Score: 10

Mooi ingepakt en snel geleverd, mijn adres om telkens weer te slagen voor mooie en leuke kado�s.

Score: 10

Bestellen gaat super gemakkelijk en cadeautjes worden (indien gewenst) prachtig ingepakt. Ik ben fan!

Score: 10

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd!De gekochte artikelen waren ook leuk ingepakt!Heel attent!

Score: 10

Geweldige site als je eens iets anders zoekt dan het standaard 12-in-een-dozijn speelgoed! De keuze is reuze, voor elk wat wils en nog mooi verpakt ook! Goede service, snelle levering👍🏻

Score: 10

Zeer tevreden. Gratis cadeauverpakking zag er ook keurig en leuk uit.

Score: 10

Zeer snelle verzending en erg leuk ingepakt !

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de service en de snelle levering.

Score: 10

Alles netjes op tijd verzonden, en als leuke verrassing waren alle dingen ingepakt. De kids hebben genoten van t uitpakken.

Vlot en persoonlijk!

Score: 10

Goed advies gekregen van Femke. Femke is zeer behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering en mooi ingepakt. Super tevreden over de 3 vosjes! Bestel hier zeker weer :-)

Score: 10

Leuk dat mijn aankoop ingepakt werd verzonden.Mijn zoontje was erg blij

Score: 10

Snelle levering, mooi speelgoed, netjes ingepakt!

*****

Score: 10

Super leuke, originele en kwalitatief goede producten te koop in de webwinkel. Een leuk extraatje vind ik de gratis (!) inpakservice, waardoor m�n dochter nog meer verrast was!

Score: 10

Snelle levering Alles in ordeMooie producten

Score: 10

Goede service, bestelling kwam snel binnen. En wat ingepakt!!!

Score: 10

Super bezorging, leuke cadeauverpakking, mooie producten.

Score: 8

goede service, snelle afhandeling

Score: 10

Mooi artikel, snelle levering, en aantrekkelijk verpakt.

Verrassend.

Score: 8

Snelle service. Cadeau is mooi ingepakt.

Score: 10

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Score: 10

Dank voor de snelle en nette levering

Score: 10

Wat een fijne ervaring!! We waren zo blij toen het speelgoed arriveerde en we zagen dat alles prachtig en met aandacht was ingepakt. Wat een mooie verrassing! We hebben gelijk voorgenomen dat we onze kerstinkopen ook via jullie site gaan doen.

Score: 10

Wij zijn erg tevreden over jullie bedrijf. Onze bestelling is perfect afgehandeld!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.