Mooie kwaliteit en snelle levering

Prachtig verpakt badscherm. Alleen de meegeleverde staalboortjes waren ondeugdelijk. We moesten nieuwe kopen. De instructie om het in elkaar te zetten en te plaatsen zou beter kunnen. Nu kun je de glasverbindingen verkeerd monteren waardoor de lekstrip niet blijft zitten. Het is een heel mooi scherm

Badkamermeubel

Zeer goed en professioneel gemaakt, netjes gemonteerd met het aanrecht en de wastafel. Ik raad het ten zeerste aan

Super goede prijs kwaliteit verhouding. Heel tevreden met mijn kastje, in elkaar zetten was super gemakkelijk. Alles was netjes genummerd (incl schroeven) waardoor je niet eerst uren bezig was met uitzoeken wat wat is. Kwaliteit is goed, mooi afgewerkt, zal hier zeker vaker bestellen.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, aanrader. Stevig

Niet geslaagd, wel fantastische hulp.

Ik had via Badplaats een bad besteld. Helaas was deze niet geschikt voor ons, maar in mailcontact (waar ze snel op reageren), zijn ze vriendelijk, behulpzaam en retourneren was geheel kosteloos.

Ruime keuze snelle tijdige levering.

Goede ervaring, bij zowel het ruime aanbod, snelle en nette levering en blij met de kwaliteit van het product in ons geval een badscherm.

Super goed

Steeds van hun woord

Snel en netjes

We hadden een montreal badkamerset besteld. Snel geleverd en goed ingepakt. De meubels waren heel makkelijk in elkaar te zetten. Met duidelijke handleiding en onderdelen zijn genummerd. Enige kleine minpuntje was dat de voorgeboorde gaatjes voor de handgrepen aan de achterkant van het deurtje zaten ( alleen van de zijkast.) Maar dat is makkelijk op te lossen.

Mooie uitstraling in de badkamer

Het enige min punt is dat de zegel te kort was, waardoor de water wel doorheen komt.

Bestelling werd zeer snel en keurig geleverd. Na het uitpakken constateerde we een beschadiging aan 2 deurtjes. We maakte er een foto van en hebben het gemaild. Kregen keurig en snel antwoord en 2 nieuwe deurtjes opgestuurd. Wat een fantastische service.

Echt positief

Vlugge bezorging vriendelijke bezorging Geleverd wat verwacht was

Een goeie en snelle service.

Een mooie douchewand gekocht van goeie kwaliteit en voor een prima prijs.

Prachtige producten, van goede kwaliteit en betaalbaar!! Wij zijn fan van dit bedrijf!!

Zeer tevreden Heb al een aantal keer dingen bestel Zal zeker in de toekomst weer bestellen bij badplaats

Bester Kundenservice ever!!!!

Als ich nach 3 Jahren ein Ersatzteil benötigte, wurde es mir umgehend kostenlos zugeschickt!! So einen Service wünscht man sich! Wunderbar, vielen Dank dafür und weiter so <3

past prima goed materiaal

plaatsen van douchewand ging prima

super cool glas. eenvoudige montage. Het ziet er goed uit

Geweldige after sales service!

Ik heb ruim 3 jaar geleden een badmeubel bij Badplaats gekocht. Op dit meubel zat 2 jaar garantie. De zelfsluitende ladegeleiders werkten nu van 1 lade niet meer omdat een onderdeeltje afgebroken was. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Badplaats om te vragen of ik via hun deze rails kon bestellen. Direct werd als coulance 2 vervangende ladegeleiders aangeboden. Er werd zelfs gevraagd of de andere lade nog OK was. Deze werden dezelfde dag verstuurd! Aan deze service kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen. Ook na afloop van de garantie laat badplaats je niet in de kou staan.

Heel goede service en snelle verzending

Het badkamermeubel iet er prachtig uit en dat voor die prijs!!

Ga naar een winkel met showroom!

Douchecabine Dakota 100 x 100 x 190 cm - zwart - rookglas - nano coating gekocht. Bij installatie blijkt dat de dragende rails aan de bovenkant niet sterk genoeg is om de zware deuren te dragen. Hierdoor komt de bovenste rails naar beneden waardoor de deuren aan de onderkant uit de rails lopen. De hoek van de bovenste rails aan het plafond moeten bevestigen maar dit ziet er natuurlijk niet uit. Is nu een vloek op mijn geheel gerenoveerde badkamer. En zie zo'n ding maar eens te retourneren als de installatie bijna voltooid is. Foto's gestuurd met als antwoord dat niet duidelijk is wat het probleem is. Ik betaal voortaan wel wat meer bij een leverancier met een showroom.

Super service. Hartelijk dank!

Snel geleverd. Goede communicatie! Aanrader.

Snelle levering van een mooi badmeubel

Badmeubel gekocht, kleur past goed bij bestaande meubels. Gelukkig zoals op scherm/site weergegeven.

goede service gehad

Erg Blij met onze wastafel met onderkast en kolom kast. Was snel in huis. Vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Badplaats een aanrader!!

Levering goed

Goede service levering maar mijn spullen staan nog in de doos vanwege verbouwing dus hoe de badkamerMeubels zijn weet ik nog niet beetje te vlug besteld Na 14 augustus gaan ze de nieuwe badkamer in.

Bosscheweg 143 a

5282 WV Boxtel

(0) 13 51 44 214

Over Badplaats

Op zoek naar een scherp geprijsd badkamermeubel? Bij Badplaats kies je uit meer dan 40 modellen in diverse maten en stijlen – altijd passend voor jouw badkamer! Naast badkamermeubels vind je bij ons ook badkamerkasten, douchewanden, spiegels en wastafelkranen voor een complete badkamerinrichting. Heb je je keus kunnen maken? Bestel dan veilig en snel online en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.