Très contente de mon achat, de la qualité et du service clients. Merci beaucoup

Top!!

Snelle levering! Prima materiaal!

Super tevreden

Zowel de prijs, de kwaliteit en de bezorging waren allemaal super! Ik ben er erg blij mee!

Mooi, goed en snel

Mooie keuze, goede produkten. Levering is heel snel

Voortreffelijk

De tuinbank van geïmpregneerd is prachtig. Goede levering en verzorging. Ik raad dit bedrijf aan en zal zeker in de toekomst meer gebruik ervan maken. Voor weinig geld krijg je iets moois en duurzaam.

schutting incl palen en bevestigingsmateriaal besteld van 12m. de budget schutting ziet er voor dat geld prima uit en ben er erg te- vreden mee. Alleen de levering ging wat moeizaam vlgns afspraak.1e afleveringsdag niet gekomen .zelf maar gebeld waar ze bleven.Er werd aangegeven dat er een vrachtwagen met pech was gestrand.eeen telefoontje dat ze die dag niet kwamen ,zou netjes zijn geweest.nw afleverdag afgesproken. de verwachte levertijd via track en trace klopte echter niet.s'avonds om 20.30u geleverd.de chaffeur was erg vriendelijk en excuseerde zich voor het late tijdstip. al met al ben ik toch zeer tevreden en zou ik toch nog wel een 9,5 willen geven

top qualité

J'ai acheté des lames de terrasse. L'expédition a été rapide et gratuite. Les lames sont de bonne qualité. Je recommande.

helemaal prima

klasse !!

Mooi bankje en netjes bezorgd!

Ben blij met het bestelde teakhouten tuinbankje. Bezorging ging ook prima; duurde paar dagen maar goed geïnformeerd over de levering en vriendelijke bezorger.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelling werd zogezegd geleverd. Heb ondertussen al 3 keer telefonisch contact gehad met de klantendienst. Er was een administratieve fout gebeurd. Vervolgens werd volgens hen de levering opnieuw ingepland voor begin deze week, ondertussen zijn we al donderdag en heb ik nog steeds niet gehoord. Ik zal nog maar eens een vierde keer bellen :-/

Okay bedrijf.

Perfecte klantenservice, snel antwoord en goede oplossing voor mijn probleem. Slechte bezorgers, ze hadden de pergola gewoon naar de voordeur (bijna aan de straat) neergezet.

Snelle en correcte levering

Prima product!

product- en leveringskwaliteit

Prima prijs kwaliteit

Prima schermen, netjes op tijd geleverd

Slechte kwaliteit!

Het dakje van de haardhout berging is niet waterdicht!

Prima levering

Snel besteld en geleverd. De afmeting viel iets tegen.

Mooi bouwhout

Ik heb een paviljoen besteld en het bouwpakket werd netjes in een krat geleverd. Het hout is netjes geïmpregneerd. Het enige wat ik mis is een opbouw-handleiding.

Geweldige service

Snel makkelijk en een geweldige service

Ik kreeg de bestelling keurig afgeleverd!

Tevreden

Zeer tevreden van tuintoppers maar niet van de koeriersdienst. Montagemateriaal was niet meegeleverd maar door tuintoppers 3 dagen later alles in de bus. Uitstekend service!

Alles volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd product voldoet aan de verwachtingen

Op tijd geleverd en voldeed aan de beschrijving

Correct product voor een correcte prijs

Gewoon goed bedrijf en dito klantenservice

Zo zie je het niet zoveel meer. Leuke pergola besteld voor prima prijs. Snelle levering op eigen aangegeven tijdstip in overleg met de klantenservice. Na levering bleek 1 van de staanders gebarsten. Dit is heel snel en zonder enkele discussie opgelost. Echt heel fijn bedrijf en complimenten voor de service!

Op donderdag een aankoop van plantenbakken gedaan en de daaropvolgende maandag door deze firma zelf bij ons aan huis in Belgie al geleverd door een klantvriendelijke medewerker. Prima kwaliteit en vlot te monteren.

Tevreden klant

Een container ombouw voor drie bakken gekocht. Solide en mooi product. Laten bezorgen en optijd geleverd. Heel blij mee aanrader. Ze houden je goed op de hoogte mbt levering enz.

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.