Score: 10

Snelle levering. Voldoet aan de verwachting die op de site wordt gecre�rd

Score: 10

Heel tevreden over de speeldoos, de verpakking en de snelle levering

Score: 10

Bestelling prima afgehandeld! Erg leuk dat het gratis leuk wordt ingepakt! En vlot geleverd!!

Score: 10

Uitstekend. De eerste keer iets besteld. Ik kon het de volgende dag al ophalen in een nette verpakking.

Score: 10

Snelle levering naar Belgi�, mooi ingepakt, mooi popje!!

Score: 10

Goede en snelle service leuk ingepakt.

Score: 8

Ik ben tevreden over de service en de nodige uitleg via mail die ik ontvangen heb !

Score: 10

Mooi assortiment en goede service. Zeer tevreden!

Score: 8

Snelle bezorging. Mooi ingepakt. Dat was een verrassing Prima service.

Zeer snelle levering

Score: 10

Snelle service en wat is de bestelling enorm leuk ingepakt !

Score: 8

Heb een kaleidoscoop gekocht. Geheel zoals ik verwacht had en mooi snel.

Snel geleverd. Leuk verpakt

Score: 10

Zeer tevreden!Alles keurig verpakt en mooi kwaliteit speelgoed.

Score: 10

met een woord geweldig snelle en goede afhandeling gewoon zo door gaan zeer tevreden

Score: 8

Snelle, correcte levering. En terwijl ik aan had gegeven dat het niet ingepakt hoefde te worden, was het feestelijk ingepakt:)Jammer dat de rekening niet direct naar ons kantoor kon en door hen betaald kon worden. Nu moest ik het, als pedagogisch medewerker zelf voorschieten.

Score: 10

Prima cadeau , snelle levering , goede service , kleinkind erg blij met de poppenreiswieg !

Score: 10

Snelle levering, netjes ingepakt. Tip: vermeld al eerder in het aankoopproces dat voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden is.

Score: 10

Zeer tevreden. Snelle- en goedverpakte bestelling.

Score: 10

Mooie site, duidelijk, leuk om op te bestellen. de levering ging heel vlot. Leuk ingepakt! 5/5 !

Score: 10

Erg leuke producten. Vooral de paddenstoel fleurt de hele kamer op. Snelle bezorging en erg leuk verpakt. Dankjewel!

Score: 4

De bestelling 6 dagen geleden gedaan- betaald e.d. maar nog niets ontvangen

Score: 8

Mooie website met leuke spullen. Ik bestelde ze laat in de middag maar waren er de volgende dag al...heel vlot en....leuk ingepakt!

snelle levering, goede webstie

Score: 10

Snelle levering. Dekbedden waren leuk ingepakt!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.