Zelfs met mijn slechte rug kan ik womboo shirt gewoon gebruiken zonder dat ik ergens last van krijg
Hele goede klantenservice! Bedankt!
Buidelshirt gekocht bij Womboo voor mijn 3 wk oude baby. Wat is dat een uitkomst, met nog een drukke peuter in huis. Het shirt is vele malen praktischer dan een draagzak of draagdoek, shirt aantrekken, baby er in laten zakken en klaar! Ik neem de baby overal mee naartoe in het shirt, ook op de fiets! Jammer vond ik dat bijna alle kleuren op de website uitverkocht waren. In mijn maat kon ik alleen een donkerblauwe bestellen. Verder is de maatvoering ook best lastig, maat m besteld (na de bevalling heb ik meestal maat L), maar maat m is zelfs nog wat ruim, de baby zakt ver naar beneden, had strakker gekund. Verder dus top, kan het iedereen aanraden!
Draagzakken en draagdoeken zijn onhandig mee te nemen en kosten tijd om goed om te doen. Buidelshirt van Womboo is snel en makkelijk. En de kleine vindt het ook heerlijk en valt er makkelijk bij in slaap. Mijn kleine laat moeilijk boertjes, maar in het buidelshirt komen ze makkelijk eruit.
Mooie, fijne kwaliteit. Handig in gebruik! En handig dat je, je handen vrij hebt! Zou hem iedereen aanraden. Doet wat het belooft.
Ontzettend handige shirts. Enige minpuntje is dat ze weinig maatvast zijn. Verschillende exemplaren van dezelfde maat vallen heel anders.
Voor onze oudste zoon drie jaar geleden het Womboo shirt aangeschaft voor mezelf en mijn partner. Wat is het fijn om ook in het 4e trimester (en langer) samen te kunnen buidelen. Zeker ten tijden van krampjes of ander ongemak. De shirts van destijds hebben inmiddels behoorlijk wat baby's van vriendinnen geholpen om de nabijheid met papa en mama te kunnen blijven voelen. Voor onze tweede baby (die in juni geboren zal worden) dan ook niet getwijfeld en direct een nieuw exemplaar aangeschaft.
Dit hoort gewoon in elk kraampakket. Omdat dit niet het geval is heb ik een 2,5 jaar geleden mijn dochters en schoonzonen verrast met een trui. Dit keer was mijn bonus schoondochter aan de beurt.
Top shirt, heel makkelijk in gebruik en zeer goede kwaliteit.
Wij zijn zeer tevreden met het t-shirt voelt zeer kwalitatief aan en ziet er ook mooi uit qua ontwerp. Onze baby komt in april dus praktisch zullen we dan zien hoe het zijn werk doet.
Heerlijk stofje, baby kan er heerlijk in ‘hangen’! Het enige wat ik lastig vond was de juiste maat maar dat is uiteindelijk ook gelukt! Echt super handig zodat je je handen vrij hebt, ideaal met nog 3 broers!
Dit had ik bij mijn eerste kind moeten weten, dan had ik de t- shirts eerder aangeschaft. Echt een uitkomst om je kleine dicht bij je te hebben, maar toch je handen vrij te hebben.
Binnen 30 seconden heb je je prachtigste bezit van de wereld dicht bij je en is het knuffel tijd. Geen gedoe met draagzakken en altijd dichtbij mama haar hart waar heel veel liefde is!
Ik had een shirt voor mijn Vriend besteld met de valentijnsactie maar moest een maat groter. Dat ging makkelijk en soepel.
Voor mijn vriend een buidelshirt gekocht zodat hij straks ook met de kleine kan kroelen en binden. In de aanbieding, de originele prijs vond ik te hoog. Zware en dikke kwaliteit shirt.
Shirt bevalt erg goed. Ik had alleen 2 dames shirts besteld, maar ik kreeg 1 dames shirt en 1 herenshirt.
Mijn man en ik hebben we beide een. Vanaf dat onze dochter een week oud was, kon ze zo lekker bij mijn man zitten. Bij drie maanden ben ik em ook gaan gebruiken. Het shirt is echt stevig, je voelt echt dat ze goed vastzit. Voor als ze net geboren zijn zit er een flapje aan dat het hoofd goed ondersteunt. Daarna komt kindje er iets meer bovenuit en kan lekker rondkijken. Dochter is nu 5.5 kg en het draagt nog steeds heel comfortabel, niet zwaar. Ook voeden lukt goed als ze er in zit. Voelt bijna alsof ze weer even in mijn buik zit. Tot slot is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam en kan je em (ongebruikt) lang ruilen voor een andere maat.
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, en super snelle levering. Ik had het t-shirt binnen één dag binnen dus we konden er direct gebruik van maken met ons kleintje, wat een uitkomst!
Momenteel ben ik nog zwanger van ons tweede kindje, maar ik kon niet wachten om het buidel t-shirt te bestellen! Eerder had ik een draagdoek en draagzak. Maar dat zie ik nu bij ons tweede kindje niet meer zitten. Het worstelen met de bandjes en het aanknopen. Ik kijk er heel erg naar uit op het t shirt te dragen!
Goede kwaliteit en snelle levering
Bedankt voor je goede review en veel plezier met je bestelling :)
Betrouwbaar, duidelijk, goede kwaliteit en snelle levering. De handigheid kan ik nog niet beoordelen want de baby is nog niet geboren :)
Super om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Daar doen we elke dag ons best voor :)
Ik kocht deze Womboo voor mijn schoondochter. Het is fantastisch! Zij heeft haar baby altijd dichtbij en kan er ondertussen zijn voor haar zoontje van bijna 2 jaar. Ze geniet van de heerlijke momenten en heeft haar handen vrij!
Bedankt voor jouw mooie review en wat goed te horen dat het Womboo shirt goed bevalt!
Het shirt was retour gestuurd om voor mij onbekende redenen. Nadat ik had gemaild, kreeg ik snel reactie en werd het dezelfde dag weer opgestuurd. Binnen een dag had ik het alsnog in huis. Fijn stevig shirt van goede kwaliteit
Bedankt voor je review en fijn te horen dat je tevreden bent over onze service en jouw Womboo shirt!
Via social media las ik de reclame van Womboo. In de eerste instantie erg sceptisch, want zeg nu zelf de babymarkt is 'booming business'. Aan de hand van de reviews toch twee stuks, in verschillende maten, besteld. Toen we de shirts kregen bleek het echt een uitkomst te zijn voor ons en onze dochter. Goede pasvorm en geeft de geborgenheid zoals de zwangerschap. Niet alleen ben ik zeer tevreden over het product maar ook de after-sales. De behoefte om een shirt te ruilen en fysiek een bezoek brengen icm de laagdrempeligheid maakt jullie bedrijf krachtig.
Wat een mooie review! Super leuk om te horen dat je tevreden bent over het product en onze service, daar doen we het voor!
Goed materiaal en handig om de handen even vrij te hebben als je kind alleen rustig is als ze tegen je aan ligt en je alleen thuis bent. Mijn dochter wil er niet heel lang in, daarvoor zakt ze iets te veel weg. Misschien als ze wat groter is wordt het makkelijker. Voor nu is het wel een handige uitkomst voor onrustige momenten.
Bedankt voor je review! Je geeft aan dat je dochter wat weg zakt, dat zou betekenen dat je een maatje te groot hebt. We helpen je graag dus mocht je hier vragen over hebben stuur ons dan een email.