Filtre

Score: 10

Goede service en levering op tijd! Helemaal top!

Score: 10

Goede prijs, snelle levering, goede communicatie en service.

Score: 10

makkelijke website om te bestellen. Gunstig geprijsd, goed verpakt en nette transportkosten. Zeer tevreden over Budgetplant

Goed.

Score: 10

De website is erg overzichtelijk, mijn planten (bloombux) kwamen op tijd binnen en tenminste niet in een belachelijk grote zoals bij sommige andere bedrijven. Ze staan al in knop, dus ik ben tevreden!

Score: 2

Beukenhaag + aanplantaarde besteld Helaas alleen de beukenhaag ontvangen, de aanplantaarde zat er niet bij. Omdat de boompjes geplant moesten heb ik de aanplantaarde toen ergens anders moeten kopen

Score: 8

Geleverde planten zien er goed uit. Werd alleen bij ophalen van ene plek naar andere gestuurd en vervolgens weer naar andere plek. Maar uiteindelijk wel planten gekregen.

Score: 10

dat de bezorger het op het terras heeft gezet.

Score: 10

Snel geleverd. Prijs & kwaliteitsverhouding dikke prima. Zonder twijfel zou ik weer een bestelling plaatsen

Snelle en goede levering

Score: 10

Snel geleverd en goed verpakt. Planten aangeplant en zijn van prima kwaliteit

Mooie plant prima levering

Score: 10

Bestelling werd netjes in dozen afgeleverd

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC