Goede service met duidelijke uitleg

Tijd van aankomst was wat ruim ingeschat maar daarna duidelijke communicatie. Goede uitleg en netjes gewerkt. Laden nog niet geprobeerd, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Geweldig meegedacht!

Erg fijne service. Bij aankomst bleek de gewenste lokatie voor de paal niet haalbaar. In overleg met de monteurs een andere plaats uitgezocht.

De jongens hebben super werk geleverd. Zeer goede inzet.

Helemaal top, netjes en goed geholpen!!

Helemaal top

Het hele trajecten soepel verlopen. Snel, goede afspraken. Snelle en goede installatie. Top!

Beter kan niet

Na uitgebreid zoekwerk ben ik met Zync in zee gegaan. Vanaf het eerste contact een erg goed gevoel aan over gehouden. Daarnaast hebben ze een scherp en goed concurrerende aanbieding gedaan. Ook voor de installatie kwamen erg vriendelijke installateurs! Tevreden met deze goede partij, ik zou ze zeker aanraden!

Alles volgens afspraak, nette prijs en fijne mensen

Top geregeld

Mooi netjes en optijd

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig gewerkt! Bedankt.

Top geregeld en netjes

Zeer tevreden goed geholpen en netjes afgewerkt van de werkzaamheden. Goede werk geregeld door mannen. Aan te raden voor iedereen.

Ontzettend goed gedaan

Ontzettend goed gedaan. De installateurs hebben goed werk geleverd en hebben alles netjes achtergelaten! Toppers!

Vlot opgeleverd en prima kwaliteit!

ontzettend goed

de monteurs zijn erg beleefd en geven over alles goede uitleg je wordt van begin tot eind prima begeleidt ook bij de aanschaf .

Betrouwbare, nette en klantvriendelijk bedrijf met goede prijs kwaliteit verhouding

Na het opvragen van meerdere offertes ben ik onderandere uitgekomen bij ZYNC. Na fijn persoonlijk contact met onder andere Bartek en het duidelijke en juiste verhaal door ervaring wat er speelt in de markt zijn wij tot het besluit gekomen om in zee te gaan met ZYNC. Met name door de scherpe prijs hoge kwaliteit verhouding en het eerlijke verhaal. Vooraf aan de montage duidelijkheid wanneer ze komen en wat ze van jou verwachten(instaleren van een app op je telefoon) Op de montage dag netjes op tijd aanwezig en super netjes gewerkt. Laadpaal netjes geïnstalleerd Zaptec inclusief load balance. Tevens door ZYNC alles aangemeld in de Zaptec app en alles keurig netjes weer achter gelaten. Bartek en zijn collega zijn zeer klantvriendelijk en werken met respect voor je huis. De nazorg was ook netjes. Een goed bereikbaar en betrouwbaar bedrijf.Een dikke 10 voor Bartek en team ZYNC

Prima werk en vriendelijke jongens

Heel netjes en goed gewerkt.

Hartstikke goed

Nette jongens komen hun afspraken na en ze waren op tijd in Heerlen.

onze laadpaal functioneert naar behoren

Keurig advies en mooi geïnstalleerd

Complimenten voor deze partij. Leveren echt netjes werk. Het voortraject was duidelijk, scherpe prijs in vergelijking tot andere. Aanrader!

Complimenten

Mijn complimenten, voor de beide mannen. Ze hebben goed werk geleverd, zover ik dat kan oordelen. Ziet er netjes uit. De mannen waren vriendelijk, netjes en behulpzaam. Ben er blij mee. Dat wilde ik even kwijt,

Harde werkers, netjes afgewerkt.

Heel vriendelijk

Hebben alles super netjes gedaan.

Duidelijke offerte en erg vriendelijk

Nemen de tijd voor je om alles uit te leggen. En ik werd erg vriendelijk geholpen. De installatieploeg was keurig op tijd en en hebben alles netjes gemaakt.

Prima gegaan

Prima installatie

Super service

Vanaf het begin af aan fijn contact gehad. Vervolgens heb ik verschillende offertes vergeleken en daar kwam ZYNC het beste uit qua prijs en duidelijkheid. Ook het advies dat telefonisch werd gegeven was zeer prettig. Alle afspraken netjes nagekomen en goed geïnstalleerd. Dik tevreden!

Tielsestraat 92 A

4043 JT Opheusden

Over ZYNC Duurzaam

Bij ZYNC Duurzaam draait alles om het slimmer maken en 'vergroenen' van jouw huis. Ons bedrijf, opgericht door een team van experts op het gebied van duurzaam wonen, zet zich al meer dan 5 jaar in om dit te faciliteren bij onze klanten. Of je nu wel of niet thuis bent, onze producten bieden de vrijheid en het gemak om jouw huis altijd duurzaam te houden. Maar we bieden meer dan alleen producten. Bij ZYNC Duurzaam streven we naar een uitgebreide service, van deskundig advies en vakkundige installatie tot aan voortdurende ondersteuning, die je energie geeft!