Was sceptisch eigenlijk, maar merkte na de eerste nacht gelijk al verschil. Heb minder rugpijn als ervoor dus ik ben een tevreden gebruiker tot nu toe. De mat is ook veel groter als de foto doet lijken. We gaan het verder zien.

Heerlijk geslapen zonder rugpijn.

Na lange tijd eindelijk weer eens goed geslapen en geen rugpijn. Ook langer achter elkaar kunnen slapen...tot nu toe heel erg onder de indruk. Hopelijk blijft het zo goed gaan..maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Niet meer wakker worden met rugpijn!

Werkt super goed! Ben er heel blij mee en niet meer wakker worden met rugpijn! Aanrader

Ik slaap een stuk beter op m’n Basiq sleep

Ik heb de Basiq sleep onder m’n topper gelegd en sindsdien slaap ik een stuk beter doordat de topper minder wegzakt in m’n matras

Geen pijn meer bij opstaan uit bed

Na vele pogingen om mijn bed te verbeteren verwachte ik ook hier niet veel van. Verrassend lichte doos, maar na een paar nachten onder het matras werd ik wakker zonder pijn in de heupen en rug. Ben zeer tevreden en raad het iedereen aan.

Basiq Support is dé oplossing voor kuil in mijn matras!

Vorige week heb ik de Basiq Support tussen mijn topper en matras geplaatst. Dit is voor mij dé oplossing voor de kuil in mijn matras. Hierdoor kan ik weer comfortabel en ontspannen slapen!

Positief

Ik wilde het eerst niet meteen geloven. Heb lang getwijfeld om het matrasje te kopen. maar het is echt waar….de kuil is weg.

na een paar dagen merk je het verschil

Heb hem nu bijna 1 week eerst moet je natuurlijk af van de pijntjes die er al waren. Maar hoe vaker ik nu waker wordt merk ik echt een verschil.

Rugpijn weg!

Ik kon niet meer uitslapen vanwege rugpijn, door een kuil in de topper.Ik was sceptisch, maar het werkt echt! Nergens last meer van.

Al na 1e nacht een duidelijk verschil!

Kussen besteld vanwege kuil in matras. Al na 1e nacht een duidelijk verschil, geen rugpijn bij het opstaan en ook nu na een tijdje nog steeds tevreden.

Echt goed en comfortabel. Niet meer nekpijn.

Tot nu toe werkt het geweldig!

Minder rugklachten en ik slaap dieper

Boven verwachting!

Ben héél blij dat ik berichten las over de basiq sleep support! Gelijk besteld en volgende dag al in huis! Na de eerste nacht direct al resultaat! Na een week nog zeer tevreden. Kan het echt aanraden en denk erover om het kussen ook te bestellen. Prima bedrijf, alles keurig en betrouwbaar!! Veel dank van n zeer tevreden klant!!

G E W E L D I G!

Had de laatste tijd last van mijn rug, als ik te lang had gelegen. Zag een advertentie voorbij komen en gelijk 1 besteld. Nu was ik best wel sceptisch,maar ik slaap heerlijk en heb geen last meer van mijn rug! Ben zeer tevreden!

Een heerlijke nachtrust!

Slaap nu beter en heerlijk!

Ongelovelijk

Wat een fantastische nachtrust heb ik gehad. Bizar dat je met zo’n kleine aanpassing zoveel beter kan slapen. Ik ga er voor mijn vriendin ook 1 bestellen.

Was beetje sceptisch, maar het werkt echttt. Kan het iedereen aanraden.

Heb de Badiq Sleep onder mijn topdek gelegd en al van af de eerste nacht heerlijk geslapen was zeer sceptich maar het werkt echt

Gewoon goed

Snel binnen en werkt perfect. Merk niks meer van de kuil.

Weer lekker slapen!

Het is een super slimme oplossing, simpel, maar oh zo effectief. Weg kuil en je matras voelt weer als nieuw.

Een goede verbetering .

Mijn topper zakt niet meer in en ik slaap weer als een roosje.

Geen rugpijn meer

Top product, vanaf de eerste nacht. Na 4 nachten sta ik zonder rugpijn op, ook 's nachts slaap ik beter door. Ben er erg blij mee.

Product en service is top

Supersnelle bezorging, makkelijk te bestellen, goed verpakt, en wat t belangrijkste is, t product voldoet aan alle eisen, ik merkte de eerste avond al verschil, kuil was weg! Hopelijk heb ik er nog lang plezier van!

Ik kan er nog niets positiefs over zeggen helaas.

Snap er niets van na al die reviews die ik gelezen heb.

Beste medewerkers van Basic Sleep, Dankjewel ik heb een nieuwe topper van Auping maar ik sliep slecht en werd wakker met rugpijn dankzij jullie ben ik weer gelukkig !!!

Jan de Vriesstraat 6

5087 LP Diessen

Over Basiq Sleep

Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.