebt kunnen vinden waar je naar op zoek was! Team ConsumentenClaim
Hogehilweg 17
1101 CB Amsterdam
ConsumentenClaim is de grootste massaclaimspecialist van Nederland. Samen met de Consumentenbond en onze zusterbedrijven Leaseproces en MKB-Claim komen wij op tegen onrecht. Wij treffen schikkingen met bedrijven die in de fout zijn gegaan. Als het nodig is, stappen we naar de rechter.