Score: 4

Over de verzending valt niks te zeggen. Heel erg netjes en snel binnen gekregen. Helaas komt het product niet overeen met de foto op de site. Op ons speendoekje staat een totaal andere print en kleur dan die we geleverd hebben gekregen. Ik heb hierover een mail gestuurd,maar nu, na 3dagen nog steeds geen bericht terug gekregen. Ik vind dat niet netjes.

Score: 8

leuke ontdekking jullie winkel met mooi speelgoed en snelle service

Score: 8

Heel mooie pop ontvangen. Snelle service.

Score: 10

Snel in huis, goede kwaliteit en leuke inpak service

Snell levering, prima kwaliteit

Score: 10

leuke speelgoed, zeer tevreden, ons kleine ookgoede levering, zeer tevreden

Score: 10

Prima! Mooi ingepakt, snel geleverd. Product is zoals ik het mij herinner van vroeger; heerlijk naar was ruikende krijtjes!

Snel en correct

Score: 10

Zeer snel geleverd. Mooie en degelijke materialen. En met zorg verpakt. Ook nog eens in kadopapier dus ook geschikt om meteen naar de jarige te sturen.

Score: 10

Wij zijn zeer tevreden overhebt product en snelheid,Vandaag besteld, en inderdaad morgen in huis.Chapeau

Score: 10

vlugge en correcte afhandeling van bestelde product. Mooi ingepakt en kleinzoon helemaal in zijn nopjes met het dagboek

Score: 10

Prima product en snelle levering

Score: 10

Mooie, originele producten met een goede kwaliteit, en snelle service. Sommige producten zijn wel wat prijzig, maar dan krijg je er ook wel iets moois voor terug.

Score: 10

Vlotte service, eenvoudig te bestellen.

Score: 10

Snelle bezorging, goede prijs en communicatie!!

Score: 10

Ik heb nu verschillende malen al een po bij u besteld en ik vind het altijd zo grappig dat het mooi ingepakt is.SUPER

Score: 10

Perfect, voldoende keuze. En de levering is erg snel en correct. Heel hartelijk bedankt.

Score: 10

Prachtig verpakt, heel snel geleverd en mooie kwaliteit!

Score: 10

snelle levering en keurig/leuk verpakt! SUPER

Score: 10

Allies correct en eenvoudig voor de klant verlopen.

Score: 10

Enorm tevreden, snelle levering en de knuffel is echt bijzonder mooi en van hele goede kwaliteit!

Score: 10

De levering was erg snel en goed, leuk ingepakt ook!

Score: 10

leuke / originele producten, erg netjes verpakt in mooi cadeaupapier. Bij meerdere cadeautjes zijn deze gelabeld, erg handig 😁.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.