FANTASTISCH

Lovalli is een van mijn nieuwe favoriete winkels, de items zijn echt top en een super snelle verzending. Een dikke 10/10 (Vorige review is mislukt door het aantal sterren)dus bij deze een nieuwe!!!

geweldige items

Snelle verzending, super kleding en top winkel!

Uitstekend!

Ik had twee bestellingen achter elkaar besteld waardoor ik contact heb opgenomen met de klantenservice of het als een pakket verzonden kon worden. Super snelle reactie en een van de verzendkosten werd meteen terug gestort. Super fijne webshop zou hem aan iedereen aanbevelen!

Geweldig!

Elke week een nieuwe collectie met trendy items, ik hou er van!

Snelle levering, mooie kleding voor een goede prijs en goede service. Ik ben heel tevreden!

Fantastisch!

Echt super leuke kleding, snel geleverd en heel mooi & netjes verpakt! Top, ik ga hier zeker vaker bestellen!

Al een aantal keren op de website bestelt. Super leuke kleding! Ook een top service!! Zeker aan te raden! ;)

Kleding is super mooi en uniek

Kleding is altijd netjes optijd bezorgd en zit echt heerlijk. De kleding is ook nog eens super mooi en uniek

Aangename bestelling

De eerste keer dat ik bij Lovalli bestel, het was een zeer aangename bestelling. Duidelijke website en snelle verzending. Kwaliteit is het zeker, ik ga hier nog bestellen :)

Heel fijn bedrijf

Ik vind het een fijn bedrijf die veel deelt op social media. Mijn pakketje kwam netjes en leuk verpakt aan. Enige is dat de klantenservice via dm af en toe wat langer kan duren, maar dit is niet perse storend. De reacties zijn namelijk altijd duidelijk en netjes verwoord.

Ontzettend vriendelijke verkoopster en leuk bedrijf!

Lovalli is een leuk, modieus kledingbedrijf waar je als klant altijd fijn geholpen word. Of je nou vragen hebt over verzending of maten, bij Lovalli staan ze altijd voor je klaar. Ik bestel regelmatig nieuwe items bij Lovalli en ben tot nu toe altijd tevreden geweest! Aanrader!

Al meerdere keren iets besteld en ben er onwijs blij mee! Eigenaresse is super behulpzaam en beantwoord al je vragen!

Een top webshop met leuke kleding!

Het is Trending kleding, een wisselende collectie en betaalbaar! Ook een goeie service qua levering en betaalmethodes!

Over Lovalli

Lovalli, een fashion webshop in dameskleding. Wekelijks wordt de webshop aangevuld met trendy musthaves! Elke bestelling wordt met liefde ingepakt.