Allemaal prima en keurig geleverd. Nette klantenservice en bezorging niet via een extern bedrijf. Wij zouden zeker weer opnieuw bestellen!

Slecht!

Was blij een tuinbankkussen gevonden te hebben met de gepaste afmetingen, maar eens uit de veel te grote kartonnen doos zonder plastiek eromheen, zag ik direct wat een erg vies kussen het was! Bah! Alle randen zagen zwart, veel plekken erop en erg stofferig! Het was precies alsof dit kussen reeds jaren in een tuinhuis gelegen had! Snel geretourneerd dus! Wel spijtig...

Bezorgingstijd onduidelijk

Het product (Compostvat)heb ik net in huis dus daar kan ik weinig over zeggen nog. Wel vond ik de bezorgkosten erg fors (ruim € 14 euro) en was de communicatie over de bezorgtijd matig: ik ontving de dag ervoor een mail dat bezorging tussen 6.45 en 8.45 zou plaatsvinden. Op de dag gebeurde er in de track n trace niets en werd het product ergens in de middag bezorgd. Nu was ik thuis maar als je als werkende plant op de aangekondigde bezorgtijden is dat geen doen

Snel geleverd en goed materiaal

100 vlonderplanken besteld en de volgende dag al geleverd. Sneller dan verwacht. Planken zijn mooi recht, goede kwaliteit. Ook de customerservice was super, werd op de hoogte gebracht toen de hoeveelheid planken weer aanwezig was, aangezien er een tekort was toen ik wilde bestellen. Daarbij was de prijs de beste die ik kon vinden. En gratis geleverd voor toch een grote zending, helemaal goed.

Mold on plantenbak / wooden pots

I ordered two plantenbak / big wooden pots. Both came with mold. All area is covered with white mold. I wrote customer service, but no response.

Op tijd!

Mooi product, op tijd geleverd.

Slecht

1 van de poten was al gebroken in de verpakking door een knoest. Voorgeboorde gaten niet op de juiste plek

Alles correct en duidelijk!!!

Eerste keer iets besteld en zeer positieve ervaring!!!

Bijna alles naar wens

Extra bestelling kwam goed door, aflever dag werd ineens de ochtend daarop zonder bericht, Wacht nog op twee ijzeren paalpunten , had 6 besteld maar 4 gekregen, wacht nog op de andere twee, wanneer ? Geen idee Dus nog een 5,5 kan nog veranderen

Bij het bestellen krijg je een mail met de bezorgdag en rond hoe laat ze gaan aankomen, de dag zelf is de vriendelijke bezorger aangekomen en heeft de tuinpalen op de oprit gelegd allemaal mooi en netje geleverd! goedkoper dan elders en ook goedkope verzending top ik kan hun alleen maar aanraden als ik in de toekomst nog iets nodig heb zal ik daar zeker terug bestellen.

fantastische webshop

Ruim assortiment, snelle levering, altijd goede service!

Niet zo goed

Ik kreeg mijn bestelling netjes binnen maar toen ik hem uitpakte waren en paar beschadige op de poten

Hele goede service

Montagemateriaal niet bij bouwpakket bank geleverd! Wel snel weer opgelost door Tuintoppers

de poort is gewoon goed

Product als omschreven en op tijd geleverd, goede ervaring

Mooi om een eerlijke prijs

Zeer grote keuze, beste online prijzen, goed kwaliteit, snelle levering, lage leverings kosten

Snel en mooi

Mooi product. Goed betaalbaar en supersnel geleverd.

heel mooi en degelijk materiaal!

we hebben een bestelling geplaatst en het was heel mooi materiaal, qua prijs goedkoper dan elders en dan nog beter ook!

Snelle probleemoplossing

Na een defect aan het besteld product ben ik binnen de dag geholpen door de klantenservice

Reactief en vriendelijk

Het team heeft gereageerd op uw e-mailverzoek over de bezorging en de nodige maatregelen getroffen om contact op te nemen met de bezorgservice. en de manier waarop is heel vriendelijk en meer. Ik raad het aan!

Top service!

Wat een top bedrijf. Ik heb mijn bestelling 3x moeten wijzigen qua producten. Snelle levering en nog eens goedkoper dan bijna alle andere soort gelijke bedrijven. Bonita van Huizen bedankt voor je geduld en inzet door jou heb ik alle produkten die ik nodig had optijd gekregen en je hebt de bestelling 3x moeten aanpassen. 5 sterren voor Tuintoppers!

Hele slechte kwaliteit

We hebben vandaag de compostbak in elkaar gezet, maar dit is een grote teleurstelling. De plankjes die vastzaten met schroeven laten nu al los. Ik zou het absoluut niet aanraden om dit product te kopen.

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.