Score: 6

Levering komt niet op de afgesproken dag

Score: 8

Bevestiging zat in de spam, dus maakte me ff zorgen, maar gelukkig kun je gewoon bellen naar Venlo, en die jongen hielp me prima. Paar dagen later werd de bestelling geleverd.

Score: 10

Dat Budgetplant contact met me opnam omdat de plant die ik besteld had later zou komen omdat de plant bij de kweker nog niet aan de eisen voldeed. Later keurig in een stevige kartonnen doos mijn plant ontvangen. Het ging om de plant; Blue Prince

Score: 10

Bestelde seringenboompje voldoet aan de verwachtingen, netjes verpakt en volgens de afspraak geleverd. Prima tevreden.

Score: 10

Perfecte uitleg over bomen..keurige bezorging..prima prijs/kwaliteit..

Score: 10

Prima advies, prijs kwaliteit goed en service / bezorging goed

Score: 2

My package never arrived at the date/time of the email notification. I call DPD and they tell me they sent it to a shop. I go to the shop and half of the order was not there. Budgetplant never replies to my emails. I have lost 50% of my money. NEVER buy plants here

Score: 8

Had een bestelling gedaan voor de vrijdag en donderdag werd al geleverd. Ik had echter 2 meter hoge bomen besteld en 3,5 meter werd bezorgt. Had wel fijn geweest als ze dit hadden gemeld.

Score: 10

Top en goedkope bezorging!

Score: 10

Snellere levering dan in eerste instantie werd aangegeven. Alle informatie is helder en duidelijk. Goede prijs, en duidelijke tijd voor levering.

Score: 10

Via de email goed overleg over eerder leveren van de rozen, gratis bezorging. De rest komt later. Kortom snelle en adequate communicatie. De rozen waren netjes verpakt in de doos, kwamen nagenoeg ongeschonden aan. 1 geknakt takje.

Score: 10

Prima service, bezorging goed te volgen en mooi op tijd, mooie planten

Score: 8

Jullie moeten in de bestellingsbevestiging email duidelijk gaan vermelden dat jullie opvolgmails vaak in de spam folder terechtkomen. Ik was net van plan te vertrekken toen de chauffeur aanbelde, echt mazzel dus. Hij gaf aan dst het heel vaak mis gaat. Oplossen dus, verder blij met de planten :D

Score: 10

De planten werden netjes afgeleverd en waren voldoende vochtig. Het ziet er verzorgd uit.

Score: 4

Alle bestelde producten bleken uiteindelijk niet op voorraad. Al vonden ze dat zelf moeilijk te begrijpen, er kwamen namelijk 6 mailtjes dat de producten wel verzonden waren. Als je besteld, bereid je dan voor op: - weinig tot geen voorraad - heel veel mails (12 stuks voor 1 bestelling, veelal dubbel) - ongevraagde nieuwsbrief ondanks dat het vinkje uitgezet was. (Let op, staat automatisch aan!)

Score: 10

Zeer grote keuze in planten,

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC