Score: 10

Snel geleverd. Prachtig ingepakt met cadeaupapier. Kortom super!

Score: 10

Was aangenaam verrasr door de mooie verpakking.

Score: 10

Snelle levering en mooie verpakt

Score: 10

Mooie kwaliteitsspullen, ik ben erg tevreden met mijn aankopen. Ook de gratis inpakservice vind ik top! Hierover wel een klein puntje: misschien is het een idee om klanten te laten selecteren welke van de door hen aangekochte producten cadeautjes zijn en welke niet. Van de drie dingen die ik kocht waren er bijvoorbeeld twee geen cadeautje. Nu vindt mijn zoon het geweldig om uit te pakken, maar puur voor jullie zelf om papier en werk te besparen is dit misschien een tip om mee te nemen?

Score: 10

Ik vond de pakjes prachtig verpakt met de labels er aan. Een plezier om ingepakt al naar te kijken. Keurig verzorgd en geleverd. Compliment!!***

Super leuk ingepakt geweldig

Score: 10

Voor heel veel leuke presentjes, kan ik op jullie site mijn zoektocht gaan starten. Jullie zorgen voor zeer blije gezichtjes. Mijn kinderen genieten volop van het keukentje!

Score: 10

Snelle afhandeling en mooi verpakt. Leuk aanbod.

Score: 8

Wij zijn helemaal tevreden. De volgende dag bezorgd en leuk ingepakt.

Score: 10

Prachtig ingepakt, leuke producten.

snelle levering. Goede kwaliteit

Score: 6

Bestelling is netjes aangekomen, alleen echter in een belachelijk grote doos voor 2 knopen. Dit kon makkelijk in een envelop, zodat mijn verzendkosten niet duurder waren dan de knopen zelf. Is raar toch dat er meer afgerekend moet worden voor verzendkosten dan de bestelling zelf.Zou ook klantvriendelijker zijn.Voor de rest ben ik blij met mijn bestelling.

Score: 10

Snelle levering en erg leuk ingepakt in Sint papier. Met handig label zodat duidelijk is wat er in elk cadeautje zit. Ik ben heel tevreden.

Score: 8

Snel en zeer netjes geleverd.

Goede service mooie producten

Score: 10

Zeer snelle en vriendelijke service

Score: 8

Gratis verzenden is wel bij veel aanlopen pas. Verder top

Score: 10

Super leuk dokters set! Zeer snelle levering en hartstikke leuk ingepakt.

Score: 8

Veel keuze, mooi en goed speelgoed.Bestellen was makkelijk en bezorging ging vlot.

Score: 10

Zeer tevreden, erg mooie producten. Snel mijn bestelling leuk ingepakt thuisbezorgd gekregen!

Score: 10

Keurig ingepakt met een label over de inhoud.Super!

Score: 10

Zeer tevreden! Mooie producten, inder goede omstandigheden gamaakt en veilig voor kleine kinderen. Prima service van verzenden, ingepakt en keurig.

Score: 10

Prima optijd geleverd ! Prachtige productenWel jammer dat ik niet mijn thuisadres kon invullen

Score: 10

Snel bezorgd en prima kealiteit van het geleverde

Goede service en duidelijk

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.