Geweldige producten, en service.

Sinds kort werken wij samen met bottle-x, en zijn groot fan van hun producten. Ook de service is erg fijn. Irma helpt altijd kundig en vriendelijk en dat stellen wij zeer op prijs. Wij hopen natuurlijk lang te mogen samenwerken. Liefs!

top service

Ik bestel al aantal jaren bij Bottlex. Service is prima, contact is prima, producten zijn TOP. Ik word altijd goed geholpen wanneer ik vragen heb.Top service

BottleX heeft mijn productlijn van Foll Hair echt helpen op de kaart te zetten!

Van eerste gesprekken, tot de diversiteit in keuzes qua geuren en samenstelling, de support bij het design van de labels en inhoudelijke adviezen over de inhoud van de etikketten met alle ingredienten - van A tot Z heeft Bottle X ons geadviseerd met de lancering van onze productlijn.

Veel te lange wachttijd

Bestelling van pomade duurde enorm lang. Er was te weinig opvolging en de weken vlogen voorbij. Het eindproduct is prima maar ik hou mijn hart al vast voor een nabestelling.

• Would you recommend us? No

Ik ben enorm onder de indruk van hun professionaliteit en klantenservice.

Echt een aanrader. Met veel geduld hebben ze het afgewerkt. Ze denken mee met jou merk en maken er het beste van. Ik was even in de war en heb een duidelijke informatie gekregen waardoor ik zeker en vast in de toekomst mijn derde product zal bestellen.

Mijn ervaring met Bottle-X is in 1 woord: TOP!

Wat een fijn bedrijf om mijn ideeën mee uit te werken. In een korte tijd heb ik een geweldige beauty-lijn uitgebracht met de mooiste producten; stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt door het Team van Bottle-X goed geluisterd naar de klant, maar ook mee/vooruit gedacht. En dat op ieder gebied. Zowel voor het uiterlijk van de producten als de inhoud is er ontzettend veel aandacht. Zo voel je je bij Bottle-X als klant/afnemer altijd speciaal. Dank jullie wel, Team Bottle-X!

Great shampoo

I used the orange-mint volume shampoo. It has a great smell and does what it has promised.

Altijd in goede handen bij René en Team BottleX

BottleX heeft onze visie op een buitengewone manier tot leven gebracht. Met hun ongeëvenaarde expertise in het ontwerpen van op maat gemaakte haar- en huidverzorgingsproducten, bieden ze een ongekende vrijheid om je eigen unieke schoonheidsmerk te creëren. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit zorgt ervoor dat je ideeën moeiteloos tot bloei komen, terwijl hun deskundige ondersteuning je bij elke stap begeleidt. Dankzij hun hoogwaardige productontwikkeling worden je dromen niet alleen werkelijkheid, maar overtreffen ze alle verwachtingen. BottleX is simpelweg dé perfecte partner voor wie streeft naar uitmuntendheid.

Een betrokken bedrijf!

Al jaren doe ik al zaken met dit bedrijf. De communicatie is duidelijk en helder. Afspraken worden nagekomen en de producten van hoge kwaliteit. Er is altijd een persoonlijke betrokkenheid!

Meedenked

We doen al ruim 10 jaar zaken met Bottle x. Vol overgave denken ze met ons mee en komen met goede ideeën om ons merk nog meer naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn heel erg tevreden over onze samenwerking.

Snelle service , meedenkend en vernieuwend.

Vanaf 2017 werk ik al samen met Bottlex. Mijn eigen label is enorm gegroeid in producten. Het team denkt graag mee, en René is een topper met de INCI lijst.

Goede service en denken met je mee.

Afgelopen mei begonnen met mijn eigen lijn in samenwerking met bottle-x Communicatie verloopt soepel en snel en er wordt met je meegedacht in mogenlijkheden. Ik ben zeer tevreden met de producten, het doet wat het beloofd, ruikt enorm lekker en mooie verpakking en labels. Ik ben nu langzaam aan het uitbreiden Het enigste wat ik jammer vind is dat ik zelf de producten moet labelen, en dat de labels vanzelfsprekend later binnen komen dan de producten, daar moet ik in de toekomst nog wat op verzinnen. Verder ben ik blij met de ruime keuze!

heel goed geholpen

medewerkers hadden veel geduld met mijn vragen en ik krijg snel antwoord. Wat ik leuk vond is dat ze oprecht interesse toonde in mijn bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk en komen met ideeën. Bedankt voor fijne samenwerking.

Excellent help building my private label haircare

Great advice of the owner Rene to start my own private label haircare line. A lot of choice in formulas, scents and packaging.

15 De Waterman b

Rijsbergen 4891 TL