nvt

Score: 9

De juiste planten, zelfs iets groter dan afgesproken, op het juiste tijdstip geleverd. De lage prijs moet ergens vandaan komen, uit minder personeelskosten dus en daardoor geen maximale sterren bij de service. Maar het gaat uiteindelijk om de producten en die zijn goed.

Score: 10

vooraf aan levering gebeld over tijdstip levering bij levering samen tellen en levering bekijken, beoordelen. En leveringnetjes weg gezet.

superleuke bananenplantjes voor buiten

Score: 10

Hele mooie Chinese waaierpalm. Beloofde kwaliteit. Goed bezorgd. Zeer goede prijs /kwaliteit verhouding.

Score: 3

13 planten besteld, 4 overleden.... De doos was slecht ingepakt, veel planten lagen los in de aarde door de doos verspreid. Voor waterplanten niet de beste oplossing denk ik. Budgetplant was dit keer geen budget

Score: 6

in werkelijkheid was de plant mooier als geleverd, weer een les geleerd, volgende keer uitzoeken in de winkel en aangeven welke we willen.. nu was het een ...... struik

Score: 7

De planten zagen er goed uit.

Allemaal keurig afgehandeld.

goede communicatie.

Score: 10

Snelle en goede levering, de palm staat trots in onze tuin

Score: 9

Ik vond het jammer dat de planten getopt zijn.

Score: 10

Pakket was netjes verpakt in een stevige doos. De levertijd is wel lang maar netjes zoals afgesproken. Dus prima in orde. Ook zag de bestelling er prima uit. Top

Score: 9

Fijne en duidelijke website. Een breed assortiment. De levering gebeurde op de afgesproken dag. Ik kreeg keurig de melding dat de producten waren verstuurd. Daarna kon ik de levering precies volgen en de planten kwamen keurig op tijd aan. De kwaliteit van de planten was zeer goed en ze waren keurig verpakt. Al met al een aanrader voor de volgende keer.

Score: 10

Prima. De levering kan mogelijk iets vlotter. Product is echter belangrijker dan snel leveren.

Score: 10

Onze bestelling werd keurig op tijd, zoals via de mail vermeldt, geleverd. Planten in 1a conditie. Hartelijk dank.

Score: 10

Planten zien er fris uit.

Score: 8

Plantjes goed ontvangen, prima verpakt en vochtig.

Score: 7

Bij levering werd de dood onderste boven aangeleverd en op zijkant neergezet. 15 plantjes waren hierdoor uit de pot gevallen

Goed geleverd , mooie plantjes

Prima planten en service

Score: 10

Prima kwaliteit en geleverd volgems afspraak

Score: 7

Leverduur was lang, en planten hadden beter beschermd verpakt kunnen worden.

Score: 3

Bij navraag bleek afgelopen vrijdag dat de bestelling niet meer uitleverbaar is. Ik heb geen bestelling ontvangen. Bij navraag bleek de bestelling niet meer voorradig bij de toeleverancier. Beter zou zijn geweest dat de toeleverancier dit bij de bestelling aangeeft. Dit voorkomt teleurstellingen. Budgetplant zelf heeft goed gereageerd op mijn vragen.

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC