snel geleverd en een prima prijs

Score: 8

Snelle levering, netjes verpakt en heel mooi ingepakt! Prijs kwaliteit verhouding is goed. Leuk winkelen.

Score: 10

Mooie producten, makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Producten zijn in een mooi papiertje verpakt. Alles is heel goed goed ingepakt en beschermd voor verzending.

snel geleverd en een prima prijs

Score: 10

Zeer snelle service, pakketje de volgende dag al in huis ondanks dat sinterklaas in aantocht is. Leuk ingepakt!!

prima prijsverhouding. keurig ingepakt

Score: 10

Bij een opgetreden probleem werd alles keurig en snel afgewikkeld en werd het pakket opnieuw toegezonden. Geweldige service!

Score: 8

Jullie hebben een geode service en komen jullie afspraken ook na. Ik ben heel tevreden over de spullen die ik gekocht heb bij jullie.

Score: 10

snele levering. mooie producten.

Score: 10

Vlotte verzending. Mooi en zorgvuldig verpakt! Veel keus.Ik kom graag terug.

Score: 10

Leuke producten en snelle levering. Zeer tevreden over 3 Vosjes en ik kom graag terug.

Score: 10

Geweldig service. Packet ontvangen in goed staat helemaal in kado papier. Super snel en redelijk geprijsd. Ik zou zeker dit bedrijf nog een keer gebruiken.

we zijn tevreden!

Score: 10

Snelle levering en mooi ingepakt! Top!

Score: 10

Heel goeie service en snel met je bestelling

Snelle levering, ben tevreden

Score: 10

Vriendelijk en snel na een half uur van bestelling kon ik het pakketje al op komen halen

Score: 10

Mooie baby gym gekocht. Snel geleverd en ziet er goed uit. Onze zoon is er helemaal weg van.

Zeer tevreden!👍🏻

Score: 10

Snelle service, mooi product, leuk ingepakt

Score: 8

Leuk bedrijf met leuke artikelen en goede service!

Score: 8

veel leuke artikelen. Orgineel ook.Mijn collega was erg blij met haar cadeautje

Score: 10

Mijn bestelling is prima afbehandeld. Alles was zoals beloofd was. De cadeautjes waren leuk ingepakt.

Score: 10

Heb geen verbeteringen te melden.Had voor 16.00 besteld en alles netjes binnen de volgende dag!!Alles was netjes ingepakt en op de kaartjes staat wat erin zit, top! Ga zo door.

leuk. klantvriendelijk.mooie producten.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.