Het heeft even geduurd

Na 4 emails en een telefoontje kwam het toch nog goed met de oppottafel. Er ontbraken 2 zijkanten en 2 plankjes van de tafel waren kapot. Al met al heeft het 16 dagen geduurd. Omdat ik meer besteld had en deze wel goed waren, toch 3 sterren. Ik kreeg daarbij ook een excuus email. Dat was wel netjes.

Super service

Super goede service. Goed geholpen via de mail met mijn vragen en zeer behulpzaam en attent! Mijn product nog niet in gebruik maar ga er vanuit dat dat ook helemaal top is!

Product als verwacht, vlot geleverd

Tuinkast besteld. Product komt goed overeen met foto op website, blij mee. Vlot geleverd, fijn dat je zelf de bezorgdag kan kiezen. Vooraf aangegeven tijdvak op bezorgdag (tussen 7.15 en 9.15) klopte van geen kant (kwam rond 12.00), maar de opgewekte aardige bezorger maakte dat weer helemaal goed.

Snelle levering en goede service!

We raden tuintoppers zeker aan wat betreft prijs-kwaliteit. De producten werden snel geleverd en er was duidelijke communicatie gedurende het hele proces.

Goed geholpen!

Er was iets niet goed gegaan bij de levering, we misten één artikel. Na een mailtje gestuurd te hebben, is het allemaal snel in orde gekomen.

Winkel top maar product is maar oké

Een buiten wandplantenbak. Ik vond hem vrij prijzig maar hij leek ook vrij stevig op het plaatje. Verzending was binnen een paar dagen en alle communicatie was top! Uiteindelijk de wandplantenbak ontvangen. Helaas was er een latje afgebroken maar dit heb ik zelf vast kunnen zetten. Na overleg met wandplantenbak netjes opgelost. Maar, de rest van de plantenbak vond ik niet super stevig. Hij wankelt uitzichzelf en er is gebruik gemaakt van schroeven welke roesten buiten. Dus toen ik de plantenbak kreeg, waren alle schroeven al verroest in het hout. Hij lijkt zijn functie goed te vervullen, maar zeker voor het geld (130 euro) vind ik dit wel een misser en had ik RVS beslag verwacht. De plantenbak heb ik zelf stevig tegen de muur geschroefd, dus voor ons gaat het een prima oplossing zijn zo. Maar het is minder dan had ik verwacht.

tuinschermen

Helaas de verkeerde schermen ontvangen. Ik heb zelf besloten ze te houden, omdat ik het zonde vond van het vervoer, en de tijd die het dan weer in beslag zou nemen. Het prijsverschil is snel en goed verholpen.

Goede communicatie en stipte levering

Goede communicatie en stipte levering , ook de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam

Goed!

Goed product, goede prijs ook al zou de handleiding voor constructie nog een tikkie beter kunnen en er 1 dwarsbalkje brak maar wellicht mijn constructiefout

Ruim assortiment mooie producten

TuinToppers heeft een ruim en mooi assortiment voor de tuininrichting. Echter de aflevering van de bestelde plantenbakken ging nogal stroef. Eerste levering niet compleet en zit nu een week later nog steeds te wachten op de nalevering.

Een aanbeveling waard

Ik was op zoek naar 2 tuinhekje. Normaal zou ik ik die bij een bouwmarkt kopen Maar omdat ik zelf geen mogelijkheid van vervoer hebt moest ik ze laten bezorgen. Bouwmarkten vragen voor dezelfde hekjes de hoofdprijs en zeker voor de bezorging. Dit bedrijf is daar een gunstige uitzondering op. En hield mij goed op de hoogte van het tijdstip.

Top zeer tevreden

Zo blij alles was al om maar gezaagd ook de inkepingen van de palen schroeven er bij zeer netjes bedankt

Prima containerombouw

Bij Tuintoppers een afval container ombouw gekocht. Netjes aangeleverd op een pallet. Prima kwaliteit hout. Enige verbeterpunt: zou handig zijn als de gaten voorgeboord zouden zijn

Super goed product, laag in prijs. Echt top

Perfecte service, perfect product

De bestelling verliep zeer vlot alsook de levering! Product voldoet aan verwachtingen. Nu nog planten

Prijs-kwaliteit-levertermijn was gewoon perfect. Alsook dikke dank-je wel aan de chauffeur om alles mooi te hebben geleverd op afgesproken plek. Dank je wel.

Super snelle levering en geweldig materiaal, blij !!

Levering na 1 dag, het materiaal is geweldig. Ik zou jullie zeker aanbevelen !!

SUPER

Super Timing gerespecteerd Ritten volgen Glimlach van de bezorger

Prima in orde

Mooie bak, makkelijk monteren, goede maat!

Aan wens om levering voor weekend te ontvangen werd voldaan. Snelle reactie op deze vraag via mail!

Snelle levering, prima product

Vertrouwbare organisatie. Prima product. Snelle levering

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Mijn levering werd 2 keer uitgesteld om onduidelijke redenen en toen t eigenlijk werd bezorgd was er niemand thuis er werd t om 11 uur s Avonds zomaar voor de deur neergezet Daarnaast werd mijn bestelling niet compleet geleverd Ze mogen dan wel goedkoper zijn maar ik raad Tuintoppers bij niemand aan

Het zijn echte TOPPERS !!!!

Verdere omschrijving dat het Tuintoppers zijn is meer dan duidelijk...!!

Prima pottafel voor dit geld

Prima pottafel. Niet alle gaten zijn op de juiste plek voorgeboord van de zij latjes maar zelf zonder voorboren op andere plek geschroefd. Ik ben alleen benieuwd of de zinken plaat mooi blijft en hoe lang de tafel mee gaat. Ik ben er blij mee.

Veelbelovend maar uiteindelijk teleurstellend

Het persoonlijk contact met de klantenservice was veelbelovend nadat ik vroeg of er een snellere levering mogelijk was. Maar uiteindelijk is de levering 2x uitgesteld en is mijn levering dus niet vroeger geleverd, in tegendeel. De track&trace is niet accuraat.

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.