Kefir is gewoon Onmisbaar in onze koelkast.

Ik ben met mijn gezin helemaal weg van kefir, tot een paar jaar geleden had ik altijd last van mijn darmen, toen kreeg ik een tip van mijn vriendin over kefir producten, sindsdien heb ik er geen last meer van,echt geweldig.

Heel goed.

Gebruik het al vele jaren. Altijd een snelle levering en goed verpakt, met gebruik aanwijzing. Corrie Kraaij

Heerlijke kefir met goede smaak

Dagelijkse boost

Exact zoals aangegeven op website, snel in huis.

Website laat niets te wensen over, duidelijk en producten exact zoals beschreven. Snelle verzending en goed verpakt.

Goed.

Goed product en snelle levering.

Goed product

Wij kopen al jaren kefir en het bevalt nog steeds prima. Op tijd een nieuw zakje gebruiken en dan kan het niet mis gaan.

Gewoon super

Erg leuk om zelf kefir te brouwen

Iedere keer is de kefir weer anders. Je kunt heel lang doen met een zakje

Correcte afhandeling.

Elke bestelling correct en op tijd afgehandelden verstuurd.

Kooimanstraat 52 302

7913 AX Hollandscheveld

Over Kefir.nl

Ons doel is om u als consument een gezond en natuurlijk alternatief te bieden voor de hedendaagse gezondheids- en probioticadrankjes die in de winkel te vinden zijn. Kefir is een natuurproduct dat al duizenden jaren geleden gebruikt werd in de Kaukasus.