Goede service en snelle levering

De producten zijn zoals op de foto's, makkelijk in elkaar te zetten en de service is helemaal top. Prijs/kwaliteit prima.

prima producten, prima prijs, prima service

1 kraan werd niet geleverd, 1 mailtje: direct antwoord! volgende dag naleveriing. prima geregeld!

Ze hebben niets geleverd

Ze hebben niets geleverd en ik krijg geen ondersteuning van hun klantendienst.

Gekregen wat ik verwacht had

Mooie meubels voor goede prijs

Helaas geen zachtsluiting, is nu bij de tweede meubel die ik hier koop. verder prima prijs en design

Snelle levering Miste een onderdeel geen probleem gelijk opgestuurd Aanrader

Goede service snel geleverd mooi product

Mooi product snel geleverd tevreden klant

Heel mooi product

Het product is moo en het is snel geleverd

Mooi product tegen nette prijs

Snelle levering. Conform afspraak. Mooi product. Nette prijs.

Doen wat ze zeggen op de site.

Bestellen en leveren goed geregeld. Kwaliteit product is prima.

Hele goede service

Toen er iets beschadigd was kregen we gelijk bericht dat ze een nieuw plankje op zouden sturen. Ook zelfs van een plankje die door ons eigen toedoen beschadigd was.

super positief

Duidelijke website, zeer grote keuze, snelle levering .

Snel en netjes geleverd

Het zag er prima uit. Wel jammer dat je niet een goede tijd kreeg van wanneer het bezorgt zou worden. Deze tijd was erg ruim.

Goed product duidelijk site

Prijs kwaliteit is goed levering volgens voorwaarden product goed verpakt

top of de top

Alles is top....perfect

Onderdelen paste niet

Een wastafelkastje besteld wat prima was maar de kraan had een slangetje waar de schrorfdraad niet paste maar probleem naar tevredenheid opgelost.

Goede en snelle service, top en kwaliteit is heel goed

Snel en goed

Groot scherm ontvangen op het moment dat ik alleen thuis was. De chauffeur was zo vriendelijk hem in de gang te duwen Mooi materiaal en zijn prijs zeker waard

Goede communicatie en snelle levering.

De bestelling werd snel geleverd en er wordt goed gecommuniceerd over het tijdstip van bezorging. De bezorger daarentegen was chagrijnig en sprak geen woord. Er kon nog geen goeiendag vanaf , dit waarschijnlijk omdat mijn vrouw ( die slecht ter been is ) vroeg of hij de bestelling in de garage wilde zetten.

Tevreden klant

Snel en goed geleverd prima kwaliteit

Snel en zoals beschreven

Snel geleverd en mooie kasten zoals op de website staat beschreven voor een mooie prijs

De pakketen kwamen netjes en verzorgd thuis. In een pakket zaten wat beschadigde onderdelen. We hebben contact opgenoem en de volgende dag de nieuwe delen in huis.

Zeer tevreden netjes ingepakt en op tijd.

Goede ervaring

Recent een douchecabine besteld. Hij staat perfect, we zijn er tevreden mee. De levering ging vlot en fijn binnen 1 werkdag. Tevreden.

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.