Zeer oplossend.

Klacht, defecte kraan, werd snel en adequaat rechtgezet.

Goede en snelle levering en chat vlug beantwoord

Goede en snelle levering Alleen jammer dat de afvoerplug niet bij de site bij staat dat je hem er gelijk bij kan bestellen wel syfon en kraan

Super bedrijf en kwaliteit

Binnen 1 dag geleverd

Mooi wastafelmeubel

Mooi wastafelmeubel en spiegelkast. Fijn dat het al stevig voorgemonteerd werd geleverd. Snelle levering en goed verpakt.

Duidelijke site en snel geleverd

Snelle levering, prachtige meubels van zeer goede kwaliteit, wij zijn er super blij mee.

Mooi badmeubel, snelle levering

We hebben een mooi badmeubel gekocht bij hun, voor een mooie prijs. De levering ging heel snel. En geen beschadigingen. En makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke uitleg erbij.

Goede kwaliteit voor mooie prijs. Wel schade aan product

Zoals gezegd, goede kwaliteit voor een mooie prijs. Maar helaas schade aan de planken. Ik heb een badkamermeubel set besteld, helaas veel schade voor een nieuw product.

super!!!!

Bij badplaats besteld en al meteen een leuke reactie dat de bestelling is ontvangen. twee dagen later al geleverd. Helaas was er schade aan het badmeubel. Een foto gemaild en zonder problemen dezelfde week nog 2 nieuwe panelen gekregen. Ik zeg top! Ook de prijs kwaliteit verhouding is prima, voor een schappelijke prijs goede kwaliteit. Erg blij mee en aan te bevelen. Groetjes Rita

Prachtige douchewand voor goede prijs

We hebben gezocht naar een strakke zwarte douchewand voor mijn ouders in een seniorenwoning. Makkelijk te monteren en eventueel in de toekomst weer te verwijderen. Badplaats heeft een goede site met makkelijke filters. Een zwarte rookglas (veiligheidsglas) douchewand gevonden. Na een telefoontje over het monteren besteld en de volgende dag geleverd. Keurig op tijd. Douchewand makkelijk te monteren, met uurtje klaar, terwijl we dit nog niet eerder hebben gedaan, maar wel kunnen klussen. De handleiding liet wat te wensen over, klopte niet geheel, maar dan ligt aan het merk. Die verbeteringen zal ik doorgeven. Al met al staat de douchewand prachtig!

Snel

Nog even wachten met installeren maar alles zag er netjes uit

Snel geleverd en kwalitatief heel goed

Alles ging zo goed , en zijn zeer tevreden

Heel.goed

Goed producten snelle levering

Goede producten goede service en snelle levering .

Mooie producten en goede service

Ik had zowel een badmeubel met spiegelkast sls toiletmeubel van de serie Etna gekocht. Erg mooie producten. Worden geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing, waardoor de producten ook makkelijk in elkaar te zetten zijn. Helaas paste hrt toiletmeubel qua formaat toch niet in mijn toilet. Contact opgenomen met de klantenservice, en kon deze kostenloos terugsturen. Netjes een retourlabel gekregen, en grld werd binnen een paar dagen terug gestort. Kortom, super goede ervaring, en xoh hier zeker nog eens kopen.

super kasten

Mooie, degelijke kasten. Duidelijke handleiding, zit goed in elkaar.

Top bedrijf!!

Snelle service, en meubeltjes en wasbak makkelijk in elkaar te zetten! Goede beschrijving, we vonden het zelfs erg leuk om in elkaar te zetten. Mocht ik weer iets nodig hebben dan bestel ik zeker weer hier!!

Super, snelle en nette service

Badmeubel besteld. Snel geleverd, goede kwaliteit, mooie prijs, snel antwoord op vragen. Zeker een aanrader

Mooie kasten, mooie prijs!!

Snelle levering en kwaliteit/prijs verhouding perfect!

Ik ben zeer tevreden met de aankoop die bij jullie is gedaan, het badkamermeubel Hoge kwaliteit voor een zeer goede prijs Ik raad het graag aan!

Fijn bedrijf

Helaas hadden we transportschade, maar dat werd zeer snel opgelost.

Superservice

Had een ander kastje bij een badmeubel gekocht . Toen ik hem thuis kreeg bleken er andere handgrepen op te zitten heb andere aangevraagd en gekregen vind het super

Leuke badkamerkast die onder elke wasbak past

Vond de kast leuk, makkelijk in elkaar te zetten alleen met handige opbergruimte. De duren zouden ook zachtsluiting goed kunnen gebruiken.

Heel slecht kwaliteit van badmeubel en kasten.

Ik heb al een badmeubel en een kast van Badplaats heb gekocht maar de materiaal van kasten onder wasbak en andere kast er naast was totaal niet geschikt voor de badkamer en vochtig ruimte. ze zijn binnen een mand krom en beschadigd door de vochtigheid van bad kamer. mijn advies is niet kopen. Echt serieus. niet kopen.

Prijs, kwaliteit en levering volgens afspraak super!

Zie titel!

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Ben je op zoek naar een mooi badkamermeubel voor de laagste prijs? Dan ben je bij Badplaats aan het juiste adres! Met een assortiment van meer dan 40 verschillende modellen badkamermeubels vind je altijd wel een meubel dat in jouw badkamer past. Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat keuze gratis thuisbezorgen.