Bestelling werd zeer snel en keurig geleverd. Na het uitpakken constateerde we een beschadiging aan 2 deurtjes. We maakte er een foto van en hebben het gemaild. Kregen keurig en snel antwoord en 2 nieuwe deurtjes opgestuurd. Wat een fantastische service.

Echt positief

Vlugge bezorging vriendelijke bezorging Geleverd wat verwacht was

Een goeie en snelle service.

Een mooie douchewand gekocht van goeie kwaliteit en voor een prima prijs.

Prachtige producten, van goede kwaliteit en betaalbaar!! Wij zijn fan van dit bedrijf!!

Zeer tevreden Heb al een aantal keer dingen bestel Zal zeker in de toekomst weer bestellen bij badplaats

Bester Kundenservice ever!!!!

Als ich nach 3 Jahren ein Ersatzteil benötigte, wurde es mir umgehend kostenlos zugeschickt!! So einen Service wünscht man sich! Wunderbar, vielen Dank dafür und weiter so <3

past prima goed materiaal

plaatsen van douchewand ging prima

super cool glas. eenvoudige montage. Het ziet er goed uit

Geweldige after sales service!

Ik heb ruim 3 jaar geleden een badmeubel bij Badplaats gekocht. Op dit meubel zat 2 jaar garantie. De zelfsluitende ladegeleiders werkten nu van 1 lade niet meer omdat een onderdeeltje afgebroken was. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Badplaats om te vragen of ik via hun deze rails kon bestellen. Direct werd als coulance 2 vervangende ladegeleiders aangeboden. Er werd zelfs gevraagd of de andere lade nog OK was. Deze werden dezelfde dag verstuurd! Aan deze service kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen. Ook na afloop van de garantie laat badplaats je niet in de kou staan.

Heel goede service en snelle verzending

Het badkamermeubel iet er prachtig uit en dat voor die prijs!!

Ga naar een winkel met showroom!

Douchecabine Dakota 100 x 100 x 190 cm - zwart - rookglas - nano coating gekocht. Bij installatie blijkt dat de dragende rails aan de bovenkant niet sterk genoeg is om de zware deuren te dragen. Hierdoor komt de bovenste rails naar beneden waardoor de deuren aan de onderkant uit de rails lopen. De hoek van de bovenste rails aan het plafond moeten bevestigen maar dit ziet er natuurlijk niet uit. Is nu een vloek op mijn geheel gerenoveerde badkamer. En zie zo'n ding maar eens te retourneren als de installatie bijna voltooid is. Foto's gestuurd met als antwoord dat niet duidelijk is wat het probleem is. Ik betaal voortaan wel wat meer bij een leverancier met een showroom.

Super service. Hartelijk dank!

Snel geleverd. Goede communicatie! Aanrader.

Snelle levering van een mooi badmeubel

Badmeubel gekocht, kleur past goed bij bestaande meubels. Gelukkig zoals op scherm/site weergegeven.

goede service gehad

Erg Blij met onze wastafel met onderkast en kolom kast. Was snel in huis. Vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Badplaats een aanrader!!

Levering goed

Goede service levering maar mijn spullen staan nog in de doos vanwege verbouwing dus hoe de badkamerMeubels zijn weet ik nog niet beetje te vlug besteld Na 14 augustus gaan ze de nieuwe badkamer in.

Prima ,nq een defect aan een spiegel werd er een nieuwe opgestuurd.

Een spiegel was tijdens het transport gebarsten. Na een mail hierover werd er gelijk een nieuwe opgestuurd die wel heel aankwam .

Wij hebben een badmeubel gekocht.. en de levering was super snel na twee dagen hadden we het badmeubel in huis. De Kwaliteit vinden wij heel goed zeker voor die prijs. Bij het uit pakken zagen we dat er helaas een stukje glas van het spiegeldeurje afwas. Via WhatsApp contact gehad en ze hebben het meteen goed en snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden tot nu toe.

Leuke spullen

Uitgebreid assortiment met leuke producten, betaalbaar en snel geleverd

Verkeerd geleverd maar TOP service

Het kan weleens gebeuren dat het verkeerde is geleverd, zo ook bij mij. Ik had al eerder kunnen checken of de geleverde producten de juiste waren, maar ik kwam er pas achter na een maand toen mijn badkamer werd verbouwd. Ik heb via Whatsapp contact opgenomen en ben super snel geholpen. Het was nog een hele klus, omdat het product was uitverkocht, maar Bram gaf het niet op! Hij hield mij gedurende bijna de hele dag op de hoogte en uiteindelijk kwam hij met het goede nieuws dat de bijpassende wastafel plaat was gevonden en deze al snel geleverd zou worden. Hij dacht zelfs al mee als het product echt niet meer leverbaar zou zijn. Kortom; de manier hoe dingen worden opgelost, ook al is er iets mis gegaan, bepaald of je een tevreden klant bent! En dat ben ik dus ook! En zou hier dan ook nog een keer bestellen mocht ik iets nodig hebben.

Goede prijs en perfecte service

Mooie wand!!

Mooie kwalitatieve wand , snel geleverd en de bezorgers zonder problemen binnen gezet. Super!!

Snel levering

Goed kwaliteit

Tekening te lastig

2 personen zijn om in elkaar te zetten, je moet wel ervaring hebben om dit in elkaar te krijgen.

Snel en goed

Het wastafelkastje werd en snel geleverd, tevens goed ingepakt. En in vergelijking met andere zelfbouwmeubelen kon ik deze gemakkelijk in elkaar zetten.

Goedkoper dan ergens anders

Snelle levering ene dag besteld dag erna in huis en goed verpacht en compleet

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Ben je op zoek naar een mooi badkamermeubel voor de laagste prijs? Dan ben je bij Badplaats aan het juiste adres! Met een assortiment van meer dan 40 verschillende modellen badkamermeubels vind je altijd wel een meubel dat in jouw badkamer past. Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat keuze gratis thuisbezorgen.