Filtre

Score: 10

Zeer vriendelijke en kundige bezorger

Score: 4

De planten waren slecht verpakt. Daardoor waren van de rozenstruiken best veel takjes gebroken en beschadigd. En de ooievaarsbek waren allemaal door elkaar gerold, 1 helemaal geplet De ooievaarsbekplantjes waren ook wel heel klein, minimaal ontwikkeld vond ik. Het bedrijf geeft wel aangroeigarantie, maar wat heb ik daaraan als ze er heel lang over doen om tot fatsoenlijke plantjes uit te groeien.

Score: 9

We zijn netjes gebelt door dd bezorger dat hij onderweg was

Score: 9

Ophalen wat omslachtig. Eerst kassa, dam omrijden maar verder prima

Score: 8

Wij hebben de bestelling zelf opgehaald en de service was goed Of de haag het goed gaat doen kan ik later pas beoordelen

Score: 9

bestelling, levering en tot nu toe product ok. Met de groei is het afwachten. Ik heb goede hoop dat ook dat naar tevredenheid verloopt. Zo niet dan neem ik kontakt op

Score: 9

Helaas niet zoals afgesproken de ochtend van de levering een mail. Na er achteraan te hebben gebeld kregen we een inschattingstijd en werden keurig een half uur voor levering gebeld door de chauffeur. Goede kwaliteit planten en netjes verpakt.

Score: 7

levering precies op tijd product ik kan het pas na een jaar beoordelen service kreeg antwoord op de vragen (soms met een dag vertraging)

Score: 4

De bestelling kwam niet op de dag dat hij geleverd zou worden (vrijdag). Na achteraan gebeld te hebben bij Budgetplant en DPD werd beloofd dat Budgetplant maandag contact zou opnemen. Bestelling werd maandag geleverd, zonder contact met budgetplant en ook DPD liet niet weten hoe laat ze zouden komen. Ik mocht de inhoud van de doos niet controleren bij afleveren. Doos was vrijdag beschadigd geraakt

Score: 9

ik ben tevreden over de bomen

Score: 7

Ik kon geen nabestelling doen op mijn lopende bestelling , jammer .

Score: 9

Service en levering waren heel goed. Planten hadden dringend water nodig.

Score: 10

plantjes keurig volgens afspraak geleverd door vriendelijke en behulpzame jongeman, plantjes zien er goed uit, meteen besproeid en ingegraven....nu mar afwachten, bedankt

Score: 10

Planten waren in prima conditie.

Score: 10

Leveringstijd volgens afspraak, netjes verpakt. Prima dus.

Score: 7

Zelf moeten vragen wanneer bestelling kon worden opgehaald, dit terwijl Budgetplant daarover zou mailen, jammer

Snelle correcte levering

Score: 8

De plantjes zaten wel erg in elkaar gedrukt in de doos, maar ze lijken wel allemaal goed aan te slaan.

Score: 10

Alles volgens afspraak gegaan.

Abc

Score: 10

Taxus besteld, mooi van kwaliteit en prima geleverd

Top geregeld.

Score: 10

Top winkel en super mooie nieuwe branding

Score: 9

Vrijdags de gehele dag thuis geweest om vervolgens te horen te krijgen dat het wegens drukte pas zaterdag word. Niet erg netjes om dit op de dag van oorspronkelijke bezorging pas laat in de middag te laten weten.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC