Product werkt naar behoren. Levering ook in orde!
Hallo Siebren, Hier worden wij nou blij van, bedankt voor de goede review! Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webwinkel! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Het bestellen van de lamp ging heel snel en ik kon met Klarna betalen. Helaas was enkel achteraf betalen mogelijk en kon ik niet direct betalen. De laatste stappen van het bestelproces gingen erg snel en ik wist niet zeker of ik nu besteld had of niet. Totdat ik een bevestiging kreeg en een betaalverzoek van Klarna. De lamp werd snel bezorgd en was goed verpakt. En ik ben heel blij dat jullie geen handleiding sturen op papier, want die was ik niet nodig en dan kwam hij toch ongelezen in de prullenbak.
Hallo Diny, Bedankt voor u positieve review! Door een storing in het betaalsysteem, was het die dag alleen mogelijk om met Klarna te betalen. Inmiddels is dit verholpen. ° Wij wensen u veel plezier met u product! en zien u hopelijk terug in onze webwinkel. Groeten, ° Jade Duurzame Dealtjes
Snelle levering mooi product en fijn dat produceten een 2e kans krijgen bij jullie
Hallo Gerie, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering en het product! Graag zien we u nog een keer terug in onze webwinkel. groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Eerst vergeten op te sturen en nu werkt ie niet
Hallo Corine, Hierbij nogmaals onze excuses voor het leveren van de defecte stoomreiniger. wij hebben met elkaar contact gehad en hebben dit met elkaar opgelost. Hopelijk zien we u nog een keer terug in onze webwinkel! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Hallo Mirjam, Bedankt voor u positieve review. Hier worden wij erg blij van! Hopelijk zien we u nog een keer terug in onze webwinkel. Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Ik bestelde een ukulele en kreeg tot mijn grote verbazing een viool toe gestuurd. Een retourformulier in gevuld, maar verder niet meer gehoord. Ook mijn mails worden niet beantwoord. Kortom, zo kun je geen goede zaken doen. Overal worden fouten gemaakt, maar die zouden met spoed opgelost moeten worden.!
Hallo, Na aanleiding van u review, hebben wij contact met u opgenomen. Hieruit kwam voort dat u het product bij een andere webwinkel heeft besteld. Wij hopen dat het probleem voor u is opgelost bij de andere webwinkel, en wensen u veel plezier met het product! Bedankt voor de positieve review, voor de communicatie die u met ons heeft gehad! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Originele beoordeling
Vergissing mijn kant werd goed opgelost
Beste Bert, Super leuk om te lezen dat je positief over ons bent! Natuurlijk kan er iets fout gaan, maar wij lossen dit dan graag met u op. Hopelijk zien we u nog een keer terug in onze webwinkel! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Originele beoordeling
Al 30 euro betaald voor fietszadel ORS523703 Wacht nog een paar dagen voor recentie
Snelle levering voor een leuke prijs en ook nog eens duurzaam!
Hallo Annelies, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met u product. bedankt voor de goede review! Hopelijk zien we u nog een keer terug in onze webshop! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Snel en keurig ingepakt
Hallo Maria, Fijn te horen dat alles goed is bevallen, veel plezier met u product en hopelijk tot snel! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
Ivm een dubbele bestelling heb ik een artikel teruggestuurd. Alles prima geregeld, zoals beschreven. Helaas voor het retour moeten betalen, maar dat zal mijn zuinigheid wel zijn
Snelle levering en de lampjes voldoen aan verwachting Top!
Hoi Jeanine, Hier worden wij erg bij van, bedankt voor de goede review! Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webwinkel! Groeten, Jade Duurzame Dealtjes
makkelijk bestellen en snelle levering
Had wat pech met het artikel maar dat is uitstekend opgelost door het totale bedrag terug te ontvangen.
Hoi Nelly, Bedankt voor je goede review, daar zijn we erg blij mee! Zoals bij iedereen, gaat er bij ons ook af en toe een keer iets verkeerd. Maar dit lossen we altijd goed op. Ik ben blij om te horen dat dit is gelukt. Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webwinkel! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Dik tevreden
Hoi Hulya, Bedankt voor de goede review. Leuk om te horen! Veel plezier met jouw product! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Bestelling zonder problemen geweldig geleverd!!!!
Hey Theo, Hier worden we nou blij van, bedankt voor de goede review! Hopelijk zien we je nog een keer terug in onze webwinkel! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Все пришло очень быстро. Качеством фена для волос очень доволен.
Hey Natalia, Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Veel plezier met jouw product en hopelijk tot snel! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Product zoals omschreven, netjes verpakt, snelle verzending en goede updates waar je pakket is. Ook de mogelijkheid om de bezorging aan te passen of bij buren te laten bezorgen. Al met al positieve ervaring met Duurzame dealtjes.
Hoi Marc, Super leuk om te lezen dat je positief over ons bent! Veel plezier met jouw product en je bent natuurlijk altijd welkom in onze webwinkel! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Ik heb een goede ervaring door een juiste en snelle levering van mijn bestelling
Hoi Raijmond, Een juiste en snelle levering, daar zetten we ons elke dag weer voor in. Leuk om te horen dat alles goed is bevallen. Veel plezier met jouw product en kom nog eens langs in onze webwinkel! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Product voldoet aan verwachting
Hoi Elna, Bedankt voor je review. Fijn dat het product voldoet aan je verwachtingen! Hopelijk zien we je nog eens terug! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Snel en duidelijke communicatie. Je weet wat je krijgt en het komt snel
Hey Edwin, What you see is what you get, we doen ons niet beter voor als dat we zijn! Transparantie is voor ons enorm belangrijk. Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Veel plezier met jouw product en hopelijk zien we je nog een keer terug! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Had hier een waterkoker besteld, deze werd geleverd met een scheur in het handvat. Na een mailtje werd er niet moeilijk over gedaan en werd er gelijk een nieuwe toegestuurd. Top geregeld!
Hey, Bedankt voor de goede review! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen, ondanks het gescheurde handvat. Hopelijk zien we je nog eens terug! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Mijn bestelde schoenenkast was niet compleet maar na een mailtje de ontbrekende spullen zeer snel nagezonden ontvangen.
Hey Gemma, Bedankt voor de leuke review! Heel veel plezier met de schoenenkast, hopelijk bevalt die goed :) Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Voor de eerste keer iets besteld en de volgende dag mijn bestelling netjes en correct afgeleverd gekregen. Mijn pakketje zag er netjes uit en ik ben zeer tevreden. Addy Molewijk
Hoi Addy, Jij bedankt dat je een retourproduct een nieuw leven hebt gegeven! Hopelijk tot snel in onze webwinkel : ) Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
5 dagen geleden besteld, 2 dagen geleden de melding gekregen dat het bezorgd zou worden, ik was de hele dag thuis. Uiteindelijk kreeg ik weer een melding met "bezorgd". Echter is het pakket nergens te bekennen. Niemand heeft aangebeld, de Buren hebben niks, postbus ook niks
Hoi Robin, Helaas is dit fout gegaan bij onze pakketbezorger. Dit ligt buiten onze macht. Gelukkig hebben we het goed met je kunnen oplossen, waardoor je nu alsnog van je product kan genieten. Heel veel plezier met jouw product en hopelijk tot snel! Groeten, Robert-Jan Duurzame Dealtjes
Ik ontving een product dat niet functioneerde, schreef daar een mailtje over met video bijlage maar krijg zero response
Klaashofweg 9
7151 DR Eibergen
Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!