Goed opgelost

Kreeg in de drukte van Black friday een verkeerde maat opgestuurd. Er werd na mijn bericht meteen persoonlijk contact opgenomen door Daphne van Womboo. Er werd snel gehandeld waardoor ik heel snel de juiste maat in handen had, zonder extra kosten.

Bestellen bij womboo

Ik had 2 buidel shirts gekocht maar helaas was door de black friday er al 1 uitverkocht. Blijkbaar was door de vele aankopen de site nog net niet up to date en was dit nog niet aangepast. Er werd persoonlijk contact opgenomen met mij en ik kreeg voor het zelfde geld een duurder buidel shirt. Sorry onze fout zijden ze. Wat een service!!!!

Top product en service!

Wat heerlijk om onze kleine zo dichtbij te kunnen dragen, terwijl je ook je handen vrij hebt! Ik had wat vragen over de juiste maat en er werd direct goed meegedacht, echt een hele fijne service!

Prachtig concept

Ik ben zeer tevreden over het product , het enige was dat hij kleiner uitviel dan verwacht en ik deze moest omruilen waardoor er meer tijd overheen ging. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk. Mijn broer die net vader is geworden vind het een fantastisch shirt! Zeker een aanrader!

• Service niveau

Mooi product, snel en goed verstuurd

Fijn buidelshirt, daar ga ik veel plezier aan beleven met de kleine!

• Service niveau

Heb het buidel t-shirt gekocht voor mijn zoon die binnenkort zelf een zoon krijgt. Erg mooi idee, goede uitvoering. Mooi materiaal, goede pasvorm, hij heeft het alleen nog niet met de baby kunnen proberen uiteraard. Meteen de buidelbadcape ook maar besteld. Ik herinner me nog wat een geklooi het was in het begin met zo'n natte baby. Dit is een uitstekend idee om het kindje lekker warm en veilig te houden terwijl jij beide handen vrij hebt.

• Service niveau

Mooie producten en een fijne klantenservice

Door een bezoekje van de eigenaresse aan mijn verloskundige in contact gekomen met de handige producten van Womboo. Bij thuiskomst direct een shirt en badcape besteld. Mooie kwaliteit van de producten en erg behulpzaam en vriendelijk geholpen m.b.t. maatadvies en het afhalen van de producten bij de bedrijfslocatie. Nu tijd om lekker te buidelen en knuffelen met ons kleintje, bedankt Womboo!

• Service niveau

Mijn ervaring was dat jammer genoeg de doeken voor baby’s alleen nog in de kleur cognac was.

De shirt met draagdoek voor de a.s. baby voor onze kleinzoon is een cadeautje en wordt pas 8 december gegeven, onze kleinzoon heeft wel om dit cadeau gevraagd.

• Product kwaliteit N.v.t.
  • Service niveau

Heerlijk, zacht shirt en super service!

Binnen 1 dag ontving ik het shirt, dat lekker zacht is en van een fijne kwaliteit. Echt veel fijner dan de draagzak, doordat je kindje echt tegen je aan zit. Ook fijn dat hij meerdere functies heeft. Leuk dat er zoveel kleuren beschikbaar zijn, ik ben blij met de beige variant. Dit wil je hebben als moeder van een newborn!

Zo leuk!!

Als kanootje voor m’n man gekocht. Iedere avond tijdens zijn “krampen-uurtje” een hit. Helemaal leuk!

• Service niveau

Zit comfortabel voor mama en baby

Leuke aangename shirt

goede kwaliteit

Womboo draagshirt is in een zerr goede kwaliteit en was snel gelevert zodat we nu kunnen genieten. Makkelijk in gebruik

• Service niveau N.v.t.

Super handig

Als mama van 3 kindjes is dit shirt echt een uitkomst. De jongste kan bij mij zijn terwijl ik de rest ook kan helpen. Het shirt is stevig en van een fijne dikkere stof. Het word niet heel warm en je hoeft niet bang te zijn dat de kleine niet stevig en veilig zit.

• Service niveau

Heel origineel en praktisch!

Heel origineel en praktisch!

• Service niveau

Fijn shirt. Stevig en te vertrouwen

• Service niveau

Goede shirts van stevig materiaal.

• Service niveau

Ideaal & perfecte service?

Super product, alleen is het jammer (maar ook begrijpelijk) dat het maar tot 10kg is, zou nog wel een variant willen die een zwaarder kindje man dragen. Wel zat er iets scherps in wat minder was afgewerkt, maar hier speelde de geweldige service team van Womboo direct op in en is er feedback heen en weer geweest met een top oplossing!! Bedankt team Womboo!

Een baby must-have!

Dit is echt het meest handige shirt met een baby! Veel sneller dan een draagdoek oid, en je kunt de baby lekker dicht bij dragen, echt een aanrader!

• Service niveau

Even zoeken naar de juiste houding, daarna top!

Het shirt is handig in gebruik, na fijn en persoonlijk contact met Woomboo gehad te hebben de juiste buidelhouding gevonden en heel tevreden. Goede service van een mooi Nederlands bedrijf!

• Service niveau

Fast delivery, great product!

I bought the man Womboo t-shirt and it was delivered the next day. Made it on time to give it as a gift for my husband's birthday, and our baby loves it!

Handig en sterk

Kledingstukken zijn stevig en degelijk gemaakt. Over de duurzaamheid kan ik nog niet oordelen

• Service niveau

Goed materiaal, weinig informatie levering

De womboo is geleverd, en is van stevige fijne stof. Nog niet kunnen uitproberen, maar voelt degelijk. Op de website stond bij bestelling dat levering eind van de maand werd verwacht. Over de verwachte leverdatum kwamen geen updates, die had ik liever wel gehad, zeker toen het later werd. Mail naar de klantenservice hierover werd wel vlot beantwoord.

Goed kwaliteit

Schoon ontworpen

Uitstekend!

Heel mooi shirt van uitstejende kwaliteit. Snelle levering. Erg tevreden.

Heel mooi

Coenecoop 3 C4