De kefir poeder bevalt uitstekend om snel een kefir drank te maken, bevalt beter dan de kefir roosje

Deze kefir vorm is me aan geraden door een collega, waar ik haar enorm dankbaar voor ben,ik heb nu een minder opgeblazen gevoel in m'n buik

Heerlijke gezondheidsboost!

Ik ben erg blij met de Kefir. De voorbereiding is eenvoudig en de Kefir is echt heerlijk! Voel me er prima bij. Moet wel zeggen dat ik de Kefir nog maar twee weken gebruik, maar ik ga er zeker mee door om te ervaren wat voor mij de gezondheidsvoordelen gaan zijn.

Heerlijk

Heerlijke goede kefir, goed te maken iedere dag, een aanrader!

Dit is gewoon top!

Ik had al gevriesdroogde kefir geprobeerd van een ander merk. Ondanks mijn goede zorgen, wilde hij niet mee. Daarna de Kefirshop gevonden, verse melkkefir besteld, en mee aan de slag gegaan. Na de eerste oogst al 39 gram kefir, dus verdubbeld! Ik kocht 2 zakjes. Heel fijn en leuk om doen, heel goede kwaliteit, prima levering, verzorgd, bio en beter leven keurmerk.. Heel belangrijk voor mij (beter leven keurmerk bestaat in België niet) Nog iets, er zat vertraging op mijn levering, niet veel, maar Kefirshop reageerde onmiddellijk op mijn mailtje, wat een service!

Gewoon goed!

Ik gebruik Kefir van Kefir.nl al enkele jaren en , afwisselend melkkefir en waterkefir en het is heel eenvoudig en prettig in gebruik en een prima ondersteuning voor mijn algehele gezondheidstoestand.Het vraagt wel wat discipline om tijdig te wisselen. Verder alles oké ook qua bezorging.

Goede service, makkelijk in gebruik. Ik maak nu een paar dagen waterkefir en merk het verschil in de darmflora nu al. Kan het absoluut aanbevelen.

Makkelijk zelf kefir maken

Starterspakket is goed om zelf kefir te maken, zeker als je het nog nooit gemaakt hebt. Mooie kan zit erbij En zelfgemaakte kefir smaakt zo lekker. Sinds ik kefir drink, heb ik geen last meer van mijn maag. Ik geef zelf een eetlepel kefir aan mijn hond die maag problemen heeft. Probiotica is daar zo goed voor.

snel en behulpzaam, een aanrader!

Mijn bestelling was eerst niet aangekomen, maar na contact met de klantenservice werd ik meteen geholpen. Ze stuurden direct een nieuwe verzending, die wel snel aankwam. Nu kan ik eindelijk genieten van de lekkere kefir. Super tevreden met de service en het product. Echt een aanrader!

Great quality

By following the instructions the grains started fermenting within a couple of weeks and I now have delicious kefir water.

Snelle levering, duidelijke website.

Zowel de water-als de melkkefir besteld. Makkelijk in gebruik.

Correct en men kan ook nog normaal bellen bij een probleempje, als dat er zou zijn! Super!!!

Snelle bezorging. Duidelijke uitleg. Werkt ook goed.

een grote overval

De kefirknobbeltjes verdwenen, ik voel me opgelicht, ze zeiden dat ze mijn geld zouden terugbetalen, maar dat deden ze niet, een overval.

Goed product

Door veel gelezen te hebben over Kefir ben ik verheugd zonder meuk mijn fruit te kunnen eten.'s Morgens voor ontbijt verdund met geperste sinaasappels, vitamines, zaden, pitten en granen. Wij zijn hoogbejaard en blijven gezond met zelfbereide voeding te eten. En dat al jaren. Bedankt.

Werkt super

Heel tevreden, lekker en simpel

Makkelijk te bestellen.Vlot geleverd.

Keuze genoeg en vlot geleverd.

Prima aankoop, ik geniet nu dagelijks van mijn kefir

Mijn bestelde zakje kefir werd netjes verpakt verzonden. Ik ben gelijk begonnen met maken. Het resultaat is top. Ik heb nu steeds verse, lekkere kefir (ik gebruik biologische volle melk).

Echt tevreden over het product.

Het enige nadeel volgens mij, dat het niet via 'track & trace' verzonden wordt. Jammer.

Na 7 x Kefir niet genoeg gegroeid

Helaas, was mooi geweest. Slaat niet aan, jammer van al het verspilde melk.

Afspraak = Afspraak

De producten die ik bestel zijn allemaal op tijd geleverd. Geen problemen ondervonden, evenmin met het bestellen

Goed product. Snelle levering

Gebruik bevalt goed.

Vlugge en correcte levering en zeer lekkere kefir!!

Ik drink dagelijks kefir, die trouwens superlekker is en die me goed helpt bij mijn dieet! Een tevreden klant

Ik kan niet anders schrijven, dan dat ik heel tevreden ben.

Zal dat verder gebruiken!

Lekker en deugddoend

Kooimanstraat 52 302

7913 AX Hollandscheveld

Over Kefir.nl

Ons doel is om u als consument een gezond en natuurlijk alternatief te bieden voor de hedendaagse gezondheids- en probioticadrankjes die in de winkel te vinden zijn. Kefir is een natuurproduct dat al duizenden jaren geleden gebruikt werd in de Kaukasus.