Groot assortiment met goede wijnen !

Hele fijne service

Zeer vlotte afhandeling

Prima afhandeling.

Altijd perfect

Zowel de keuze als de snelle en correcte levering is perfect Blij dat wijn.com mijn favoriete wijn heeft.

Heerlijk en snel

Een heerlijke bordeaux besteld! Pure elegantie. Snelle levering. Op dinsdag besteld en de volgende dag al in huis. Een echte aanrader zou ik zeggen ;)

op vrijdag verzenden???

Ik heb u separaat een mailtje gestuurd waarom ik het niet zo handig vind wijnen op vrijdag te versturen. Het risico is dat er niet geleverd wordt en de bestelde wijnen, met dit warme weer, ergens in een loods of in een bus staan. Niet zo goed voor de wijn. Ik heb dus zaterdag vergeefs zitten wachten op levering. Ik had de wijnen nu liever in mijn wijnkoelkast gehad.

Stop met versturen ongevraagde beoordeling

Ongevraagde mail aangaande beoordeling

Mooie wijnen, snelle levering en actieve en vriendelijke verkopers

Als liefhebber van Italiaanse wijnen kom ik hier behoorlijk aan mijn trekken. Ook al is het aanbod via Wijn.com van Italiaanse wijnen minder dan voorheen, er worden nog steeds pareltjes aangeboden. Alles wordt altijd snel geleverd door vriendelijke mensen, maar het is ook een genot om persoonlijk te gaan winkelen in Schiedam, waar er natuurlijk ook geproefd kan worden met een goed gesprek, uitstekend advies door zeer vriendelijke, deskundige en behulpzame verkopers.

Service

Beschadigde levering heel goed en snel opgelost.

Snelle levering, heerlijke rose

Ik heb meerdere malen mijn wijnen besteld bij Wijn.com, goede ervaring en ontdek steeds weer een nieuwe lekkere wijn. De omschrijving van de wijnen komen overeen met de smaak. Het was alleen jammer dat bij een charnel mij niet duidelijk was dat hij op hout gerijpt was, dit vind ik namelijk niet te drinken.

Lekkere wijn en snel geleverd

L'Arjolle Equinoxe Viognier Sauvignon is een aanrader.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

De site is overzichtelijk en de levering is snel.

Super.

Ene dag beter esteld, andere dag in huis. Geweldig.

Groot assortiment, zeer snelle levering.

Prachtige wijn en super service!!

Er was iets mis gegaan met de levering van mijn bestelling. Na telefonisch contact heeft het team van Wijn.com dit direct opgepakt en opgelost. Complimenten.

Eerste x

Bestelling geplaatst snelle levering Top

dit is een site voor goede wijnen die met zorg worden afgeleverd

- ruim en veelzijdig assortiment met spannende en verrassende wijnen vanuit alle wijnstreken van klassiek Frans tot uitdagend nieuwe wereld - toegankelijke website waarop het eenvoudig bestellen is en waarop de wijnen helder worden beschreven met daarbij prima tips voor mooie wijn-/spijscombinaties - uitstekende service en levering zoals beloofd

Wat een snelle levering, wat fijn om hier te bestellen!

Ik had een pakket van 12 wijnen besteld. Deze bestelling werd de volgende dag bij ons thuis afgeleverd. De wijn was heerlijk. Onze eerste ervaring is super hier! We gaan zeker vaker bestellen.

Uitstekend!

Super service met een groot assortiment. Snelle levering en super klant vriendelijk.

Wijn nog steeds niet geleverd

Ik heb 4 werkdagen geleden besteld en betaald maar heb geen verzendinfo gekregen. Wel een betaalverzoek……..

Goede kwaliteit en snelle levering!!

De wijn smaakt zoals beschreven op de website. Ik had voor 16:00 uur besteld en de wijn werd keurig netjes de volgende dag afgeleverd!

Uitstekende kwaliteitswijnen en geschenken bij wijn.com

Als fan van kwaliteitswijnen ben ik zeer tevreden met Wijn.com. Hun selectie van wijnen is altijd van topkwaliteit en de beschrijvingen kloppen precies. De geschenkopties zijn elegant en altijd een succes bij vrienden en familie. Bestellen is eenvoudig en de levering snel. Kortom, Wijn.com is mijn favoriete plek voor heerlijke wijnen en bijzondere geschenken. Aanrader!

Oranjestraat 10

3111 AP Schiedam

010 - 426 59 97

Over Wijn.com

Achter wijn.com zit een enthousiast en gedreven team van wijnprofessionals en vooral ook -liefhebbers – er stroomt nog net geen wijn door onze aderen. Behalve wijn.com runnen we ook Wijnhuis Oranje. Deze klassieke wijnzaak is al jaren een begrip in Schiedam. We hebben zodoende niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, maar beschikken ook over een bijzonder uitgebreid assortiment waarin altijd wel iets van uw gading te vinden is. Van jong tot oud en van borrelaar tot connaisseur, iedere wijnliefhebber kan bij wijn.com z’n hart ophalen. Waar het werk bij goede wijnmakers begint in de wijngaarden, begint het voor ons bij het selecteren van de wijnen die we aanbieden. We nemen het importeren dan ook bijzonder serieus: een wijn waar we niet 100% achter staan komt er simpelweg niet in. Om garant te kunnen staan voor de prijs én de kwaliteit, kopen we altijd direct bij de wijnboer, zonder tussenhandelaren. Dankzij deze persoonlijke relatie kennen we de visie en werkwijze van onze producenten door en door. Voordat nieuwe wijnen daadwerkelijk in de schappen belanden proeven we ze bovendien meermaals met een team van professionele proevers. Zo koopt u bij ons altijd de beste wijnen, voor een eerlijke prijs.