Score: 10

Snelle levering, mooi geprijsd!

Score: 10

Zeer snelle levering.leuk verpakt.zeer tevreden.

Score: 10

zeer snelle en persoonlijke service

Score: 8

De levering was op tijd en leuk ingepakt. We wachten nog even op 5 december met uitpakken...

Score: 8

Tevreden over de afhandeling van de bestelling.

Score: 10

Een heel leuk serviesje ! Vlotte afhandeling bestelling! Verpakking kan beter! Dikker papier of een leuke tas zou meer volstaan!

Score: 10

Erg leuk net wat anders dan anders speelgoed

Score: 10

Alles verliep super, onze bestelling was heel snel thuis aangekomen. Onze dochtertje is super blij met haar mooie pop. mercikes en mercikes voor het mooie inpakken ook

Score: 10

Mooi speelgoed, ruime keus en alle cadeaus mooi ingepakt ontvangen.

Score: 8

Gekocht via internet, netjes verstuurd en op tijd afgehandeld.Tevreden over de aankoop en afhandeling

Score: 8

Leuke website met mooie spullen.Alles netjes en vrolijk ingepakt.Alleen jammer dat er een waskrijtje was gebroken.

Score: 10

Snelle levering, alles mooi en netjes ingepakt! Heel tevreden!

Score: 10

Bijzondere producten, snelle levering en mijn bestelling was ook nog eens heel leuk ingepakt.

leuk setje voor de kids

Score: 10

De bestelling, betaling en verzending van het pakje verliep vlot en op de beloofde tijdstippen.Mooi en veilig ingepakt.Dankjewel

Score: 10

Ik ben alleen maar heel positief. Netjes en snel thuisbezorgd en mijn bestelling was keurig verpakt in heel mooi papier. Het straalde goede verzorging uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals mijn hartelijke dank

Score: 10

Zeer snelle levering! Snelle en goed service: Er kon nog een bijbestelling direct mee.

Perfecte afhandeling!!

Score: 10

Goede service, leuk ingepakt en top speelgoed.De stapelgarage is een groot succes voor mijn zoontje van 2, maar ook zijn zussen spelen er graag mee met hem!

Score: 8

Snelle bezorging maar vooral leuke bezorging. Want het werd al ingepakt bezorgd!

Score: 8

Snelle levering mooi produktJammer dat de verxendkosten zo hoog zijn , hoger dan het profukt

Score: 10

Het bestellen kostte in eerste instantie wat moeite, maar eenmaal besteld verliep alles prima. Vooral de verpakking was goed en heel leuk met dat "cadeau" papier erom heen.

Score: 8

Netjes en goede service.Leuke spullen.

Score: 8

netjes af geverd en mooi ingepakt!!

Score: 10

Mooi assortiment en een snelle levering! Producten worden ook erg leuk ingepakt als je daarvoor kiest. :-)

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.