Binnen 1 maand vast geroest
Vinz Salado slot gekocht, na een maand gebruik roest in de cilinder. Ging steeds stroever, moest steeds meer kracht gebruiken om de sleutel er in en uit te doen en het slot te draaien. Op een gegeven moment leek het echt vast te zitten. Ik ben er in geslaagd met veel moeite het slot te opnenen, toen keek in in de cilinder en daar zit roest. Deze kan zo de prullenbak in.
Ter vergelijking, ik heb ooit een goedkoop merkloos ketting slot ergens vandaan, na meer dan tien jaar gebruik nog helemaal soepel en geen enkel spoor van corrosie. Ik weet het merk niet eens meer, dat is er af versleten. Dit is een goed stevig slot met vierkante schakels, helemaal rvs, maar helaas niet art2 gekeurd. En toch eindeloos veel beter en betrouwbaarder dan de afzetterij van vinz!
Ik heb wel een art2 slot nodig voor de verzekeraar, dus ik ga op zoek naar iets degelijks, dat zijn geld waard is. Ben voorgoed genezen van deze chinese zooi van vinz. Schandalig!
Op de website staat het verzoek om eerst contact op te nemen met de klantenservice voor klachten, alvorens een slechte review te schrijven, dus dat heb ik gedaan.
Het feit dat ze moeten smeken om geen negatieve reviews te plaatsen zegt al genoeg.
Tip aan de verkoper: een zaak die kwaliteit levert krijgt ook geen klachten. Misschien uw zaakjes bij de fabrikant oplossen ipv de klant vragen hun klachten aub stilletjes af te handelen.
Uw product deugt niet en dat ga ik mooi niet verzwijgen.
Van mij mag u de deuren wel sluiten, willens en wetens zulke troep aan de man te brengen.
Wel eerst mijn geld terug.