Snelle en goede service!

Zeer snelle levering en goede service bij vragen.

Het ging mij makkelijk af om te zoeken naar een wastafel kastje. Duidelijke site. Maten kloppen. Kleur klopt. Gewoon top!

Badmeubel

Mükemmel kalite,mükemmel hizmet.

Redelijk.

Kompleet badkamer meubel besteld,maar in twee keer geleverd , een tweede kast erbij bestellen was niet mogelijk hij was kennelijk niet op voorraad,ik wacht nu af wanneer ik de melding krijgt als hij weer leverbaar is.

Snelle en correcte levering en keurig verpakt

Het was snel bezorgd en het ziet er top uit

Na bestelling keurig afgeleverd met vooraf 'n telefoontje en 'n prachtig scherm

Precies geleverd wat we wilde en volgens afspraak.

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding

Zoals op de website vermeld, de volgende werkdag geleverd. Krijgt vanuit de transporteur goede updates van de levering. Levering precies volgens opgave. Na ontvangst het eerste pakketje geopend en inhoud bekeken.. Bij het uitpakken valt al gelijk op hoe simpel, en zeer doeltreffend het meubel verpakt is. Her materiaal ligt volledig opgesloten in de doos waardoor dit geen mogelijkheid heeft om te schuiven. Daarnaast zat er aan de zijkanten extra versteviging in de doos om het meubel te beschermen. Het meubel komt dus geheel onbeschadigd aan. Bij het uitpakken van het meubel valt gelijk op dat alle onderdelen netjes genummerd zijn. De handleiding is simpel en duidelijk. Het is fijn als je dit met zijn tweeën kunt doen. Als de een de tekening leest en aangeeft wat je steeds nodig hebt, dan heb je zo'n badmeubel heel snel in elkaar gezet Wij zijn dan ook zeer blij dat we toch de gok genomen hebben om zoiets online te bestellen. Zonder dat je het in het echt hebt gezien. Maar de goede voorwaarden waaronder deze meubel geleverd wordt heeft alle twijfels weggenomen. Het product was in het echt nog mooier dan op t plaatje ! Wij zijn een zeer tevreden klant !

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

Nadat ik de bestelling had gedaan, volgde 2 dagen later al een bericht wanneer de bezorging zou plaats vinden. Super.

Prima leverancier.

Het directe contact in combinatie met de overzichtelijke webshop.

Er werd zelfs gebeld of het goed was aangekomen. Meerdere badmeubels besteld, goede service.

Fantastische service!

Onlangs een douchedeur gekocht voor een betaalbaar prijs. Toen we het kader in elkaar an steken waren, merkten we op dat er een onderdeel beschadigd was. Na 1 mail werd alles geregeld om een nieuw onderdeel te sturen!! Ik koop zeker nog anders. Succes!

Netjes geleverd en goede kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt zodat het ook heel aankomt. Kwalitatief goed spul!

Mooie prijs

Wastafelkast en hoog kastje leuk geprijsd en ziet er mooi en stevig iit

mooi, makkelijk en snel

Een badmeubelset kopen bij Badplaats gaat makkelijk en snel. De website erg laagdrempelig en fijn in gebruik. Ook de snelheoid van de levering is heel snel, al met al een hele goede ervaring met Badplaats.

Snel, netjes en mooie douchewand

Vlotte bezorging en ook eind lopen geen bezwaar. Keurig bereikbaar en sbelle en adequate antwoorden. Ook product is goed.

Snel en correct afgehandeld.

Door een paar simpele foto’s en tekst zijn de juiste onderdelen opgestuurd en mijn vraag is in vervulling gegaan.

Snelle levering.

Mooie douchewand besteld.

Was er snel, en is heel mooi.

Product was er snel. Zijn er erg blij mee. Super. Goed verpakt. Zijn zeer blij met het eindresultaat.

Fijn geholpen

Uitermate uitmuntende geweldige service

Hier kunnen heeeeeel wat bedrijven lering uit trekken. Geweldige service . Supersnelle reactie op vragen , meedenkend. Gewoon een aanrader!!!

zeer goede ervarind met het bedrijf

Een super mooi badmeubel nette service we gaan de douche cabine het weekend plaatsen.

Positief

Hele fijne contacten gehad mbt vragen. Kreeg altijd keurig en netjes op tijd een antwoord.

Gewoon prima!

Makkelijk bestellen. Kwalitatief goed. Snelle levering. Betaalbare prijs. Gewoon prima!

Uitstekende badwand

Uitstekende badwand met draai aar gedeelte. Beide uitstekend verpakt en eerste klas geleverd.

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Ben je op zoek naar een mooi badkamermeubel voor de laagste prijs? Dan ben je bij Badplaats aan het juiste adres! Met een assortiment van meer dan 40 verschillende modellen badkamermeubels vind je altijd wel een meubel dat in jouw badkamer past. Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat keuze gratis thuisbezorgen.