Vlugge en correcte levering.

Ik ben tevreden van het aangekochte pakket.

Zo heerlijk en romig en mijn darmen functioneren veel beter

Snel en goed geleverd! Ik heb spastische darmen en ik was er klaar mee! Pilletjes voor te vaste en diareeremmers. Dezeingeruild voor kefir en het gaat me goed af sinds 3 maanden. Ik drink 3 bekers per dag en voel me er goed. De smaak is fantastisch. Soms doe ik er wat Slimpie ranja bij voor verandering en dan is het suikervrij Ivm diabetes Raad het echt aan, ook om jezelf goed te voelen en qwa energie gaat het ook beter.

Vlotte levering, fijne (gedroogde) vorm

Altijd snel!

Levering is altijd snel en kwaliteit is top! Iedere dag zelfgemaakte kefir is zó veel beter dan uit de supermarkt!

Topproduct

Tweede maal dat ik het hier koop, supertrevred over

Super service!

Ik bestelde een zeef van 14cm doorsnee, die was niet leverbaar en ze stuurden me een zeef van 18cm, zodat ik toch door kon gaan met maken van kefir. Een aantal dagen later stuurden ze me alsnog de zeef van 14cm. Ik was ontzettend blij en verrast over deze service, lief meegedacht en ontzettend klantvriendelijk. De zeef is van zeer goede kwaliteit (lekker stevig). Dank jullie wel!

Vlot geleverd

Netjes verpakt. Gebruiksaanwijzing aanwezig. Zeker aan te bevelen.

Goede kwaliteit

Snelle service.. fijn product

Klasse

Snelle levering en product werkt prima

Top, als van ouds!

Ik heb verschillende melkkefir geprobeerd, maar niets werkt voor mij zo makkelijk en wordt zo lekker als de kefirpoeder via kefir.nl. Dus na een paar jaar pauze ben ik weer terug bij jullie, als van ouds!

Snelle levering van een goed product

Goede prijzen, snelle levering.

Ik bestel hier altijd mijn kefir. Goede prijzen, snelle levering.

Prima kwaliteit en service

Zie boven

Teleurstelling

Ik had 2 producten besteld, ze kwamen allebei op een ander moment met een aantal dagen ertussen, terwijl het gemakkelijk bij elkaar kon (kefir maker en 3 zakjes kefir). Het moest naar België... 2x verzendkosten en niet te zuinig! Ik belde na ontvangst vd kefir maker naar jullie bedrijf omdat ik de kefir miste maar de dame werkte niet echt mee... jammer! Ik had gevraagd om teruggebeld te worden, ik zit nog steeds te wachten... dus, tijd om een ander bedrijf te zoeken.

Kefir karnemelk is zo lekker als je vaak op reis bent met de caravan in het buitenland. Houdbare melk hebben ze overal en is karnemelk zo gemaakt met Kefir. Maar ook erg lekker.

Gezond en lekker

Werkt al jaren goed bij ons

De kefirpot is super

De korrels zijn wat mager en groeien niet zo goed. Ik heb dit voorheen al vele jaren gedaan en toen had ik dikke witte volle kefirkorrels die zich makkelijk vermenigvuldigden. Zo kon ik er ook veel weggeven. Deze blijven eerder klein. Maar de kefir is wel lekker! met vriendelijke groet uit België ILse

Gewoon goed

Ondanks dat het pakket bij de post is zoekgeraakt is hebben ze keurig een nieuw pakket opgestuurd!

is nog steeds niet geleverd

is nog steeds niet geleverd

Heel blij mee

Snel geleverd, goede kwaliteit kefir en als je vragen hebt krijg je snel antwoord. Ik blijf hier bestellen.

Mijn buik is een stuk rustiger geworden

Sinds enkele jaren genieten wij iedere dag van Kefir.NL!

Gezond en zeer lekker.

Goed en hygiënisch verpakt product.

Ook per mail vlot en behulpzaam

Snelle en correcte levering

Kefir is een super produkt Zowel de water als de melk kefir Een echte aanrader

Kooimanstraat 52 302

7913 AX Hollandscheveld

Over Kefir.nl

Ons doel is om u als consument een gezond en natuurlijk alternatief te bieden voor de hedendaagse gezondheids- en probioticadrankjes die in de winkel te vinden zijn. Kefir is een natuurproduct dat al duizenden jaren geleden gebruikt werd in de Kaukasus.