Zeer klantvriendelijk

Vragen worden altijd correct en snel beantwoord Leuke akties Grote sortering aan goede!! dierbenodigdheden Vriendelijk en behulpzaam Makkelijk telefonisch te bereiken Kortom ,hele fijne webshop.

Voordeling en snel

Voordelige prijs en snelle levering

Altijd de beste

Alles goed!

Ik blijf mijn bestellingen hier doen

Alles gegaan zoals afgesproken,snel en goed. Perfect dus.

Vlotte levering, goede prijs.

Heb een abonnement genomen op een product. Ben benieuwd hoe dat uitpakt!

zeer tevreden klant.

op tijd geleverd, nette doos, tientje goedkoper (+/- 8% ) dan andere online winkels. dit is de tweede keer dat wij bij milo bestellen.

Ik ben positief over Milo maar niet over PostNl

Over Milo prima. Goed te vinden en als klant aan te melden. Mooi op tijd verstuurd en gecommuniceerd. De bezorging door PostNl was zoals bijna gebruikelijk slecht. Veel berichtjes. Komt eraan komt later sorry enzo. Die haalde daarmee jullie inzet weer onderuit .omdat jullie in de klant-leverancier verhouding eindverantwoordelijk zijn blijven de sterren hangen op3.5 . Anders waren het er 5 geweest. Ga zo door Overigens ben ik bij jullie terecht gekomen doordat ik mijn levering door je collega heb stopgezet. Was ook te wijten aan PostNl. Pakje zoek, afhaalautomaat defect . Maar ook de communicatie door leverancier was foutief

Snel ik n goede prijs!

Ik ben tevreden over de snelle levering en prijs/kwaliteit. Ik zal zeker een volgende keer bij Milo bestellen.

Snel levering prijs ook prima goedkoper dan de rest

Super service!!

PostNL heeft al 2x mijn voer verkeerd/niet afgeleverd. PostNL beweert dat het bij mij thuis is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Milo.NL heeft dit heel serieus genomen en meteen nieuw voer opgestuurd. Milou en Thomas, super bedankt voor jullie geweldige service!!

Kan niet beter

Vandaag beatellen volgende dag in huis, toppers!

Prijs kwaliteit verhouding top

Makkelijk bestellen tegen een goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd. Pluspunt je wordt exact op de hoogte gehouden wanneer je het pakket kan verwachten. Ik kan deze webshop aanraden.

Snelle levering. Heel fijn.

Prima webshop

Keurig verlopen alleen dhl dumpte mn pakket in de centrale hal maar daar kan het bedrijf niets aan doen .. klacht is ingediend bij dhl

Het anti vlooien tablet werkte meteen

Na de bestelling had ik het de volgende dag al in huis. Onze rode doerak at de tablet niet op zoals de meeste omschreven (het is een eigenwijze kat), maar gelukkig kon ik het ook vermalen. Zo heeft hij het toch binnen gekregen. Meteen de dag erna merkte ik al resultaat. Echt super!

Goed voer

Prima bedrijf

Goede website en snelle levering

Goede kwaliteit en service

Jammer dat je alleen met creditcard kunt betalen voor een periodieke bestelling

Gewoon goed

Snelle levering goede prijs

Zeer snelle service

Ik had 3 kilo besteld maar kreeg netjes een mail dat deze tijdelijk niet leverbaar was en ze kwamen met een oplossing. Heel fijn

Bestelling vlug ontvangen

Product prima …. Levering slecht!

Ik had mijn bestelling op levering huisadres gezet maar werd tijdens de mail ineens naar een ander ophaalpunt gezet. Ik met code daarheen. Lag er een totaal ander pakket voor iemand anders in. Dus contact opgenomen met post.nl wat al veel energie kost om ze te pakken te krijgen. Die gingen het uitzoeken. Dat was vrijdag. Gelukkig kreeg ik vandaag bericht dat ik het op een afhaalpunt kon ophalen. Weliswaar niet het dichtste bij mijn huisadres maar ik heb het nu.

gemakkelijk bestellen, snel geleverd.

Een fijne website. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis

Koninginneweg 155 A3

1075 CN Amsterdam

Over Milo

Milo is een snelgroeiende online dierenwinkel gespecialiseerd in A-merk hondenvoer, kattenvoer en apotheekproducten. Onze missie is om de meest klantvriendelijke dierenwinkel van Nederland te zijn. Dit doen we met een fijne website, een assortiment van de hoogste kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. Zo winkel jij met een goed gevoel en krijgt jouw huisdier precies wat hij of zij nodig heeft. Bestellingen op werkdagen voor 22:00u heb je morgen in huis (maandag t/m zaterdag). Hierbij kan je zelf kiezen tussen PostNL, DHL, een pakketpunt of avondbezorging. Ook kan je bij ons 365 dagen gratis retourneren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kan met ons bellen, chatten en e-mailen, we spreken je graag! We zouden het ontzettend fijn vinden als je een review of beoordeling achterlaat. Zo maken we onze service steeds beter en help je ook andere baasjes!