Score: 8

Het lijkt erop dat mijn groene vingers meer geschikt zijn voor duimworstelen dan voor tuinieren! Misschien moet ik mijn planten wat groeihormonen geven in de vorm van een paar motiverende woorden of een beetje extra zonneschijn. Anders zou ik binnenkort een zoek de plant spel moeten organiseren in plaats van een tuinfeestje! Mijn vrouw zou vast zeggen dat ik beter ben in het laten groeien van

Heel fijn. Zeer tevreden

Score: 2

Heb 2 maal gemaild voor mijn bestelling wacht al 2 weken hoor niets van budgeplant.

Score: 2

slechte levering: ander adres in de straat. planten uiteindelijk teruggevonden: in slechte staat: inmiddels is een kwart van de planten dood en de rest staat et slecht bij. klantenservice meermalen gevraagd om hulp, maar er gebeurt niets

Score: 8

Goed maar niet uitstekend. + Goede kwaliteit planten + Scherpe prijzen. - Beperkt assortiment. - Ik had gekozen voor ophalen in de winkel, maar bestelling werd toch verzonden. - Planten matig verpakt en beschadigd tijdens transport Komt misschien doordat het nu hoogseizoen is.

Score: 10

Tevreden klant, Portugese laurierkers 140 - 160 cm zag er goed uit, met een mooie grote kluit. Verder had ik al rekening gehouden met ongeveer twee weken levertijd. Bezorging keurig verpakt, netjes op tijd afgeleverd.

Score: 4

Slecht moment om te vragen voor een beoordeling. Planten : Besteld en betaald een week geleden. Planten waren op voorraadmaar al die tijd niets gehoord. Kan nog niets zeggen over de plantenze zijn er niet

Score: 2

Bestelling gedaan zou bezorgd worden waar blijf dat

Score: 10

De bezorging vond netjes op tijd plaats door een vriendelijke man die de bomen achter het huis zette.

Score: 2

Na mijn bestelling totaal geen geedback en nog niets ontvangen, alleen nu een vraag om een feedback over Budgetplant!

Score: 10

tijdig geleverd en vriendelijke chauffeur

Aardige medewerkers Goede uitleg

Score: 6

De eerste bestelling kon meteen geleverd worden en verliep vlotjes. Nu een 2de bestelling gedaan, voorraad planten, en nu duurt het al 2 weken en er is ons te kennen gegeven dat het nog wel een week kon duren. Teleurgesteld in dit soort absurde levertijden. De levering kost niet veel, maar is ook niet iets om trots op te zijn. Verder heel tevreden over de planten tegen een redelijke prijs en zeer

Score: 10

Deskundig advies, kwaliteit en goede bezorging van boom.

Score: 10

De snelle leverservice en communicatie over de aankoop.

De prijzen

Score: 4

14 dagen geleden een bestelling geplaatst, en tot nu toe nog niets ontvangen..... duurt wel erg lang.

Score: 10

Goed advies en correcte afhandeling en zorgvuldige bezorging van de boom

Score: 6

Levering duurt bijna 14 dagen