Altijd goede producten, altijd snelle service !

zie hierboven

PRIMA WEBSHOP

Problemen met PostNL lijken stilaan opgelost, was voor mij even een hinderpaal om te bestellen. Problemen worden evenwel vlot opgelost. Maar die zijn er niet veel.

Geweldige producten. En top service!

Snelle levering, goede producten

Goed spul wat ze keverenen komt vrij snel binnen.

perfect

Altijd super met de klanteservice, levering en prijs. Niets op aan te merken.

Zeer tevreden.

Overzichtelijke en duidelijke site.Gebruiksvriendelijk, makkelijk en vlot bestellingen te plaatsen.Zeer snelle levering.

Betaalbaar Snel

Popperplaza is een prettige Webshop, met goede prijzen. producten zijn goed verpakt en snel verzonden. nog niet alles geprobeerd maar tot zover zeer goede ervaring

Altijd schitterend

Altijd onmiddellijk in behandeling, heel snel verzonden en degelijk en stevig verpakt waardoor er nooit problemen zijn. Alleen jammer van de vaak uitgestelde levering maar daar kunnen jullie helemaal niks aan doen.

Aardige personen, vandaag bestellen en morgen bij jou thuis ☺️

Gaaf en goede levering en kwaliteit

Gaaf en goede levering niet verkeerd

Vriendelijk goede snelle service en betrouwbaar

Goede snelle service en antwoorden betrouwbaar en vriendelijke heren

Goed bedrijf

Goed bedrijf Altijd snelle levering, Goede producten

Steeds juist en meestal 1 dag later geleverd geweldig dus

Super service !!!

Gister besteld , vandaag 1 dag later netjes op tijd zoals altijd mijn pakketje binnen gekregen !! Producten zijn zoals altijd netjes en discreet verpakt en ook zodanig verpakt zodat de Producten bijna niet kapot kunnen gaan , echt super. Ook laten ze hun dankbaarheid tonen voor de reviews die je plaatst. Een leuk cadeautje die je van uit hun dankbaarheid krijgt . Dat is toch next level klantenservice!!! En ook krijg je een persoonlijk mailtje waar hun ook hun dankbaarheid tonen , dus ik heb hier gewoon geen woorden voor hoe speciaal je je als klant voelt ! Zo iets kom je bijna nergens tegen !! Ga zo door poppersplaza jullie zijn geweldig en vele kunnen van jullie leren !! Ik ben als klant zeer tevreden over poppersplaza!! Dit is niet mijn eerste bestelling en zeker ook niet de laatste!!

Super service

Gister besteld , dag later in huis echt top Service en snelle zending... de producten werken super en na mijn ervaring is deze site de beste want ze verkopen kwaliteit in alles dus echt een aanrader !!! Dit is mijn zoveelste bestelling en er komen zeker nog veel meer bestellingen .

Uitstekende service en top kwaliteit !!!!

Pakketje vandaag binnen gekregen. Met deze mensen kun je teminste zaken doen, ze zijn betrouwbaar en ze gaan zeer snel te werk!! en het pakketje word discreet verzonden en netjes en stevig verpakt om te zorgen dat het bijna niet kapot kan gaan, god zij dank er zijn gelukkig nog mensen met wie je fatsoenlijk zaken kunt doen en dat zijn deze mensen 10000% dit is mijn 3e bestelling en er zullen nog veel meer komen !! GA ZO DOOR POPPERSPLAZA !!!!!!

Snel en netjes geleverd volgens afspraak toppie

Uitstekend / snelle levering / altijd bereid om te helpen

Snelle levering Goede hulp Bereidwilligheid om iets op te lossen , Ik doe al jaren zaken met deze firma Dank jullie wel mannen !

Geweldige service

Ik bestel hier al jaren en de kwaliteit is uitstekend. De klantenservice is super en reageren snel. Producten blijven lang goed als je ze in de koelkast laat staan. Ruikt niet chemische en werkt erg goed. Uitstekende shop!

Top spullen

Altijd sneller bezorging en goeie kwaliteit Poppers echt een aanrader

Slecht

Er waren er twee kapot in de doos

Over Poppersplaza

Arco Supplies is een bedrijf wat webshops exploiteert in non-food en open-minded lifestyle producten. De bekendste daarvan is onze webshop Poppersplaza.nl