Score: 8

Snel geleverd en leuk ingepakt. . Jammer dat de verzendkosten *** van de kostprijs totaal zijn. Voor deze afmeting en gewicht zou het kleiner kunnen worden ingepakt en een andere vervoerder zoeken .

Score: 10

Zeer goede service , snel ontvangen, leuk verpakt .

Score: 10

Op donderdag besteld en vrijdag al in huis.Prima afgehandeld en nog leuk inhepakt ook.Ga vooral zo door.

Gewoon goed!

Score: 10

Mooie producten, snelle en nette levering. Leuk dat het ingepakt wordt

Score: 8

Prettige verwerking en een leuke service dat het in wordt gepakt

Score: 8

Snelle afhandeling van onze bestelling. Het bestelde speelgoed ook nog mooi ingepakt toegestuurd.Wij zijn erg tevreden.

Score: 10

Zeer tevreden. Snelle levering. Prima materiaal. . En zo leuk dat alles als een cadeautje is ingepakt. Dank je wel. Eerste bestelling bij jullie maar zeker niet de laatste .

Score: 10

Mooie producten. Snelle, persoonlijke levering.

Score: 10

Beautiful packaging and very quick shipping! Will definitely shop again soon!

Score: 10

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelde product! Ook de cadeauverpakking was volledig naar wens! Dank u wel 3 vosjes 👌

Score: 10

Dank voor de leuke verpakking

Score: 10

Heel leuk dat het speelgoed mooi was ingepakt.

Score: 10

Snelle service, verwachte levertijd was zoals aangeven. Leuk ingepakt geleverd!

Score: 10

Snelle, perfecte levering, alles mooi als cadeautje ingepakt.

Score: 10

Super leuk ingepakt met veel zorg en handgeschreven wat de inhoud is GEWELDIG. hopelijk 5 december net zon happy gevoel als nu, als onze kleine meid ermee gaat spelen🤩

Snel en vlot afgehandeld

Erg leuk aanbod. Snelle levering. Inpakservice is echt een bonus

Score: 10

Onwijs snelle levering. Leuk ingepakt voor sinterklaas.

Score: 10

Snel, met zorg verpakt. Prima!

Score: 10

Bestelling prima afgehandeld en snel en goed ingepakt geleverd.

Score: 10

Super service van super mooi gerief.TOP.

Score: 10

Erg tevreden over de bestelling die ik heb gedaan bij 3 vosjes. De site ook aangeraden bij mensen om me heen. Kwam erg leuk ingepakt binnen!

Score: 8

Ik ben tevreden over de snelheid van leveren, ook over de manier hoe alles ingepakt en verzonden werd. Maar er was een foutje aan een onderdeel, dit heb ik reeds gemeld via mail + foto en hier krijg ik geen reactie op. Dat vind ik jammer en niet echt professioneel.

Score: 10

super snelle levering !! mooie producten!!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.