Super, snel en correct.

Score: 8

Mooie artikelen!Netjes verpakt in het gevraagde cadeaupapier!(is wel leuker wanneer papier appart wordt meegeleverd zodat we het gekochte artikel eerst zelf knn zien)Was even spannend of het artikel wel tijdig zou geleverd worden...Wel tevreden

Score: 4

Een bestelling gedaan bij vosjes & die kwam mooi ingepakt & op tijd binnen. Tot zover keurig.Toen ik echter een van de pakjes cadeau gaf, bleek de inhoud echt een teleurstelling. In plaats van een houten speeldoosje, zoals op de site stond, gaf ik een plastic speeldoosje cadeau. Dit had ik zelf niet eerder gezien juist vanwege die mooie verpakking...Ik heb daarop direct een mail gestuurd met fotos van het product & tot op heden (een maand later) geen reactie gekregen. Vooralsnog is het dus (helaas) een reden voor mij om hier niet vaker te bestellen.

Score: 6

vrij duur in verhouding tot de kwaliteit van het product/ verzending duurde een dag langer dan aangegeven

Score: 8

.snelle service de volgende dag al in huis, enige jammer dat er geen voorraad was, anders had ik er direct 2 genomen en nu bestel je niet nog eens anders heb je extra verzendkosten

Score: 10

Zeer correcte en snelle service, verrassende en leuk verpakt!

Score: 10

Verrassing dat alles zo mooi ingepakt was ;)

Score: 8

Het was de eerste keer dat ik een bestelling bij de 3 vosjes geplaatst had . de afhandeling was zeer correct en ben zeer tevreden.

Score: 10

Het is allemaal prima verlopen, het werd bezorgdzoals het werd "voorspeld"!!

Score: 10

Leuke producten en goede, snelle service! Inpakken van cadeautjes, een kaartje met een persoonlijke boodschap, het kan bij 3 vosjes. Ik blijf terugkomen voor het bestellen van leuke spulletjes!

Score: 6

Snelle levering en artikel nog een mooi ingepakt in een leuk papiertje.Het koffertje was bel beschadigd geleverd, vond ik we jammer.Het was nogthans handmatig in inpakpapier verpakt dus ik vond het raar dat dit niet was opgemerkt.

Score: 10

Alles tot volle tevredenheid afgehandeld

Score: 10

Goedemiddag, als eerste wil ik zeggen dat jullie een ontzettend leuk assortiment hebben. Bij ontvangst super verrast met de cadeautjes heel leuk inpakpapier! Hier kunnen wij onze collega erg blij mee maken. Met vriendelijke groet, ***

Score: 10

Lekker snel verstuurd en mooi ingepakt!

Score: 10

Mooie kwaliteit van de productenGoede en snelle leveringGoed verzorgd afgeleverd Leuk ingepakt!

Score: 8

Mijn bestelling had ik snel in huis.Cadeautje voor mijn kleinzoon, het was mooi ingepakt ineeen papiertje met wilde dieren.

Score: 10

snel bezorgd en een prachtig gereedschapset waar mijn kleinzoon veel plezier aan gaat beleven!het was ook keurig en leuk ingepakt

Score: 8

Vlot opgestuurd, ingepakt en wel. Mooi speelgoed!

Score: 10

Vlotte afhandeling. Toffe verpakking. Zorgvuldig ingepakt en verzonden.

Score: 10

Overzichtelijke website met kwaliteitsvolle en mooie artikelen. Goede service: snelle levering en de cadeautjes werden mooi ingepakt zonder meerkost. Leuk!

Score: 10

Snel, heel leuke spullen en mooi ingepakt!

Score: 10

Mooi aanbod van speelgoed!Wij kochten er alvast krijtjes en kleurpotloden van Stockmar.Vriendelijke en snelle service. Zeker heel betrouwbaar.

Super service

Score: 10

Super tevreden. Snelle service en mooi ingepakt

Score: 10

Heel fijne service. Daarbij is het allemaal prachtig ingepakt!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.