Score: 10

snelle levering en effici�nt en vrolijk verpakt speelgoed.Prima, die 3 vosjes!

TEVREDEN

Score: 10

Snelle levering en mooi ingepakt. Fijne webwinkel met mooi assortiment.

Score: 10

Ik was blij verrast met de mooie ingepakte cadeautjes.Het was een feestje om de mooie cadeautjes op pakjesavond te geven. ontzettend bedankt!Geweldige service!

Score: 10

Superleuke producten en snelle service

Score: 10

Alles zeer goed verzorgd en op tijd geleverd. Aangename verrassing dat alles in mooi cadeaupapier was verpakt!

Score: 10

Heel tevreden over de levering mooi ingepakt en leuke producten van goede kwaliteit

Score: 10

De koop ging snel, duidelijk en het was mooi ingepakt! Alles naar tevredenheid dus en dat al voor de tweede maal.

Score: 10

snel, direct, op tijd, volgens afspraak

Snelle levering.

Score: 10

Snel en adequate service. Mooie ruime sortering. Goede beschrijving. uitstekende, gebruiksvriendelijke website!Bij vraag om evaluatie lukte het me niet de mail te openen: kreeg blanco mail. Echter bij doorsturen (wide hem naar de 3 vosjes forwarden om dat te laten zien) werd de mail wel zichtbaar. Weet niet of dit een structureel probleem is, of alleen bij mij zo. Maar anders is het dus lastig/onmogelijk feed back te geven.

Score: 10

Prachtig en met zorg ingepakt en voorzien van kaartjes om te weten welk pakje wat bevat. Mooi duurzaam speelgoed en snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Score: 8

snelle levering. Zoals op site aangegeven. Leuk ingepakt. Passend bij deze winkel.

Score: 10

Super snel ontvangen. Netjes verpakt voor verzending. En daaronder super leuk ingepakt. Klaar om cadeau te geven.

Score: 8

zodra je iets koopt via internet gelijk weer vragen ze om een feedback.. ik ben tevreden maar vind deze mails irritant.

Score: 10

Geweldig, alles prachtig ingepakt. Echt een feestje.

Score: 10

Alles was keurig verzorgd en prachtig verpakt.Heel erg leuk.Hartelijk dank hiervoor.

Score: 10

Snelle levering, mooi als kado verpakt en aangenaam verrast dat op de verpakking aangeduid was wat er in zat (wat handig is want meerder pakjes besteld).

Score: 8

het cadeau zelf heb ik nog niet gezien .Het was zo leuk ieder geval een snelle goede service

Score: 10

Ik ben zeer tevreden. Dank voor de snelle aflevering en de mooie verpakking.

Score: 8

Gemakkelijke site. Leuke producten.

Score: 10

Zondag besteld, dinsdag geleverd op de tijd die doorgegeven was. Alles volgens afspraak. Keurig verpakt. Goed aangekomen. Kortom prima in orde. Aanbevelenswaardig.

Score: 10

fantastisch snelle service en een goed product

super super tevreden!!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.