Score: 10

Prima service! Fijn dat de gekozen producten gratis mooi werden verpakt.

Score: 10

Snelle levering met de kerst, superEn inpakservice ook goed verzorgd

Score: 10

Snel en mooi ingepakt! Bedankt.

site duidelijk ,snelle levering ,mooi ingepakt .super

Score: 10

Zeer snelle levering en beide artikelen waren (als extra service) tot mijn verrassing ingepakt! Heel leuk gedaan. Ook op een kaartje geschreven wat in welke verpakking zat. Top

Score: 10

Alles op voorraad en zeer snel geleverd en ook nog gratis mooi ingepakt

Score: 10

De bestelling was snel verzonden en binnen ondanks de drukte rondom de kerstdagen.De kadootjes voor de kinderen waren erg leuk ingepakt.Bedankt voor deze service!

Score: 10

het was zeer goed . Perfecte service en zeer goede kwaliteit van het product. Precies zoals beschreven op de site. We zullen er vast veel plezier aan beleven. Het is voor mijn neefje die blind is. Het is dus een super cadeautje voor hem.

Score: 10

Snelle duidelijke service. Met zorg ingepakt en ben er heel concent mee.Complimenten

Score: 10

Mooi snel geleverd en erg leuk ingepakt! In de toelichting vroeg ik of 1 van de pakjes in kerstpapier kon. Ik kreeg na mijn bestelling vervolgens een e-mail om me te laten weten dat deze wens goed was doorgekomen. Super fijne service!

Score: 10

de bestelling is zeer goede afgehandeld, precies volgens afspraak en zeer netjes en correct!!!ik ben echt meer dan tevreden!

Snel, goed verpakt. Prima service

Score: 10

Veel keus en vlotte levering.

Score: 10

Super snelle goede service!Nette prijzen!Snelle levering en een super fijne website!

Score: 10

Goede service, kadootjes worden mooi ingepakt en voorzien van een labeltje dat makkelijk te verwijderen is zodat de pakjes er nog mooi uitzien en je weet wat er in elk pakje zit. Ik ben ook zeer tevreden over de snelle levering in een drukke periode.

Score: 10

Bedankt voor de snelle service !

Score: 10

Uitstekende en zeer vlugge service .

Score: 10

Keuze is reuze, snelle levering en leuk ingepakt.

Score: 10

Snel geleverd en mooi ingepakt. 👍

Score: 10

De blokjes die ik heb gekocht ***, waren erg prijzig, maar als je de perfectie waarmee ze gemaakt zijn bekijkt, kun je dat wel begrijpen. De maatvoering is fantastisch, en de beschildering zeer fijn gedetailleerd en perfect recht erop gedrukt. Ben er heel blij mee. Zeer goede kwaliteit!

Score: 10

Snelle verzending, mooi ingepakt en met vriendelijk kaartje ontvangen. Erg persoonlijk en charmant.

Score: 10

Het was prima geregeld en snel verzonden.Bedankt!!

Score: 10

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Leuk verpakt.Niet gelukkig wanneer ik het pakket aan de voordeur vond. Wij waren 2 dagen niet thuis en de bezorger heeft niet de moeite genomen om de buren even aan te spreken.

Score: 10

Super fijne en snelle service:)

Score: 10

Snel en zo leuk in gepakt!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.