Goede service en heel klantvriendelijk

In deze moeilijke periode is het aangenaam om begripvol geholpen te worden.

Super mooi

Snel geleverd, goede kwaliteit, erg mooi.

Prima tevreden vriendelijke bediening en accuraat ingelicht i v m de vertraging daarna goed en geheel naar tevredenheid opgelost

Goede service en snel geleverd

Zeer klantvriendelijk

Snel bericht terug als je een vraag hebt, je wordt goed op de hoogte gehouden. Urn voor mijn hind is prachtig , precies zoals op de foto.

Perfect geregeld

We zijn ontzettend tevreden over de mooie urn.

Mooie Urn

Mooie Urn voor een schappelijke prijs en snelle levering

Fijne service en een prachtige urn

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met PremiumUrnen. Nadat ik besteld had werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Toen ik een vraag had over mijn urn, werd ik snel en vriendelijk geholpen, wat ik erg op prijs stelde. De urn zelf is prachtig en van hoge kwaliteit. In deze moeilijke periode is het een fijn gevoel om zo’n mooie en respectvolle urn te hebben. Ik kan PremiumUrnen dan ook van harte aanbevelen.

Mooie urn

Erg goed!

Snelle, goede en zeer vriendelijke service! Ontzettend blij met de héle mooie urn!

Ongepaste mails

Een prachtige urn. Bezorging verliep prima. Heel tevreden met de urn. Echter direct 2 dagen achter elkaar mailen over recensies over de urn vind ik ongepast. Zeker zo snel na bestellen, aangezien je dan wel met iets anders bezig bent (verwerken, rouwen) 1 mail is tot daar aan toe, maar direct de volgende dag weer vind ik wat overdreven.

Snel bezorgd

Zag er mooi uit alleen groter dan ik had verwacht.

keurig ,

Netjes verpakt, zag er goed uit

Niet geheel tevreden

Maatvoering van het artikel klopt niet.

Super service

Mijn urn als roos was niet goed gegraveerd Kon hem terug sturen, en wordt opgelost Super service

Prachtige vlinder urn!!!

Ik ben ontzettend blij met de gouden vlinder urn. De urn is niet alleen prachtig vormgegeven, maar heeft voor mij ook een diepe betekenis en dat geeft me veel kracht in deze lastige tijd. De afwerking is schitterend, met een warme uitstralin. Het voelt echt als een eerbetoon aan mijn dierbare. Daarnaast is de kwaliteit uitstekend. Levering was super snel! Ik raad deze urn dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een bijzondere urn.

Goed op de hoogte gehouden van de verzending. Prachtig urntje.

Hele mooie urn en snelle levering

Urn heeft een mooie vormgeving en geleverd vlgs afspraak

fijne ervaring.

Na mijn bestelling meteen een contact met premium Urnen,de levering kon een paar dagen later worden,ze hebben mij een keuze gegeven voor annulering of bestelling door laten gaan,ik heb de levering door laten gaan en ben zeer tevreden,ga zo door Premium Urnen en succes met uw bedrijf Gr.Wim

Goed verpakt en snelle levering

Komt overeen met wat de side laat zien

Snelle levering en mooie artikelen

De artikelen zijn makkelijk te bestellen, heel vlot geleverd en zien er kwalitatief goed uit.

Erg goed!

Het is allemaal erg goed geregeld onze urn kwam iets later als gepland maar netjes een mailtje gehad keurig netjes allemaal.

Helemaal top

Goed verpakt, niks op aan te merken!

Heel goed geholpen en ze denken met je mee !

Alles naar mijn wens ziet er goed uit. Ben goed geholpen en wat ze zeiden doen ze ook. Alles ziet er mooi uit ben er trots en blij mee.

Prima service!

Alles verliep prima

Oostergoweg 10

8932 PG Leeuwarden

Over Premium Urnen

Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige, stijlvolle urnen en herdenkingsproducten. Ons team begrijpt de gevoeligheid van het moment en streeft ernaar om families te ondersteunen met producten die zowel mooi als betekenisvol zijn. Bij Premium Urnen staan persoonlijke service en klanttevredenheid voorop. Wij zijn er trots op dat we van betekenis kunnen zijn in uw zoektocht naar de perfecte manier om uw dierbaren te herdenken. Troost - Herinneringen - Kracht