Score: 10

Snelle afhandeling en bezorging.Helemaal top.Fijne feestdagen.

Score: 10

Super snel afgehandeld. Mooi verpakt. Prima, heel tevreden.

Score: 8

Vlotte levering. Mogelijkheid om de aankoop in te laten pakken.

Score: 10

Prima service en de bestelling snel ontvangen.

Score: 10

Heel snelle en correcte service. Prachtig muziekdoosje dat zeer tot de verbeelding van zowel kinderen als volwassenen spreekt.

Score: 8

Snelle levering en leuk verpakt.

Score: 8

Snelle levering en leuk verpakt.

Score: 10

Zeer tevreden. Na 16:00 besteld en ik had het pakketje de volgende dag al in huis. Mooi ingepakt. Blij kind.

Score: 10

Zeer vlotte verzending en mooie, verzorgde pakjes van gemaakt! Over de inhoud kunnen we nog niets zeggen tot na kerstmis maar we zijn er zeker van dat dit ook dik in orde gaat zijn :) we gaan in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen bij de 3 vosjes ;)

Score: 10

Ik winkel niet graag online maar aangezien jullie assortiment zo ontzettend leuk is maak ik voor jullie een uitzondering!Ik ben zeer tevreden

Score: 8

Snelle en goede levering.

Score: 10

Ontzettend leuk assortiment, snel geleverd

Score: 10

Super verpakt en snelle levering!

Score: 10

Snelle bezorging mooi ingepakt in fraai kadopapier

Score: 10

prima service en snelle levering. Mooi ingepakt waardoor het helemaal feestelijk was!

Score: 10

Hele snelle levering netjes verpakt helemaal top!bedankt.

Score: 8

Leuk boek wat goed in de smaak viel

Score: 10

Prima service! leuk die persoonlijke boodschap!

Score: 10

Goede webshop met unieke cadeautjesMet een perfecte afhandeling

Alles OK

Score: 10

Als cadeau een muziekdoosje ontvangen voor onze dochter. helaas bleek het muziekdoosje al stuk voor gebruik. Gelijk contact opgenomen met 3Vosjes en de volgende om 8.00 uur stond de bezorger aan de beur met een nieuw muziekdoosje. In het pakket ook een retoursticker om het kapotte muziekdoosje te retourneren, waarbij ik geen extra kosten hoeg te maken. Kortom TOP service!Voor een volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Score: 10

Ben heel tevreden. Snelle bezorging en mooi ingepakt. Geen kritiekpunten.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.