Score: 10

Superleuk ingepakt en zeer snel verzonden! Mijn bestellen rond 16:30 besteld en alsnog de volgende dag in huis.

Score: 10

Heeeel tevteden! Snelle levering. Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Veel info qua levering.

Score: 10

Bestelling netjes op tijd geleverd in mooi cadeaupapier met een persoonlijk berichtje op een kaartje.

Score: 10

Uniek speelgoed, leuke kadeaupapier en snelle service... Wat wil je nog meer?

Score: 8

Redelijk vlotte afhandeling, niet 100% omdat ik me de suggestie meen te herinneren dat aflevering de volgende dag plaats zou vinden maar dat is niet waargemaakt.

Score: 8

Vlotte duidelijke afhandeling na bestelling, super blij mee.ook mooi ingepaktPrijs wel wat aan de hoge kant, zag ook net te laat dat er op internet iets van korting te vinden was.wel jammer dat dit niet gelijk aangeboden werd.Kreeg een beetje het gevoel achter het net gevist te hebben

Score: 10

Snelle verzending, goede prijs en het was zelfs als verassing ingepakt. Super leuk. Zeker aan te raden.

Score: 10

Easy order, quick delivery.

Score: 10

Een prachtig mooie poppenwagen ontvangen! Daar gaat mijn kleindochter heerlijk mee spelen.

Super fijn en snel

Score: 10

Erg blij met het houten thee serviesje mooi degelijk speelgoed waar we hopelijk heel lang plezier van gaan hebben. Bestelling werd snel bezorgd en werd goed op de hoogte gehouden!

Score: 10

Snel, accuraat, perfect verzorgd en ingepakt kado voor mijn kleinkindjes ontvangen. Alle complimenten de 3 Vosjes. Voor iedereen een aanrader.

Score: 10

Snelle service, met zorg verzonden!

Score: 10

Prima afhandeling nadat wij bij de eerste aflevering niet thuis waren

Score: 10

Wat een prachtige spullen hebben jullie!De bestelling was snel gedaan en geleverd. Dank u wel

Snel geleverd!

Score: 10

De bestelling kwam netjes op tijd en was zeer leuk verpakt...echte cadeautjes. Ik vind het aanbod van producten ruim en betaalbaar.

Score: 10

Snel geleverd en leuk verpakt ala kado met extra label wat in elk pakje zat, dat noem ik service.

Score: 10

Zeer tevreden.Goede site, snel geleverd en nog leuk ingepakt ook.TOP!

Score: 10

Keurig op tijd, nette cadeauverpakking.

Score: 10

Voor de tweede keer besteld bij 3 vosjes en wat een leuke webshop is het toch! Snel verzonden en met prachtig cadeaupapier ingepakt. Bij deze webshop iets bestellen geeft voegt gewoon iets extras toe. Ik blijf zeker terugkomen :-)

Score: 10

Het bedrijf ken ik niet echt dus daar kan ik niets over vinden.Bestelling prima en snel geregeld.Zeer tevreden.Leuke verassing dat er cadeaupapier om de pakjes zaten.

Score: 10

Fijne website. Mooie producten. Snelle levering en superleuk ingepakt!

Uitstekend!!! 🥰🥰

Score: 8

Service is top en altijd direct antwoord op je emails

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.