Ik raad hun aan

Goede prijs! Duidelijke brochure! Werkzaamheden keurig uitgevoerd, ze komen hun afspraken na. De installateur belde nog even voor zijn aankomst. Heel erg tevreden!

Prettige ervaring met ZYNC

ZYNC legde al mijn vragen rustig en duidelijk uit. De laadpaal is snel ge�nstalleerd, de prijs-kwaliteit is goed en alles werkt naar wens!

Erg prettig bedrijf

Erg prettig bedrijf, ze komen hun afspraken na en het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Ik zou Zync echt aanraden!

Duidelijk en prettig zaken doen!

Duidelijke en fijne site! Daarna goed contact gehad daarom heb ik de laadpaal aangeschaft bij hun. De installatiedatum was gepland, inmiddels is de laadpaal perfect aangesloten. Wij zijn er erg blij mee!

Snel, professioneel en kundig

Na prettig mailcontact de bestelling geplaatst. Netjes verpakt ontving ik de bestelde laadpaal.

Goede service en kwaliteit

Goede communicatie met de laadpaal leverancier Zync. De monteurs kwamen kundig en staken kwaliteit in de installatie. Het eindresultaat mag er zijn. Een mooie laadpaal aan de muur. Goed aangesloten. We gaan plezier hebben van de laadpaal.

Aanrader!

Recent met hulp een laadpaal uitgekozen en laten plaatsen door ZYNC. Dit naar alle tevredenheid, alles volgens afspraak gegaan. Erg tevreden met het eindresultaat, wij raden Zync zeker aan!

De Vlasman 1

6669ND Dodewaard

Over ZYNC Duurzaam

Bij ZYNC Duurzaam draait alles om het slimmer maken en 'vergroenen' van jouw huis. Ons bedrijf, opgericht door een team van experts op het gebied van duurzaam wonen, zet zich al meer dan 5 jaar in om dit te faciliteren bij onze klanten. Of je nu wel of niet thuis bent, onze producten bieden de vrijheid en het gemak om jouw huis altijd duurzaam te houden. Maar we bieden meer dan alleen producten. Bij ZYNC Duurzaam streven we naar een uitgebreide service, van deskundig advies en vakkundige installatie tot aan voortdurende ondersteuning, die je energie geeft!