Score: 10

Snelle levering en artikelen mooi ingepakt

Score: 8

Slim om na een mislukte betaling te mailen. Zodoende heb ik (iig sneller) opnieuw proberen te bestellen.

Score: 10

De prijzen zijn heel normaal en de service uitstekend.Bestelling ondanks de feestdagendrukte toch als beloofd bezorgd.

Score: 10

Snelle levering. Goed verpakt en als verrassing ook nog in erg leuk cadeaupapier!

Score: 10

Geweldige service en snel ontvangen wat ik had besteld. Ook in de drukk e Sinterklaas periode de volgende dag geleverd! Top!

Score: 10

Zeer tevreden snelle levering en een duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn telefonische vraag.

Score: 10

Tijdig, gied verzorgd, mooi speelgoed

Score: 10

Wat een fijne winkel, mooi assortiment! Snelle levering!

Score: 2

Twee weken geleden een dagboek voor mijn zoon besteld, tot op heden nog niets ontvangen. Het was een kado voor sinterklaas dus zeer teleurgesteld.

Score: 10

Zeer snelle levering en heel mooi ingepakt voor de feestdagen!

Score: 8

Het komt heel plezierig over.Bezorgingstijd volgens afspraak.Leuke verpakkingskeuze.Pakjes mooi ingepakt , voorzien van labeltjes, waarop de inhoud is vermeld.Kortom zorgvuldig, leuk en zeer klantvriendelijk.Al twee keer ervaren.Om op terug te komen.

Score: 8

Snelle levering, leuk verpakt.

Score: 8

Zeer tevreden over 3 Vosjes. Duidelijke website, snelle levering, ook heel mooi in cadeaupapier verpakt!!

Score: 10

Wat een leuk speelgoed, en zo fijn dat je het kan uitzoeken op geslacht en leeftijd. Ik kan niet wachten tot het met de kerst uitgepakt wordt. Ik kom hier zeker terug!

Persoonlijk benadering

5 sterren voor het mooie assortiment en de persoonlijke service

Zeer snelle levering.

Score: 10

Vlotte service. Smaakvol ingepakte cadeautjes.

Score: 10

Snel geleverd en prachtig ingepakt! Mijn dochtertje was heel blij met haar cadeaus. Dank voor de goede afhandeling!

Score: 10

Wat een bofferds wijn we ! We hebben alle dingen mooi verpakt gekregen. We zijn er heel blij mee. Bedankt voor alle zorgen.

Score: 10

Mooi product en snelle levering! Bedankt!

Score: 8

We hebben zelfs in deze drukke tijd on cadeau snel gekregen dat was super fijn

Score: 10

Snelle levering en prachtig ingepakt! Een feestje om te geven.

Score: 10

Wat een mooi aanbod van producten. En dan ook nog een snelle levering en prachtig ingepakt. De Sinterklaaspakjesberg werd er nog mooier door. :)

Score: 6

Goed verpakt in een doos. Mooi op tijd geleverd. Ik had 2 poppen en 2 badjes voor de pop. Maar alles in het zelfde, ongezellig donkere kadopapier verpakt. Het is voor kinderen. Zorg dan dat er vrolijk, licht en mooi, verschillend sinterklaaspapier om zit.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.