Klantenservice met je mee wegens 2x beschadigde levering

2x is Moccamaster koffiezetapparaat geleverd en beschadigd. Met Moccamaster dhr Fabian gesproken en het is inderdaad DPD pakketservice die ze onzorgvuldig behandelt. Tip neem een ander pakketservice! Niettemin ben ik zeer tevreden met de afhandeling. Vervelend is dat je elke keer moet bellen en het pakket weer bij een punt in moet leveren. Op mijn vraag of ik een tegemoetkoming kon krijgen werd een fles reiniger mee gestuurd. Prima geregeld dus.

Beschwerde

Gibt es eine deutsche Übersetzung für eure Seite? Leider habe ich schlechte Nachrichten. Nachdem bei unserer Moccaster-Kaffeekanne ein Henkelteil in Höhe der Abdeckung abgebrochen war, haben wir eine neue Kanne bestellt am 08. Juli. Heute ist das gleiche Teil wieder abgebrochen, ohne mutwillige Handhabung. Sind wir die Einzigen, denen das passiert ist? Ich habe keine Lust die Kanne zurückzuschicken und bin etwas enttäuscht, denn wir waren eigentlich bis jetzt sehr zufrieden mit unserem Moccamaster.

Duurzaamheid heeft zo zijn prijs.

Geweldig dat voor fantastische apparaten van meer dan 20 jaar oud nog steeds onderdelen leverbaar zijn en deze nog langer dagelijks tot volle tevredenheid zijn te gebruiken.

Prima service en kwaliteit producten

Website geeft goede info over de producten en de bestelling werd op tijd geleverd. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Supersnelle levering.

Volgende ochtend al in huis!

perfect apparaat

dit refurbished apparaat ziet er uit als nieuw en functioneer perfect; heerlijke koffie en snel en makkelijk te bedienen.

Prima ervaring!

Eenvoudig te bestellen, heldere procedure en vlot bezorgd. Hulde, niets op aan te merken!

Moccamaster gewoon heele erg slay

Goeie koffie. Sterk apparaat dat lang mee gaat (iedereen in mijn omgeving heeft hem, al 10+ jaar. DE KLEEUUURRR zo cute. De koffie zo lekker zo goed. Komt van een heel gepassioneerd bedrijf dus wat wil je anders doen dan supporten. Ze hebben ook refurbished apparaten (die wilde ik eerst maar waren op) DAT IS TOCH TOP.

Top apparaat! En reserve onderdelen worden snel geleverd, een nieuwe pot in ons geval. Prima.

Snel geleverd en goed ingepakt

Prima . Op tijd geleverd en goed ingepakt.

Product als omschreven

Was eerst niet op voorraad, maar al snel een berichtje dat het er weer was, snelle levering

Goede prijs, kwaliteit en verzending.

Gewoon het beste koffiezet apparaat, no doubt

Wij drinken al vele jaren onze koffie uit de Moccamaster. Altijd smaakvolle koffie en een feilloos werken van het toestel. Voor ons is er geen andere optie dan Moccamaster. No doubt. Oh ja : en een perfekte leverservice vanuit de moedermaatschappij in Nederland : TOP

Geweld apparaat

Snelle levering van deksel waterreservoir. Dat alle onderdelen na jaren nog steeds leverbaar zijn van de moccamaster. Beste koop ooit.

Bertus Leendersweg 4

3958 WE Amerongen

0343 45 00 01

Over Moccamaster.nl

Moccamaster staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige koffiemachines, die sinds 1968 met de hand worden gemaakt in Nederland. Elke Moccamaster is ontworpen om de perfecte kop filterkoffie te zetten en combineert stijlvol design. De machines zijn gemaakt van duurzame en veilige materialen, hebben een lange levensduur en zijn volledig reparabel. Alle Moccamaster apparaten komen met vijf jaar garantie en zijn gecertificeerd door de ECBC en SCA, wat hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid benadrukt. Ontdek de verschillende modellen en kleuren die perfect passen in elk interieur en voldoen aan jouw koffiebehoeften. Voor meer informatie, bezoek Moccamaster.nl.