excellent service ,fast delivery,

Very happy with the medicine cabinet.

Alles zag er goed uit

Alles ziet er goed uit alleen bezorgd volgende dag dat klopt niet maar verder helemaal top . Alles was goed verpakt ga er zeker nog iets kopen

Top bedrijf en levering!!!!

Super ervaring!!!

Top Firma

Perfect geleverd, en goed materiaal top!!!

makkelijk en duidelijk

Producten voor de badkamer zijn makkelijk te bestellen. Beschrijving is duidelijk. Prijs is ook leuk

Bestel maar gerust bij deze winkel. Prima service, snel en denken met je mee.

Betaalbaar en snel

Mooie betaalbare spullen en ook nog eens snel geleverd. Helemaal top

Goede service super snelle levering.

Bestelling makkelijk met plaatsen, product precies zoals op de foto en het zat er zo in. Snelle levering.

Supermooi meubel, vlot bezorgd, prima service

Mooi meubel, oogt robuust en degelijk. Daarmee prima kwaliteit/prijs verhouding. Helaas bleek het blad bij transport beschadigd, maar werd direct goed opgepakt en opgelost. Heel tevreden over badplaats!

Top product

Het bestelde product werd binnen 24 uur geleverd. Een heel groot voordeel is dat je niet zelf aan de slag moet om het bestelde artikel in elkaar te knutselen. Ophangen is een fluitje van een cent. Alles bij elkaar genomen gewoon top.

Snelle levering, goeie kwaliteit. Duidelijke website

Mooi product, snelle levering

Goede kwaliteit en service

Keurige producten voor redelijke prijzen

Vlotte levering, duidelijke website.

Snel en goede kwaliteit

Duidelijke tekening en goede kwaliteit

Super makkelijk in elkaar te zetten

Door de nummering van alle planken is alles heel duidelijk en makkelijk in elkaar te zetten. Keurig afgewerkt en dat voor deze prijs. Mijn complimenten

Snel geleverd prima producten

Voor onze badkamer een badmeubel besteld. Ziet er perfect uit. Het zelf in elkaar zetten ook geen probleem zit een duidelijke beschrijving bij. Kortom ik ben er blij mee. En mooie prijzen.

Zeer goede service

Prachtige meubels, snel en correct geleverd. Mails worden zeer snel en klantvriendelijk behandeld. Een echte aanrader!

Super snelle levering

Goede klantenservice, erg behulpzaam en mee denkend

Snelle levering met nette prijs

Goede kwaliteit met snelle levering en 15 minuten voor levering wordt je gebeld.

Hebben ons goed geholpen

We hebben drie badkamer kasten gekocht waarvan twee beschadigd en ze reageren gelijk heel fijn krijgen binnen twee weken nieuwe geleverd super en zo snel alles netjes afgehandeld

alles prima verlopen

op tijd geleverd en wat ik besteld had alles was erbij

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.