Score: 10

Snelle levering en super mooi ingepakt!

Score: 10

Super snelle levering en als extra verassing was het heel mooi ingepakt, als een cadeautje. ;D

Score: 10

Snelle levering en erg mooi ingepakt!Een cadeautje om te ontvangen!Bedankt!

Score: 10

Vriendelijke, prettige communicatie. Zorgvuldige speelse verpakking en afhandeling. Snelle bezorging. Zeer tevreden. Wanneer u mooi speelgoed wilt kopen heeft u hier een adres, dat ik graag wil aanraden.

Score: 10

Prachtig ingepakte kado�s!! Duidelijk met zorg gedaan! Volgende keer weer eerst bij de 3vosjes kijken!

Score: 10

Mij bestelling was als een verrassing toen ik de doos opende. Wat zag het er mooi uit allemaal pakjes in oranje met een klein etiketje eraan wat waar in zat.Ga zo door!!

Score: 10

Zeer goede communicatie en snelle reageertijd.Super leuke dingen in hun aanbod. Goed, degelijk materiaal.

Score: 10

Wat een feest! Elk item zat keurig ingepakt, met een lintje erom waaraan een label prijkte waarop stond wat erin zat. Geen meerprijs voor cadeauverpakkingen. Per mail werd ik op de hoogte gehouden van de bezorging.Verder: een erg mooi assortiment. Ik ben op slag fan en ga hier vaker bestellen.

Score: 10

Mooie spulletjes en snelle bezorging! 👍

Score: 10

Prettig, geeft de indruk kleinschalig te zijn. KlantvriendelijkPakketje mooi ingepakt met aandacht

Score: 10

Snelle en correcte levering van het product! Dank!

Score: 10

Bestelling verliep prima. Mooi aanbod, snelle levering en ook nog eens heel zorgvuldig ingepakt. Bedankt!

Score: 10

Dit was mijn eerste bestelling bij 3 vosjes. De bestelde artikelen werden zeer snel geleverd en bij het open maken van het post pakketje, was het een erg leuke verrassing dat de artikelen al waren ingepakt in super leuk papier! En gelabeld natuurlijk! Dit had ik bij het bestellen niet goed geregistreerd, dus dat was extra verrassing.Voor een volgend kadootje kijk ik eerst op 3 vosjes!

Score: 10

een pluim voor de geweldige afhandeling en uitstekende product!

Score: 10

Ik heb regelmatig besteld bij de 3 vosjes.Zeer goede en correcte service.En een leuke collectie.

Score: 8

Snelle levering, keurig verpakt.

Score: 10

Snelle levering in een mooie verpakking.

Score: 10

Ben zeer tevreden. Duidelijke website. Fijn dat je het ook kan laten inpakken.Wat ook erg prettig is dat je een afhaalpunt kan aangeven zo hoef je niet thuis te blijven!De 3 Vosjes is beslist een aanrader voor mooie spulletjes van goede kwaliteit!

Score: 10

Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan , toen ik telefonisch informatie wilde over een bepaald artikel. De bezorging van het artikel verliep zeer vlot. V��r 16.00 besteld , de volgende dag probleemloos bezorgd. Kortom: uitstekend , ik zou niet weten wat beter had gekund.

Score: 10

Op vlak van communicatie werd er zeer snel geantwoord.Waarvoor dank!

Score: 2

Hoge verzendkosten. Op de website stond dat als er voor 16:00 uur besteld wordt het product op dezelfde dag bezorgd wordt maar dat was niet zo.

Super service,snel binnen.

Score: 10

Origineel speelgoed. Over het algemeen van goede kwaliteit en snel en betrouwbaar geleverd. Leuk ingepakt. Al meerdere keren besteld. Sommige dingen zijn wel aan de prijs maar dat ligt ook asn type speelgoed

Score: 10

Met regelmaat speelgoed gekocht. Het is van hoge kwaliteit, zie het met regelmaat terug. Het speelgoed spreekt enorm tot ieders (11 kleinkinderen) verbeelding. Ik ben super blij dat er nu ook een fysieke winkel komt in onze omgeving. Ik ga het speelgoed nl altijd zelf ophalen omdat het graag eerst wil zien en in mijn handen houden.Goede afwikkeling met betalingen en evt. te ruilen artikelen.

Score: 10

Prima site en snel geleverd met een leuke vetpakking!!!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.