Super mat

Heel fijn om met zo 'n kleine aanpassing weer een goede ondersteuning te heben in je bed ! Echt de moeite en het geld dubbel en dwars waard

Zeer goede oplossing voor de kuil in je matras

Ik ben zeer tevreden over de Basiq Support die ik nu sinds een week onder m’n topper heb liggen. Heel fijn om de aankoop van een nieuwe matras nog even uit te kunnen stellen en ook logisch dat dit veel beter is voor de lichaamshouding vooral voor een zijslaper zoals ik.

Eindelijk niet meer met een pijnlijke rug opstaan

Vanaf de eerste nacht met de basiq support geen last meer van mijn rug. Ik ben mijn vrouw dankbaar dat ze het initiatief heeft genomen om dit voor mij te bestellen!

Heerlijk slapen zonder rugpijn

Vanaf de eerste dag dat ik het matje onder mijn topper heb liggen, sta ik op zonder rugpijn. Tussendoor een keer zonder matje geslapen en gelijk de volgende dag weer rugpijn bij het opstaan. Deze komt dus niet meer onder mijn topper vandaag, het is een blijvertje.

Het bevalt mij uitstekend.

Door mijn versleten onderrug kwam ik gebroken uit bed s,morgens,maar tot nu toe gaat het stukken beter door de tussenlegger,ben zeer tevreden. Mvg Jan.

Zo sceptisch als m'n man was gingen we t proberen Konden toch 30 dagen uitproberen vanaf dag 1 uitgeruster uit bed en geen heup.rug klachten smorgens opstaan.met meer energie . Zou zeggen schaf t aan en probeer t zelf

Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden

Nieuwe kussens besteld, snel en netjes afgeleverd. Vanaf dezelfde avond al heel goed geslapen, geen last meer van nekpijn.

Geweldig!

Ik slaap weer zonder rugpijn op mijn matras. Heel blij mee.

Het werkt echt!

Ik heb nu 9 dagen mijn Basiq Sleep suport, ik heb die gekocht omdat ik iedere ochtend rugpijn had. De eerste dagen dacht ik nou helpt het nu echt? Maar na een dag of 5 weet ik het zeker het werkt bij mij! Ik kom een stuk fitter en makkelijker uit mijn bed. Oh en nog heel snel geleverd ook.

Helemaal blij mee

We hadden er eerst een bestelt voor mijn man, maar heb er direct nog een besteld, voor mijn zelf. Had er een nacht op geslapen,en was ook direct van overtuigd dat ik er ook een moest hebben.

tot op werkt het goed

in een korte tijd redelijk goed

Ik lig zeker lekkerder in mijn bed!

Ik lig lekker in mijn bed, allee zijn de rugklachten nog niet veel minder geworden. Daar had ik wel een hoopje op, nou moet ik van mijn fysio ook meer buik trainingen doen. Dus wellicht kan het nog beter worden!

Geen verbetering

Toen ik het uitpakte kreeg ik al het vermoeden dat dit niet de steun gaat geven die ik nodig heb. Als ik het in een winkel in mijn handen had gehad, had ik het weer teruggelegd. Naar verwachting loste het niet mijn doorlig probleem op, dus voor mij persoonlijk een miskoop.

Ik verwachtte dat het niks zou zijn

Ik verwachtte dat het gebakken lucht zou zijn. Maar de proef periode haalde mij toch over het te proberen. Verbazingwekkend genoeg ben ik van mijn rugpijn af. Het slaapt stabieler en ik slaap de nacht weer door. Ik ben er blij mee.

Had eerst mijn twijfels net als bij de mat!maar dat kussen ligt echt heerlijk, wordt lekker wakker nu zonder rugpijn van het matras en zonder nekpijn van het kussen.

Giede en snelle service.

Ik slaap weer heerlijk. Zowel matrasondersteuner als het kussen vallen goed uit Het is dus echt een aanrader.

Sinds ik het gebruik geen last van de rug meer Slaap veel beter

Bedrijf is top, Basic Sleep mat helaas minder.

Bedrijf en service is top. Snelle verzending en duidelijke communicatie. De vrijblijvende mogelijkheid om de basic sleep mat te proberen is superfijn. Helaas is het voor mij niet het gehoopte succes. Vond matje te hard kreeg pijn in heup en onderrug als zijslaper. Heb het retour gestuurd, supersimpel geen gedoe. Ik beveel het wel aan wat voor mij niet werkt kan voor ander wel succes zijn.

naar tevredenheid

het doet wat het beloofd

Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben Dat ik dit heb aangeschaft. Het ligt echt veel beter nu .geen kuil meer Ik kan het iedereen aan raden . Want ik had ook al een nieuwe topper gekocht maar nog steeds kuil vorming. En nu perfect liggen en slapen . Kan alleen maar zeggen een TOP PRODUCT

Het doet precies wat er gezegd wordt ben er erg blij mee !!!! Bedankt

Kleine verbetering

Het slapen gaat iets beter maar een lange termijn oplossing is dit niet. In ieder geval schuift mijn topper nu niet meer, dat was ook een ergernis en die is zo goed als opgelost.

Eindelijk een goede nachtrust.

Beetje sceptisch besteld. Maar vanaf nacht 1 heerlijk geslapen en ik verbaas me hierover dat dit echt bestaat "chapeau" Ik raad het iedereen aan voordat je een nieuwe topper koopt.

Heerlijke kussen en goede matrasdekker!

Goede opvulling van het 'gat' in mijn matras. Dit is wat ik zocht!

Goedkoopste manier om je topper nieuw leven in te blazen

Ik besloot geen nieuwe topper te kopen maar gewoon De Basiq support aan te schaffen. Wat een feest! Helemaal tevreden klant hier! Ik kocht het met een fijne korting tijdens Black Friday sales. Aarzel niet want het is echt een TOP uitvinding.

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.